שלום ובוקר טוב לכול חברי הפורום
יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי יש לי זוג קאקאריקים היום הם בני 6 וחצי חודש השאלה שלי היא כזאת כבר כמה חודשים הנקבה שלי נימצאת בחוץ זאת אומרת מיחוץ לתא ההטלה והזכר רק הוא ניכנס לתא ההטלה כשהיא מיתקרבת לאיזור תא ההטלה הוא לא נותן לה , כמו שאני יודעת זה צריך להיות בידיוק להפך הייתי רוצה תשובות מימכם מה כדאי לי לעשות במצב כזה , אשמח עים תענו לי תודה ויום טוב,,,
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה חשובה
מנהל: מפקחים
ssaa שלום רב,
מאחר והידע שלי בקקריקים אינו רב ניסיתי לחפש תשובה במקורות שונים,קודם כל אני מבין
שווידאת שיש לך זוג(תקני אותי אם אני טועה),מהידע המועט שיש לי הקאקריקים אמורים לישון בתא ההטלה בלי בעייה,לפי מה שאת אומרת זה נראה כאילו אחד הקאקריקים מגן על הטריטוריה שלו.
לכן שאלתי בקשר לביטחון במינם של הזוג.
בכל אופן אני מפנה את השאלה לחבר באתר שמגדל קקריקים באופן מיקצועי,מקווה שתקבלי תשובות במהרה.
וסליחה על ההמתנה.
מאחר והידע שלי בקקריקים אינו רב ניסיתי לחפש תשובה במקורות שונים,קודם כל אני מבין
שווידאת שיש לך זוג(תקני אותי אם אני טועה),מהידע המועט שיש לי הקאקריקים אמורים לישון בתא ההטלה בלי בעייה,לפי מה שאת אומרת זה נראה כאילו אחד הקאקריקים מגן על הטריטוריה שלו.
לכן שאלתי בקשר לביטחון במינם של הזוג.
בכל אופן אני מפנה את השאלה לחבר באתר שמגדל קקריקים באופן מיקצועי,מקווה שתקבלי תשובות במהרה.
וסליחה על ההמתנה.
אלי שלום כן יש לי זוג אני יודעת כמו שאמרו לי הזכר יש לו ראש גדול ומקור גדול והנקבה יש לה ראש יותר קטן מהזכר אני יכולה לישלוח לך תמונה שליהם , אני הבאתי אותם אלי שהם היו בני חודשיים הם היו בגיל הזה מאכילים אחד את השני ועכשיו הם לא מאכילים אחד את השני אבל אני יכולה להגיד לך שאני לא רואה אותם רבים,,, מה שאני רואה שכול פעם שהזכר מיתקרב לאיזור של הנקבה אז היא מפחדת מימנו ובורחת וליפעמים אני רואה שהם אוכלים מאותו כלי יחד בלי לפחד,, אני ישלך לך תמונות שלהם