ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לתוכונים
מנהל: מפקחים
Re: כלוב לתוכונים
יש חדש ?
בעזרת השם היום ארנה את תאי ההטלה .אני קונה תאי הטלה של אנגליים למרות שיש לי אוסטרלים ואחד חצי אנגלי ושנייה4\3 אנגלי זה בסדר???
קניתי אותם היון אלו המידות 18×18 גובה 20 זה בסדר כזה גודל?גם יש תא אחד שהוא אורך25רוחב18 וגובה 18 שזה של ציפורי אהבה האם הוא גם טוב?
המידות של תאי ההטלה לתוכונים בסדר, תא ההטלה שמיועד לציפורי אהבה -מיועד לציפורי אהבה.
אבל התאים הם תאים לאנגליים לא לאוסטרלים והם מתאימים להם אז התא הטלה שמיועד לציפורי אהבה ניראה לי דיי בסדר להם גם הגוזלים צריכים מקום ושלא יהייה להם צפוף כי שהיו על הגגון הגוזלים של היונה הם הסתובבו המון בגג ולא היה להם צפוף גם זה משפר להם את שרירי הרגליים
לכל סוג של ציפור או תוכי יש את המקום המתאים לו, אתה יכול לשים גם תא של ג'אקו לתוכונים ובשלב כלשהו הם יטיליו בו יגדלו גוזלים.
תא לתוכונים מתאים למקבץ הביצים ( השקע בתחתית ) התא בגלל גודלו שומר על לחות בתוך התא וזה תא שבגודלו מספיק. זה לא מדע מדוייק, אם התא של האנגלים גדול בס"מ או שניים לכאן ולשם זה עדיין נורמלי, תא הטלה לציפורי אהבה כבר רחב משמעותית. כמו שאמרתי, גם בתא לציפורי אהבה הם יטילו. שיקול שלך.
תא לתוכונים מתאים למקבץ הביצים ( השקע בתחתית ) התא בגלל גודלו שומר על לחות בתוך התא וזה תא שבגודלו מספיק. זה לא מדע מדוייק, אם התא של האנגלים גדול בס"מ או שניים לכאן ולשם זה עדיין נורמלי, תא הטלה לציפורי אהבה כבר רחב משמעותית. כמו שאמרתי, גם בתא לציפורי אהבה הם יטילו. שיקול שלך.
עשיתי שיפוץ לתאי הטלה של ציפורי אהבה כך שהתא במקום לאורך יהייה לגובה אז הנה שלוש שאלות ממש חשובות
1אם התאים לי יהיו באותו הגובה מה יקרה?
2אם בצד אחד התאים יהיו באותו הגובה ובצד השני נמוך מה יקרה?
3ראיתי את הזכרים מכזרים אחד אחרי השניזה בסדר?
.מה שקורה בינתיים :הזכר הירוק בהיר שהיה עם הנקבה התכלת עדין מחזר אחריה והיא לא רוצה כי יש לה שינוי הורמונלי אז הוא חיזר אחרי האנגליה והיא גם לא רצתה כי יש לה כבר בתוך הלהקה כבר בן זוג אבל היא והוא עוד לא יזדווגו .הזכרים מחזרים המון אחד אחרי השני שזה ממש מדאיג אותי.
1אם התאים לי יהיו באותו הגובה מה יקרה?
2אם בצד אחד התאים יהיו באותו הגובה ובצד השני נמוך מה יקרה?
3ראיתי את הזכרים מכזרים אחד אחרי השניזה בסדר?
.מה שקורה בינתיים :הזכר הירוק בהיר שהיה עם הנקבה התכלת עדין מחזר אחריה והיא לא רוצה כי יש לה שינוי הורמונלי אז הוא חיזר אחרי האנגליה והיא גם לא רצתה כי יש לה כבר בתוך הלהקה כבר בן זוג אבל היא והוא עוד לא יזדווגו .הזכרים מחזרים המון אחד אחרי השני שזה ממש מדאיג אותי.
1. יתכן ריב על התאים הגבוהים יותר אבל לא בהכרח.
2.אותו דבר כמו בתשובה מס' 1
3.לא נורא, מה שנראה לנו כחיזור יכול להתפרש גם כניסיון הרחקה של זכרים אחרים מהסביבה.
2.אותו דבר כמו בתשובה מס' 1
3.לא נורא, מה שנראה לנו כחיזור יכול להתפרש גם כניסיון הרחקה של זכרים אחרים מהסביבה.
אבל הזכר הירוק בהיר ממש רוצה לעלות עלייהם הוא שם רגל ואז הם ברחו.עכשיו הם עושים זאת אחד לשני אבל רק רעשי חיזור.למה הם לא עושים זעשי חיזור לנקבות האחרות הם מחזרים אחרי שתי נקבות והשלוש האחרות מתעלמים מהן
ככה זה כשחיים בלהקה, הם בסוף יתחלקו לזוגות, אם אתה רוצה לעשות סדר בלאגן תחלק את התוכים לזוגות, כל זוג בכלוב משלו.