ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה שאלות בנוגע לז'אקו
מנהל: מפקחים
-
Amir Nagauker
- ביצה

כמה שאלות בנוגע לז'אקו
שלום אני שמח להצטרף לתוכיאינפו!
לאחר שדיברתי עם אלי בפלאפון החלטתי לרכוש ז'אקו,גם בגלל הביקורות עליו באתר והרוב בגלל שהוא מטפל באהבה ובמסירות לתוכים כל אחד בנפרד.
ועל איכות לא מתפשרים!
רציתי לשאול כמה שאלות שאשמח שיענו לי עליה.
מבחינת תקציב אין בעיה!
איזה גודל כלוב כדאי לרכוש?
הa11 הבנתי שקטן מידי.
לגבי תעופה?האם כדאי לגזור נוצות?
האם בסדר שיהיה בחדר גדול?רק בלילה כדי שלא יעשה השכמות בבית. ואני אהיה איתו בחדר.
ברוב שעות היום יהיה בסלון וכמובן מחוץ לכלוב ויראה אנשים.
מבחינת טיפול:
אני לא מנוסה בתוכים.הבנתי מחבר שלא כדאי לקחת אם אני לא יודע לטפל כי התוכי יכול שלא לקבל את מלוא הטיפול כראוי.
טיפלתי רק בתוכון שהייתי בן 16-18 לא יודע אם זה נחשב כ"האכלת יד" הוא הסתובב חופשי ניקיתי את הכלובה שיחקתי איתו והכל.
נמסר אך ורק עקב גיוס
אני מתחיל לימודים באוקטובר(הנדסאי חשמל)ובשעות הבוקר לא אהיה בבית.כשאחזור התוכי יקבל את היחס המלא.
אך בעיה קטנה שבדצמבר ההורים טסים לחודש ולא יהיה אף אחד בבית עד שאני חוזר מהלימודים,התוכי לא יכנס לדיכאון?
תודה
אמיר מדימונה
לאחר שדיברתי עם אלי בפלאפון החלטתי לרכוש ז'אקו,גם בגלל הביקורות עליו באתר והרוב בגלל שהוא מטפל באהבה ובמסירות לתוכים כל אחד בנפרד.
ועל איכות לא מתפשרים!
רציתי לשאול כמה שאלות שאשמח שיענו לי עליה.
מבחינת תקציב אין בעיה!
איזה גודל כלוב כדאי לרכוש?
הa11 הבנתי שקטן מידי.
לגבי תעופה?האם כדאי לגזור נוצות?
האם בסדר שיהיה בחדר גדול?רק בלילה כדי שלא יעשה השכמות בבית. ואני אהיה איתו בחדר.
ברוב שעות היום יהיה בסלון וכמובן מחוץ לכלוב ויראה אנשים.
מבחינת טיפול:
אני לא מנוסה בתוכים.הבנתי מחבר שלא כדאי לקחת אם אני לא יודע לטפל כי התוכי יכול שלא לקבל את מלוא הטיפול כראוי.
טיפלתי רק בתוכון שהייתי בן 16-18 לא יודע אם זה נחשב כ"האכלת יד" הוא הסתובב חופשי ניקיתי את הכלובה שיחקתי איתו והכל.
נמסר אך ורק עקב גיוס
אני מתחיל לימודים באוקטובר(הנדסאי חשמל)ובשעות הבוקר לא אהיה בבית.כשאחזור התוכי יקבל את היחס המלא.
אך בעיה קטנה שבדצמבר ההורים טסים לחודש ולא יהיה אף אחד בבית עד שאני חוזר מהלימודים,התוכי לא יכנס לדיכאון?
תודה
אמיר מדימונה
Re: כמה שאלות בנוגע לז'אקו
1. A11 בסדר לג'אקו
2. לדעתי כדאי לגזור את נוצות התעופה שהתוכי לא יברח
3.בסדר גמור
4יש אנשים שלא מבינים בכלל בתוכים ומגדלים בביתם תוכי גאקו אז שאתה מבין קצת תוכל לגדל וגם תוכל לשאול כל שאלה נעזור לך בכל הדרך
5.כן זה בסדר גמור רק תדאג שיהיו לו בכלוב משחקים (חשיבה לעיסה וכו)וכל חודש תחליף לו.אבל איך כשאתה מגיע הביתה אתה תתייחס אליו ותביא לו מומת לב
אני ביום שלישי בעזרת השם אקנה מאלי תוכי גאקו ואני בא בתל אביב בלי רכב אלא במונית שרק הנסיעות לי ולאימי יעלו 100 שח
2. לדעתי כדאי לגזור את נוצות התעופה שהתוכי לא יברח
3.בסדר גמור
4יש אנשים שלא מבינים בכלל בתוכים ומגדלים בביתם תוכי גאקו אז שאתה מבין קצת תוכל לגדל וגם תוכל לשאול כל שאלה נעזור לך בכל הדרך
5.כן זה בסדר גמור רק תדאג שיהיו לו בכלוב משחקים (חשיבה לעיסה וכו)וכל חודש תחליף לו.אבל איך כשאתה מגיע הביתה אתה תתייחס אליו ותביא לו מומת לב
אני ביום שלישי בעזרת השם אקנה מאלי תוכי גאקו ואני בא בתל אביב בלי רכב אלא במונית שרק הנסיעות לי ולאימי יעלו 100 שח
-
Amir Nagauker
- ביצה

