ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מקום גידול תוכים לרבייה-שאלות

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

מקום גידול תוכים לרבייה-שאלות

שליחה על ידי רז פרוזניק »

שלום,
יש לי שאלה
איזה שיטה יותר עדיפה לגידול תוכים לרבייה (איך יותר עדיף לגדל זוגות תוכים כדי שיתרבו)
למשל לי יש זוג ג'אקו איך עדיף לגדל אותם באזור כמו מרפסת כאשר יש להם קצת שמש אבל גם קצת רעש או כמו בחוות תוכים במקום סגור ברובו (קצת אור) עם איוורור ובשקט?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: מקום גידול תוכים לרבייה-שאלות

שליחה על ידי eli_lea »

תוכים יתרגלו לרעשים, אם זה מכוניות, נביחות של כלב וכו'. מצד שני אם זו מרפסת שעוברים בה אנשים זה בהחלט דבר שמפריע.
בחוות מגדלים את התוכים במקומות סגורים מכמה סיבות, בין הסיבות העיקריות זה הגנה על התוכים מגניבות וכמה שפחות מגע עם מבקרים.
סמל אישי של משתמש
gilih98
גוזל
גוזל
שם פרטי:: גילי

שליחה על ידי gilih98 »

אם אתה רוצה לגדל זוג לרבייה תגדל בכלוב ריבוי מתאים לסוג התוכי עם תא הטלה ,
אם אתה רוצה גדל כמה זוגות לרבייה אז בוולייר עם תאי הטלה (אם אפשר לשכן זוגות תוכים גדולים בוולייר ביחד?)
רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי רז פרוזניק »

תודה על התשובות
שאלתי זאת לידע כללי
אני מגדל את זוג הג'אקו שלי במרפסת ואכן הם מתרגלים לכל מיני רעשים כמו מכוניות או הכלב שיש לשכנים שלי למטה בחצר
ומשתדל לא להפריע להם במשך היום
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”