ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לתוכונים
מנהל: מפקחים
Re: כלוב לתוכונים
אוקיי כמה עולה ספריי כזה? אוטטוטו הולכים להיות לנקבות גוזלים,אז הנקבות יהיו עם הגוזלים כל היום בתא ההטלה או חלק מהזמן?(אני מתכוון שאחרי שבוקעים כל הגוזלים)
תבדק בחנות חיות קרובה לביתך. קרא את הוראות השימוש ותוודא שאין סכנה לתוכים.
אוטטוטו הולכים להיות לנקבות גוזלים,אז הנקבות יהיו עם הגוזלים כל היום בתא ההטלה או חלק מהזמן?(אני מתכוון שאחרי שבוקעים כל הגוזלים)
בהתחלה יהיו יותר לאחר מכן פחות ופחות.
עוד כמה זמן הביצים אמורות לבקוע

הביצה הראשונה הוטלה ב31/5 אבל היא לא פוריה.הוטלה ביצה שניה ב 2/6 שהיא פוריה והיא עדיין לא בקעה למה?וב4/6 ביצה שלישית ככה פעם ביומיים עד שש ביצים.ב7/6שתי הנקבות האחרות הטילו בו בזמן את הביצה הראשונה שלהן.הן הטילו כל יומיים ביצה

הביצה הראשונה הוטלה ב31/5 אבל היא לא פוריה.הוטלה ביצה שניה ב 2/6 שהיא פוריה והיא עדיין לא בקעה למה?וב4/6 ביצה שלישית ככה פעם ביומיים עד שש ביצים.ב7/6שתי הנקבות האחרות הטילו בו בזמן את הביצה הראשונה שלהן.הן הטילו כל יומיים ביצהRe: כלוב לתוכונים
ראיתי שביצה בוקעת ויש בתוכה גוזל הבעיה שקצת פתחתי אותה אבל לא עד הסוף.שמעתי שזה לא טוב אז האם הגוזל יחייה?????

פעם הבאה אל תעשה את זה .....
תקווה לטוב ..
תקווה לטוב ..
עוד מישהו??????? אני שומע ממנו ציוצים אבל האם הוא בכלל יחייה?
הוא כבר בקע לגמרי מהביצה ?