ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב חדש
מנהל: מפקחים
-
bvurth1511
- בקיעה

כלוב חדש
שלום יש לי מסגרת לכלוב בגודל: גובה 60ס"מ רוחב 1.80ס"מ
1.האם הוא מתאים לזוג קוקוטיילים
2.כמה רשת אני צריך כדי להקיף אותו
3.יש למישהו רעיון איך לעשות כלי אוכל ומיים שהם לא יצליחו לברוח בעזרתם ויהיה קל להוצאה
4.אפשר רעיון לפתח וסוגר
------------------------------------------------------------------------------
לא קשור אבל אני רוצה להביא גוזל תוכון בן שבועיים עד גמילה וכמה גרם דייסה אני צריך ליחיד
1.האם הוא מתאים לזוג קוקוטיילים
2.כמה רשת אני צריך כדי להקיף אותו
3.יש למישהו רעיון איך לעשות כלי אוכל ומיים שהם לא יצליחו לברוח בעזרתם ויהיה קל להוצאה
4.אפשר רעיון לפתח וסוגר
------------------------------------------------------------------------------
לא קשור אבל אני רוצה להביא גוזל תוכון בן שבועיים עד גמילה וכמה גרם דייסה אני צריך ליחיד
Re: כלוב חדש
גובה 60ס"מ ורוחב 1.80ס"מ ומה העומק?
מעולה לזוג קוקטיילים
תעשה דלת אחת גדולה (בערך30*35) למקרה שתרצה להכניס תא וכדו.. ושתי דלתות קטנות(בערך20*20) לכלי אוכל וטיפול שוטף
תעשה דלת אחת גדולה (בערך30*35) למקרה שתרצה להכניס תא וכדו.. ושתי דלתות קטנות(בערך20*20) לכלי אוכל וטיפול שוטף
לגבי הרשת יש רשת שבאה בסליל והגובה שלה בניגוד לסטנדרט הוא 140/120 ס"מ. ככה תצטרך רק 4 מטר
לגבי פתח תנסה להסיג חתיכות של פלטת רשת קשיחה / מעין רשת גריל עם רווחים קטנים. תחבר מלמטה עם שני חוטי תייל ויש סוגר שהוא קפיץ תסתכל ברשת
-
bvurth1511
- בקיעה

וכמה דייסה אני צריך לגוזל 1 של תוכונים
תנסה להשיג חצי קילו אבקה, אני חושב שזו הכמות הכי קטנה שמוכרים.