ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מחיר ג'אקו האכלת יד בן 3 חודשים?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

תוכים בע״מ
ביצה
ביצה

Re: מחיר ג'אקו האכלת יד בן 3 חודשים?

שליחה על ידי תוכים בע״מ »

ניצן אתה צודק לגמרי
אבל אנשי לא חושבים על זה שזה בע״ח ל60 שמה הבאים
ולפעמים אין מה לכשות אלא להוריד מחיר
רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי רז פרוזניק »

בכמה אתה (תוכים בע"מ) מתמחר/מוכר גוזל ג'אקו בן 3 חודשים גמול?
ועם בדיקות?
תוכים בע״מ
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תוכים בע״מ »

כרגע אני לא
אבל לפני שנה שמכרתי
מכרתי גוזל מטובע בדוק מין וכלמידיה ומקור והנוצות ופצקו ב2300
והיום המחירים ירדו אף יותר לצערנו הרב
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

המחיר ירד אצל מי שלא מאמין באיכות הגידול והתוכים שברשותו, אחרת אין סיבה שאדם שהשקיע זמן כה רב בגידול תוכי ימכור
במחיר שציינת. מי שמבין ומחפש איכות ישלם גם הרבה יותר מהמחיר שציינתי על מנת לקבל תוכי שגדל בתנאים טובים.
תוכי שהושקעו בו שעות בכל יום בהאכלה ובדיבור.
חלק ניכר מהגוזלים שלנו מדברים בגיל צעיר מאחר ואנו משקיעים בתקשורת החל מהבקיעה.
לגדל גוזל זה לא רק להחזיק אותו בחיים. זה הרבה מעבר.
העובדה היא שמחירים של 2600-2800ש"ח לגוזל הינם מחירים סבירים לגוזל איכותי במיוחד כאשר הרוכש מקבל הדרכה
מלאה ומקצועית שנוגעת בכל תחום הקשור לגידול התוכי, מענה רציף ומקצועי לכל שאלה בסבלנות מרבית
בכל זמן.

אגב, אנשים רוכשים תוכים מחנויות לחיות מחמד גם במחירים של 3000-3500ש"ח. אז איך המחירים יורדים?

תמיד יש את הישראלים שמנסים לחסוך 200ש"ח או 300 ש"ח אבל מסתבר מהר מאוד שלאחר הרכישה לא עונים להם יותר,
או שעונים להם בצורה שגורמת להבין שהם לא רצויים. לא רק זה, יש בין אלו שעונים גם כאלה מגדלים שנותנים מידע שגוי ומגדילים את הנזק במקום לעזור. מעבר לזה, בחלק ניכר מהמקרים ה"מציאה" מהר מאוד הופכת להשקעה. ביקור בודד אצל וטרינר יכול לעלות מאות שקלים. לסיכום, יש ב1800,2000,2100 , לעיתים יש מי שמתקשר לספר לי שהוא מצא מציאה כזאת או אחרת. אני ישר קוטע אותו
ואומר לו שהוא מוזמן לקנות מהיכן שזול, אני גם אומר לו שהוא יכול לקבל ממני יעוץ לאחר מכן, זה ללא תשלום.

אגב בדיקות, לרוב הבדיקות אם נעשות (כי עד היום לא ראיתי שמישהו עושה זאת) לא שוות את הנייר כל זמן שבית הגידול אינו סגור למבקרים ולתוכים מן החוץ.
רק במידה והתוכים לא באים במגע עם תוכים אחרים הבדיקות יכולות להוות אסמכתא, לצערי זה נדיר.

בחודש האחרון ליוויתי חבר ברכישת זוג ג'אקו, ביקרנו ב 4 חוות ואצל שלושה מגדלים, לאף אחד אין תיעוד או בדיקה כלשהיא.
אצל אחד מהם נאמר שיש בדיקה אצל הוטרינר של החווה של המקור והנוצות והוא יתקשר לבקש ממנו, אני מסתכל במבט בוחן
ורואה שלזכר אין בכלל טבעת. כמובן שאין גם צ'יפ או קעקוע. על איזה תוכי רשומה הבדיקה? איש אינו יודע להגיד.
כל זאת כאשר אני מדבר איתך על תוכים שחיים במחיצת כל סוגי התוכים עם תחלופה יום יומית.
מה שווה הבדיקה שנעשתה לפי חודשיים או אפילו יום?

חבל שזה נראה כך, אבל כנראה שיהיה קשה מאוד לעשות שינויים בתחום.

ולכותב התגובה ניצן, תודה מקרב לב על השיתוף, אנשים כמוכם נותנים לנו כוח ורצון להמשיך ולגדל גוזלים שישתלבו במשפחה
ויסבו אושר. הטלפון שלי מלא בסרטונים ומילות תודה של אנשים שנהנים יום יום שעה שעה. לא כולם כותבים על גבי האתר אבל
אנחנו בהחלט מסתפקים בכך.
שוב, תודה.
nitsan
ביצה
ביצה

שליחה על ידי nitsan »

אלי, אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי. כמו שאתה יודע אני עברתי חוויות מאוד לא נעימות בתחילת הדרך שלי עם התוכים. אבל כל דבר בחיים קורה לטובה ומכל חוויה השתדלתי ללמוד שיעור.
כל המשפחה מאוד שמחה מהבחירה שעשינו.
הבוקר קראתי בפורום על עוד אדם שקנה גוזל בלי לעשות שיעורי בית והגוזל מת לו.
חשוב לי שוב להדגיש: הדיבור על 200-300 ש"ח לכאן או לכאן הוא כל כך לא רלוונטי לעומת ההרגשה של לאבד תוכי אחרי שכל המשפחה נקשרה אליו, או להחזיק בבית תוכי סגור בכלוב 24 שעות ביממה כי אי אפשר להתקרב אליו כי הוא לא עבר חברות כמו שצריך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”