כשזה במקרים שהוא רוצה לסדר נוצות אני מבינה את זה אבל בשאר הפעמים לא.. האם יש משהו שאוכל לעשות כדי לגרום להם יותר להתחבר? או שזה נורמלי? אשמח לתשובה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הזכר תוקפני כלפי הנקבה
מנהל: מפקחים
הזכר תוקפני כלפי הנקבה
היי שלום, רכשתי זוג תוכים מתוקים לפני חודש, ושמעתי שלוקח להם כמה זמן להתרגל אחד לשני אבל אני שמה לב שבכל הזדמנות שהנקבה נמצאת ליידו הוא מנסה להרחיק אותה (עם הפה)
כשזה במקרים שהוא רוצה לסדר נוצות אני מבינה את זה אבל בשאר הפעמים לא.. האם יש משהו שאוכל לעשות כדי לגרום להם יותר להתחבר? או שזה נורמלי? אשמח לתשובה
Re: הזכר תוקפני כלפי הנקבה
סוג התוכים הוא קוקטייל
תענו לי בבקשה
כנראה שלא מדובר בזוג. חודש זה הרבה זמן והם היו צריכים להתרגל. האם הם היו ביחד כזוג לפני שקנית או ש"חיברו" אותם ומכרו כזוג.
בכל מקרה אם מדובר בזכר ונקבה הם יתרגלו זה לזו בסופו של דבר. צריך הרבה סבלנות.
בכל מקרה אם מדובר בזכר ונקבה הם יתרגלו זה לזו בסופו של דבר. צריך הרבה סבלנות.
הוקפץ לאחרונה על ידי eli_lea בתאריך 16 ספטמבר 2017 19:58.