ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיילים-זיווג ליפני שבוע
מנהל: מפקחים
קוקטיילים-זיווג ליפני שבוע
שלום לכולם ליפני כשבוע זוג הקוקטיילים שלי היזדווג יש לציין שליפני זה הם היו המון בתא הטלה סידרו אותו
ואחרי שהזדווגו בימים האחרונים ממש המון המון בתא מהבוקר ורק בערב שמתחיל להחשיך יוצאים החוצה ונשארים בחוץ
תוך כמה זמן הם אמורים להטיל? מהבן אדם שקניתי ממנו הוא הראה לי תמונות שלהם אם ביצים
יש מצב לכליאת ביצה או שאין מה לדאוג?
ועוד שאלה אני מאכיל גוזל קוקטייל (לא מהזוג) בן 27 יום אני מכין כל האכלה 10-11 סיסי ואחרי 8 סיסי הוא כבר לא מתלהב מהדייסה ואני צריך לפתוח לו את הפה שיוכאל מה לעשות להאכיל אותו עוד קצת בכוח?
ואחרי שהזדווגו בימים האחרונים ממש המון המון בתא מהבוקר ורק בערב שמתחיל להחשיך יוצאים החוצה ונשארים בחוץ
תוך כמה זמן הם אמורים להטיל? מהבן אדם שקניתי ממנו הוא הראה לי תמונות שלהם אם ביצים
ועוד שאלה אני מאכיל גוזל קוקטייל (לא מהזוג) בן 27 יום אני מכין כל האכלה 10-11 סיסי ואחרי 8 סיסי הוא כבר לא מתלהב מהדייסה ואני צריך לפתוח לו את הפה שיוכאל מה לעשות להאכיל אותו עוד קצת בכוח?
Re: קוקטיילים-זיווג ליפני שבוע
זה תלוי בזוג, יכול לקחת 10 ימים מרגע הזיווג ולעיתים יותר.8684 כתב:שלום לכולם ליפני כשבוע זוג הקוקטיילים שלי היזדווג יש לציין שליפני זה הם היו המון בתא הטלה סידרו אותו
תוך כמה זמן הם אמורים להטיל?
אין מה לדאוג, זהו התהליך, תמתין בסבלנות ותימנע מהפרעות לזוג.8684 כתב:מהבן אדם שקניתי ממנו הוא הראה לי תמונות שלהם אם ביצים
תודה רבה אלי ובנוגע לגוזל?
לגבי הגוזל, לא מאכילים בכוח. הוא לא רוצה יותר שלא יאכל.
תתחיל איתו בתהליך גמילה ותשים לו מזון שיתחיל לאכול באופן עצמאי. תערובת זרעים או כופתיות.
תתחיל איתו בתהליך גמילה ותשים לו מזון שיתחיל לאכול באופן עצמאי. תערובת זרעים או כופתיות.
אין בעיה אני מוסיף לו גם השרייה
ואפשר להעביר אותו לכלוב ? יש לו נוצות בכל הגוף כמעט אני יעלה תמונה שהפלפון יחזור מתיקון
ואפשר להעביר אותו לכלוב ? יש לו נוצות בכל הגוף כמעט אני יעלה תמונה שהפלפון יחזור מתיקון
-
bvurth1511
- בקיעה

במה אתה שם אותו אומנת או קופסה?
הקופסא ואיזה באסה עדיין לא הטילו הזוג
סבלנות, זה יגיע