ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים חדשים
מנהל: מפקחים
Re: פינקים חדשים
עם הפעם הכל הולך אצלי כשורה אז לפי ההשארות שלי יום שבת ראשון אמור להיות כבר תוצאות כי אני נסעתי לאילת יום ראשון ושבדקתי שבת בלילה היה 2ביצים אז בערך ביום ראשון שני באה הביצה השלישית כי שחזרתי ברביעי היה כבר חמש ביצים אז שיתקנו אותי עם אני טועה?

אז אם הם לא יחשפו לשמש יש משהוא אחר שיאפשר את הקליטה של הויטמין במקום השמש?כדי שלא יקרה לתוכים במקרה הזה פינקים מה שכתבת
אפשר לשים נורה שמדמה את אור השמש ומיועדת לתוכים וציפורים.
אני מכיר את זה הבעיה שזה פלורסנט האם יש נורה רגילה ולא פלורסנט?
מאור אתה קצת מבלבל אני שואל שאלות אחרות ומקבל תשובות אחרות אז תפתח פוסט משלך תעשה טובה.

יש את נורות הUVB יש גם כדוגמת פלורסנט אבל מה שמוכרים כאן בחנויות אינו מתאים לתוכים וציפורים.
הנורות צריכות להיות מיועדות לתוכים וציפורים עם ספקטרום נכון ומדוייק כי אחרת האפקט של הנורות אינו טוב.
עלול לצאת מצב שבו הציפור לא רק שלא מקבלת את התאורה הנדרשת אלא גם הוצאת סתם כסף על תאורה שאינה מתאימה.
כתוצאה מפניות של מספר מגדלים אני בודק את הנושא יותר לעומק ויתכן גם שבתקופה הקרובה אוסיף מנורות כאלה לתוכישופס,
הכל תלוי במציאת נורה אמינה שתספק את כל הנדרש לתוכים מבחינת התאורה.
בבקשה, לא לשאול שאלות בדיון שלא נפתח ע"י, כך לכל פותח דיון תהיה את האפשרות לקבל את המענה שהוא מבקש והדיון לא יסטה למקומות שונים. אין בעייה לפתוח דיונים נוספים ספציפית לבית הגידול שלכם.
הנורות צריכות להיות מיועדות לתוכים וציפורים עם ספקטרום נכון ומדוייק כי אחרת האפקט של הנורות אינו טוב.
עלול לצאת מצב שבו הציפור לא רק שלא מקבלת את התאורה הנדרשת אלא גם הוצאת סתם כסף על תאורה שאינה מתאימה.
כתוצאה מפניות של מספר מגדלים אני בודק את הנושא יותר לעומק ויתכן גם שבתקופה הקרובה אוסיף מנורות כאלה לתוכישופס,
הכל תלוי במציאת נורה אמינה שתספק את כל הנדרש לתוכים מבחינת התאורה.
בבקשה, לא לשאול שאלות בדיון שלא נפתח ע"י, כך לכל פותח דיון תהיה את האפשרות לקבל את המענה שהוא מבקש והדיון לא יסטה למקומות שונים. אין בעייה לפתוח דיונים נוספים ספציפית לבית הגידול שלכם.
אוקי אלי תודה רבה ומקווה שתימצא נורה טובה שמספקת את ויטמין D ואני אקנה ממך. חוטי יוטה עולים גרושים ויש אותם בכל חנות חיות אבל מה שהכי חשוב שאל תפריע להם אלא תעזוב אותם לנפשם כי כל הפרעה תפחיד את הנקבה ואת הזכר והם יכולים להפסיק את הסבב.
אלי תודה רבה לך על התשובה אבל אשמח עם תתן לי תשובות על ההודעה הקודמת ששאלתי ובגלל זה גם ביקשתי לפתוח פוסט אחר שואלים שאלות לא קשורות ואז השאלות שלי הולכות לאיבוד.אז..

אם אתה שואל לגבי הזמנים ותאריכי הבקיעה אז המועד המשוער בסביבות יום שבת, כלומר מחר.
תיקח בחשבון שהספירה התחילה מהביצה השנייה ולכל ביצה לאחר מכן כבר יש עוד יום יומיים לספירה קדימה.
בקיצור נראה שזה הזמן שצריכים להתחיל בקיעות. מקווה לשמוע על בקיעות בקרוב.
תיקח בחשבון שהספירה התחילה מהביצה השנייה ולכל ביצה לאחר מכן כבר יש עוד יום יומיים לספירה קדימה.
בקיצור נראה שזה הזמן שצריכים להתחיל בקיעות. מקווה לשמוע על בקיעות בקרוב.
איך הזמן טס מקווה שכל הביצים יבקעו בהצלחה