שלום לכולם,
החלטתי לאחרונה לרכוש גוזל ארה, הייתי נעול על הכחול-זהוב אך כרגע יש לי הזדמנות להשיג גוזל הייבריד, אני לא מוצא מספיק מידע על ההייבריד והייתי שמח לדעת מה ההבדלים המהותיים בין השניים.
מבחינת אופי, גודל, רעש או כל הבדל שרלוונטי לדעתכם.
מה אמור להיות השווי של גוזל הייבריד (בערך)?
תודה מראש.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הבדלים בין זני ארות
מנהל: מפקחים
Re: הבדלים בין זני ארות
אי אפשר לענות על השאלה. מאחר וההייבריד נוצר משני הורים שונים הוא יכול לקבל את האופי של אחד מהם
בדיוק כמו שהוא מקבל את הצבעים. כדי לדעת יש לחקור את אופיים של שני ההורים, גם אז אין וודאות מלאה.
לגבי שווי, לתוכים מאותו סוג ומאותו מין ושהם די פופולרים יש הפרשי מחיר של עשרות ואף מאות אחוזים בין מגדל למשנהו.
תצטרך לבדוק במספר מקומות שמגדלים אותם ולהחליט ממי אתה רוכש.
בדיוק כמו שהוא מקבל את הצבעים. כדי לדעת יש לחקור את אופיים של שני ההורים, גם אז אין וודאות מלאה.
לגבי שווי, לתוכים מאותו סוג ומאותו מין ושהם די פופולרים יש הפרשי מחיר של עשרות ואף מאות אחוזים בין מגדל למשנהו.
תצטרך לבדוק במספר מקומות שמגדלים אותם ולהחליט ממי אתה רוכש.
-
danaviv123
- ביצה

אוקיי, פשוט הבנתי שמבחינת אופי הכחול צהוב נחשב לאחד המומלצים מבין הארות.
באופן כללי, כמובן שיש מגוון רחב של מחירים ממגדלים שונים, אך באופן כללי, ההיבריד יקר יותר מהכחול צהוב?
באופן כללי, כמובן שיש מגוון רחב של מחירים ממגדלים שונים, אך באופן כללי, ההיבריד יקר יותר מהכחול צהוב?
חלק מהמגדלים דורשים מחיר גבוה מהבלו אנד גולד.
מה המחירים שקיבלת?
מה המחירים שקיבלת?
-
danaviv123
- ביצה

יש לי הצעה של 4300 על הבלו אנד גולד,
מגדל אחר הציע לי על ההייבריד 5800 אבל הוא שהוא מוכן לרדת לאיזור החמש
מגדל אחר הציע לי על ההייבריד 5800 אבל הוא שהוא מוכן לרדת לאיזור החמש
ההבדלים במחיר אינם גדולים ומשמעותיים בסך הכל.
בסיכומו של דבר מה שחשוב באמת שתקבל תוכי בריא חברותי ומוחתם היטב.
הבחירה בין שני התוכים צריכה להיות על סמך מקצועיות בית הגידול הניקיון והבדיקות שנעשות לתוכים.
בסיכומו של דבר מה שחשוב באמת שתקבל תוכי בריא חברותי ומוחתם היטב.
הבחירה בין שני התוכים צריכה להיות על סמך מקצועיות בית הגידול הניקיון והבדיקות שנעשות לתוכים.