ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לתוכונים
מנהל: מפקחים
Re: כלוב לתוכונים
בניתי את הכלוב הזה והשקעתי עליו המון אני לא מתכוון לחלק אותם לזוגות!יכולתי לעשות זאת מהתחלה אבל בלהקה יותר טוב האם בסוף לכל זכר תהיה נקבה?
בסוף זה יסתדר עם סבלנות ..
אלי רק הציע הצעה כדי שתיפטר מהבלאגן ..
אתה יכול להעלות תמונות של הכלוב והתוכים ?
אלי רק הציע הצעה כדי שתיפטר מהבלאגן ..
אתה יכול להעלות תמונות של הכלוב והתוכים ?
איזה בלאגן
אני צריך לשים את תאי ההטלה מחר אני אשים אותם
אתה שואל לגבי ההתנהגות שלהם, מוסבר לך שכשמגדלים תוכים בלהקה יש להם את האפשרות לחזר אחר כל נקבה ולעיתים אפשר לראות ששני זכרים או נקבות "מתחברים" ומתנהגים כזוג. בסופו של דבר זה יסתדר והתוכי יתחלקו לזוגות.
אני רואה שהזכר הירוק בהיר והנקבה שהיתה איתו הם יהיו זוג. והאנגליה ועוד זכר יהיו זוג.עכשיו נשארו שתי נקבות לוטינו ונקבה אלבינו שלהם אין זוג אז נחכה ונראה מה יהיה
היום אעלה תמונות של הכלוב רק שחכתי איך לעלות תמונות לאתר.אם אני אעשה מהפייסבוק שלי העתק ולכאן הדבק זה יעבוד?
תלחץ על שלח תגובה , תרד למטה ותראה שיש כותרת שצבועה בירוק "צירוף קובץ" ואז יש לך שם הקובף ובחר קובץ תלחץ על בחר קובץ ותבחר מאיזה מקום שיש בו את התמונה ואז הערה לקובץ וצרף קובץ ...
בקיצור .... הנה סרטון שיראה לך איך עושים את זה : מדריך העלאת תמונות לפורום
בקיצור .... הנה סרטון שיראה לך איך עושים את זה : מדריך העלאת תמונות לפורום
הנה התוכונים האנגליה והכלוב.שימו לב שהאנגליה יותר גדולה מהנקבה שליידה איך ששמתי את תאי ההטלה הן התעניינו בהם זה נורמלי?
נורמלי בהחלט, תא הטלה יוצר דחף ורצון להתרבות. תוכים בוגרים יתעניינו בתא ההטלה מיד אלא אם הם מפוחדים ואינם הסתגלו לסביבה.
בהתחלה שמתי שלושה והם לא התעניינו בהם אבל כששמתי את השלושה האחרים אז הם פחדו כי צריכים להכניס את היד לכלוב עם שדכן ולשדך את התאים לרשת אז בזמן שעשיתי זאת ראיתי את הנקבות הולכות לתאים ומתעניינות בהם וכשסיימתי הן התעניינו בתאים החדשים ובקודמים . ועידכון לנקבה הלבנה יש שינוי הורמונלי