ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם קוקטליים ומזמרים מסתדרים ביחד
מנהל: מפקחים
האם קוקטליים ומזמרים מסתדרים ביחד
יש לי כלוב פינתי משולש גובה 1.85 אורך של כל צד 1.30, אני רוצה לרכוש 2 זוגות מזמרים ו2 זוגות קוקטייל האם הם מסתדרים ילד מבחינת רבייה גודל וכו? הכלוב הגג תמונות יעלו שהכלוב ייבנה. תודה
Re: האם קוקטליים ומסמכים מסתדרים ביחד
כלוב משולש הוא כלוב בעייתי מבחינת סידור כלי האוכל ומקלות העמידה.
כלוב משולש שכל צלע שלו 1.3מ' מתאים לשני זוגות קוקטילים לכל היותר.
מזמרים אינם מסתדרים בעונת הריבוי עם תוכים אחרים והם הופכים בעונה למאוד אגרסיבים.
תמיד מומלץ לגדל כל סוג בנפרד למניעת חיכוכים ומריבות.
עדיף שתחשוב שוב כיצד אתה בונה את הכלוב בצורה שיהיה מלבני או מרובע.
בהצלחה.
כלוב משולש שכל צלע שלו 1.3מ' מתאים לשני זוגות קוקטילים לכל היותר.
מזמרים אינם מסתדרים בעונת הריבוי עם תוכים אחרים והם הופכים בעונה למאוד אגרסיבים.
תמיד מומלץ לגדל כל סוג בנפרד למניעת חיכוכים ומריבות.
עדיף שתחשוב שוב כיצד אתה בונה את הכלוב בצורה שיהיה מלבני או מרובע.
בהצלחה.
וואו נורא עזרת לי. אהל הכלוב הוא די גדול ולמען אסטתיות אני רוצה אותו בצורה הזאת . הכלוב הוא כלוב גדול יחסית ואני מגדל מנוסה הייתי בטוח שזה כלוב ל6 קוקטליים לפחות. אני רוצה תנועה בכלוב מה אתה ממליץ לי?
דווקא בגלל שאתה רוצה תנועה כלוב משולש לא מתאים.
שטח מינימלי לכל זוג תוכים צריך להיות כ 0.45ממ"ר בכלוב שלך נכנסים 2 זוגות ועוד מבלי לקחת בחשבון
את החלק הפינתי הבעייתי שבמשולש. אם תעשה חשבון תבין ששטח הכלוב כולו ( עם החלק הבעייתי) של הפינה קטן ממטר מרובע.
אני הייתי בונה את הכלוב כמו בסקיצה שצירפתי לך, כאשר ככל שתוכל להגדיל את הצלע של ה 1.30 כך הכלוב יהיה נוח יותר וגדול יותר.
שטח מינימלי לכל זוג תוכים צריך להיות כ 0.45ממ"ר בכלוב שלך נכנסים 2 זוגות ועוד מבלי לקחת בחשבון
את החלק הפינתי הבעייתי שבמשולש. אם תעשה חשבון תבין ששטח הכלוב כולו ( עם החלק הבעייתי) של הפינה קטן ממטר מרובע.
אני הייתי בונה את הכלוב כמו בסקיצה שצירפתי לך, כאשר ככל שתוכל להגדיל את הצלע של ה 1.30 כך הכלוב יהיה נוח יותר וגדול יותר.
Re: האם קוקטליים ומזמרים מסתדרים ביחד
חשבתי להביא אז זוג יותר גדול. בסגנון של רוזלות או אלכסנדרונים כמובן שמדובר בזוג מכל סוג
אפשרי בהחלט. תבנה את הכלוב מרשת קשיחה וזה יאפשר לך לשים זוגות גדולים כמו אלכסנדרין.
יופי מעולה גם תמיד רציתי להביא את התוכי הזה ועד עכשיו לא יצא לי. גם אין לי כלכך בעיה של רעש כי זה בגג די מבודד.השאלה היא האם הם יתרבו בגודל שכזה. זה תוכי יחסית גדול
יכולים להתרבות ללא בעיה.
קודם כל רציתי להגיד תודה רבה אתה עוזר לאורך כל התהליך שהם רוצים אחרים לא עונים על שאלות בכלל.
עכשיו נעזרתי בעצתך ובניתי את הצדדים שלו בשיפוע כלפי חוץ ככה זה יתן להם משמעותית יותר מקום והרחבתי את הצדדים לחצי מטר כל אחד.שאני אסיים את השני אני אעלה תמונות נמאס לי לחכות לסוף התהליך..
עכשיו נעזרתי בעצתך ובניתי את הצדדים שלו בשיפוע כלפי חוץ ככה זה יתן להם משמעותית יותר מקום והרחבתי את הצדדים לחצי מטר כל אחד.שאני אסיים את השני אני אעלה תמונות נמאס לי לחכות לסוף התהליך..