ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי חדש
מנהל: מפקחים
תוכי חדש
יש לי דררה אחת (ישנה) שבמצב הבלוף, ואני רוצה תוכי חדש. אז הדררה תנשך את התוכי החדש כי היא נושכת את כל מה שזז (כולל צעצוע) וצורחת
Re: תוכי חדש
דרך אגב, המשפט השני זו שאלה, והציפור זה קוניור שמש.
אני לא רואה כפתור עריכה אז רשמתי עוד תגובה.
אני לא רואה כפתור עריכה אז רשמתי עוד תגובה.
יש לך דררה שנושכת וצועקת ואתה מעוניין להוסיף קוניור שמש, האם הבנתי נכון?
בכל מקרה עליך לדעת שקוניור שמש נחשב לתוכי מאוד רועש.
כך או כך תצטרך לגדל את התוכים בכלובים נפרדים, לפחות לתקופה בה התוכים יתרגלו
אחד לשני ויסתדרו ביחד.
בכל מקרה עליך לדעת שקוניור שמש נחשב לתוכי מאוד רועש.
כך או כך תצטרך לגדל את התוכים בכלובים נפרדים, לפחות לתקופה בה התוכים יתרגלו
אחד לשני ויסתדרו ביחד.
אני רוצה קוניור שמש נכון. ויש לך שם שותפים באותו כלוב עם הדררה? וכמה קוניור יותר רועש מדררה? כי יש לי את התוכים במחסן שמחוץ לבית (אטום עם אוורור).
קוניור שמש רועש מהדררה, אני מעריך שלפחות פי אחת וחצי.
לגבי השאלה "[RIGHT] ויש לך שם שותפים באותו כלוב עם הדררה?" לצערי לא הבנתי למה אתה מתכוון בדיוק.[/RIGHT]
אתה אומר שמדובר בתוכים שנמצאים במחסן, כלומר לא תוכים שהם מוחתמים / האכלות יד, מדובר בתוכים למטרת ריבוי?
בכל מקרה, את הקוניור שמש תצטרך להפריד בכלוב משלו.
לגבי השאלה "[RIGHT] ויש לך שם שותפים באותו כלוב עם הדררה?" לצערי לא הבנתי למה אתה מתכוון בדיוק.[/RIGHT]
אתה אומר שמדובר בתוכים שנמצאים במחסן, כלומר לא תוכים שהם מוחתמים / האכלות יד, מדובר בתוכים למטרת ריבוי?
בכל מקרה, את הקוניור שמש תצטרך להפריד בכלוב משלו.
אני שואל אותך אם היה לך דררה עם שותף קודם.
והוא האכלת יד
והוא האכלת יד
היו לי דררות האכלות יד בעבר, לא מצליח להבין לגבי "השותף" למה כוונתך. אתה שואל אם היה לי דררה עם תוכי נוסף?
דררות האכלות יד שגידלתי... עוד תמונות בבית הגידול שלי:
מה אנחנו מגדלים/גידלנו - בית הגידול של Eli_lea
דררות האכלות יד שגידלתי... עוד תמונות בבית הגידול שלי:
מה אנחנו מגדלים/גידלנו - בית הגידול של Eli_lea
כן זה מה ששאלתי, אבל למה לא כדי לשים את שניהם באותו כלוב?
תוכים עלולים להיות מאוד אגרסיבים ותוקפנים לתוכים מסוגים אחרים ואף כלפי בני מינם.
הכנסת תוכי חדש לכלוב שבו נמצא תוכי גם הוא עלול להיות מסוכן, התוכי הותיק עלול לראות בתוכי החדש פולש
לטריטוריה שלו או כמי שעלול לסכן אותו.
כדי שאפשר יהיה לשכן שני תוכים ביחד הם צריכים זמן הסתגלות בכלובים נפרדים זה מזה, לאחר שרואים ובטוחים שהם
מסתדרים ומקבלים אחד את השני רק אז אפשר לחבר ביניהם.
לא לשכוח שכלוב שהספיק לתוכי בודד אינו מספיק לשניים . כלוב מרווח יאפשר להם חופש תנועה.
הכנסת תוכי חדש לכלוב שבו נמצא תוכי גם הוא עלול להיות מסוכן, התוכי הותיק עלול לראות בתוכי החדש פולש
לטריטוריה שלו או כמי שעלול לסכן אותו.
כדי שאפשר יהיה לשכן שני תוכים ביחד הם צריכים זמן הסתגלות בכלובים נפרדים זה מזה, לאחר שרואים ובטוחים שהם
מסתדרים ומקבלים אחד את השני רק אז אפשר לחבר ביניהם.
לא לשכוח שכלוב שהספיק לתוכי בודד אינו מספיק לשניים . כלוב מרווח יאפשר להם חופש תנועה.