אצל מי אפשר לגזור נוצות תעופה?
וכן ברור שאני אתייחס אליו!רק הפחד שלי שלא יכנס לדיכאון שיהיה לבד..אני אקנה לו משחקי חשיבה ולעיסה
וגם אני קונה מאלי בע״ה אני מדימונה ויגיע אולי אולי עם רכב..בינתיים חוסך ואז יביא גוזל בן 3 חודש ויקנה מאלי הכל..
וכן ברור שאני אתייחס אליו!רק הפחד שלי שלא יכנס לדיכאון שיהיה לבד..אני אקנה לו משחקי חשיבה ולעיסה
וגם אני קונה מאלי בע״ה אני מדימונה ויגיע אולי אולי עם רכב..בינתיים חוסך ואז יביא גוזל בן 3 חודש ויקנה מאלי הכל..
אתה יכול לגזור לבד
-
Amir Nagauker
- ביצה

מעדיף שלא אני מפחד לעשות נזק..
וגם שהתוכי לא יהיה תוקפני כלפיי כי כביכול לקחתי ממנו את התעופה..לא?חחח נשמע קצת מצחיק אבל קרה לחבר
וגם שהתוכי לא יהיה תוקפני כלפיי כי כביכול לקחתי ממנו את התעופה..לא?חחח נשמע קצת מצחיק אבל קרה לחבר
אני חושבת שתוכל מתי שתקנה מאלי לבקש ממנו שיגזור לתוכי את נוצות התעופה
אם אלי יראה את התגובות האלה הוא יגיד לך אם הוא יכול לגזור לתוכי את הנוצות
בהצלחה (:
אם אלי יראה את התגובות האלה הוא יגיד לך אם הוא יכול לגזור לתוכי את הנוצות
בהצלחה (:
היי,
ראשית כל אציין שרכשתי את הגוזל שלי אצל אלי מלבד ההחתמה המצויינת אלי נותן
גם יחס חם הסברים מקצועיים וזמין למתן טיפים ועזרה לאורך כל הדרך (מניסיון) אז בחירה טובה.
בקשר לכלוב אני ממליץ על A19 לגאקו אצלי הוא ממש מאושר בכלוב למרות שכשאני בבית הוא בחוץ
על סטנד שבניתי לו.
בעת הרכישה יגזרו לתוכי את נוצות התעופה ותקבל הסבר כיצד לבצע זאת בעצמך.
הנוצות לא יגדלו במשך תקופה בה תוכל לפתח יחסי אמון עם התוכי שלך דבר שיאפשר לך
לבצע את הגזירה ביתר קלות בעתיד כשהתוכי יזדקק לכך.
או לחלופין תוכל לקחת אותו לוטרינר מה שלא מומלץ לצורך דבר פשוט ככ כיוון שכמו בבתי החולים שלנו
למרפאה וטרינרית מגיעות חיות חולות והתוכי עלול להדבק לכן עדיף להמנע מוטרינר אם הדבר לא נחוץ.
שיהיה הרבה כיף והרבה בהצלחה עם התוכי החדש!!!
ראשית כל אציין שרכשתי את הגוזל שלי אצל אלי מלבד ההחתמה המצויינת אלי נותן
גם יחס חם הסברים מקצועיים וזמין למתן טיפים ועזרה לאורך כל הדרך (מניסיון) אז בחירה טובה.
בקשר לכלוב אני ממליץ על A19 לגאקו אצלי הוא ממש מאושר בכלוב למרות שכשאני בבית הוא בחוץ
על סטנד שבניתי לו.
בעת הרכישה יגזרו לתוכי את נוצות התעופה ותקבל הסבר כיצד לבצע זאת בעצמך.
הנוצות לא יגדלו במשך תקופה בה תוכל לפתח יחסי אמון עם התוכי שלך דבר שיאפשר לך
לבצע את הגזירה ביתר קלות בעתיד כשהתוכי יזדקק לכך.
או לחלופין תוכל לקחת אותו לוטרינר מה שלא מומלץ לצורך דבר פשוט ככ כיוון שכמו בבתי החולים שלנו
למרפאה וטרינרית מגיעות חיות חולות והתוכי עלול להדבק לכן עדיף להמנע מוטרינר אם הדבר לא נחוץ.
שיהיה הרבה כיף והרבה בהצלחה עם התוכי החדש!!!