ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה זמן קוקטיילים צריכים לישון?
מנהל: מפקחים
-
amirsource10
- ביצה

Re: כמה זמן קוקטיילים צריכים לישון?
עניין אותי גם בעבר, קראתי לא מעט מאמרים בנושא וקראתי גם המלצות של וטרינרים שונים, לא מצאתי תשובה אחידה, חלקם מדברים על 10 שעות שינה וחלקם על 8 שעות שינה. אבל, האם זה מתקיים? לא! תוכי ישן מספר שעות בלילה ( כל עוד חשוך ) אבל לא תמיד אפשר לקרוא לזה שינה, חלק ניכר מזמן השינה הם קשובים למתרחש מסביב וכל רחש מעיר אותם. אצלי בבית הגידול מותקנות מצלמות לראיית לילה, החושך והשקט מוחלטים אבל ראה איזה פלא, התוכים לא ישנים חלק ניכר מהזמן, אפילו יורדים לאכול.
בסופו של דבר, אם לתוכי שלך יתאפשר לישון 4-5 שעות בלילה כי אתה הלכת לישון ב 12 בלילה ובחמש כבר יש רעש ואור והתוכי התעורר הוא ישלים את השינה במהלך היום.
בסך הכל אין צורך להיות מודאגים מכך שיחסר לתוכי שעות שינה.
בסופו של דבר, אם לתוכי שלך יתאפשר לישון 4-5 שעות בלילה כי אתה הלכת לישון ב 12 בלילה ובחמש כבר יש רעש ואור והתוכי התעורר הוא ישלים את השינה במהלך היום.
בסך הכל אין צורך להיות מודאגים מכך שיחסר לתוכי שעות שינה.
-
amirsource10
- ביצה

תודה רבה אלי על התשובה המפורטת, אני לומד ממך על כל הודעה והודעה (:
דבר נוסף, לגבי הטמפרטורה בחדר (במיוחד בחורף), שהכי מומלץ כדי שהתוכי לא יחלה ויהיה לו נוח, מה ההמלצה לכך?
דבר נוסף, לגבי הטמפרטורה בחדר (במיוחד בחורף), שהכי מומלץ כדי שהתוכי לא יחלה ויהיה לו נוח, מה ההמלצה לכך?
בעיקרון אצל התוכים שלי ברגע שיש בחוץ מתחת ל10 מעלות אני מכסה את הכלוב, אם זה יותר אז לא צריך הם יכולים להתחמם לבד( גם בגלל הנוצות שלהם וגם כזוג הם מחממים אחד את השני).
בחורף כשסוער כדאי לכסות את הכלוב מכל צדדיו ולהשאיר את החזית פתוחה למניעת רוחות ישירות על התוכים. הרוח מזיקה יותר מהקור.
-
amirsource10
- ביצה

מעולה תודה רבה לכם!
שאלה אחרונה, במידה וארצה להביא עוד זכר/נקבה לקוקטייל שנמצא אצלי כעת האם זה חשוב שאדע את המין של הקוקטייל שנמצא אצלי עכשיו?
בשביל להתאים בין זכר-זכר, או נקבה-זכר וכו'?.
שאלה אחרונה, במידה וארצה להביא עוד זכר/נקבה לקוקטייל שנמצא אצלי כעת האם זה חשוב שאדע את המין של הקוקטייל שנמצא אצלי עכשיו?
בשביל להתאים בין זכר-זכר, או נקבה-זכר וכו'?.
אם אתה מעוניין שבשלב כלשהו הזוג יתרבה ויביא גוזלים אז כמובן שזה חשוב. אם לא חשוב לך אז אתה יכול לבחור באופן אקראי בן זוג.
-
amirsource10
- ביצה

מעולה תודה רבה!