ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניית סנגל ושאלה
מנהל: מפקחים
-
itsmadness
- בקיעה

קניית סנגל ושאלה
שלום.
פעם התעניינתי בקוקטייל, אך אבא שלי אומר לי שאם כבר הוא קונה הוא רוצה תוכי עם דיבור ברמה סבירה וחכם.. וראינו את הסנגל : )
נכון שסנגל קטן יותר מקוקטייל?
ומי כאן מוכר סנגלים בני 2-3 חודשים גמולים? אשמח אם תפנו אותי למגדל שיש לו כרגע / מחתים כרגע
סנגלים (רגילים) במחיר של 700-900 ש"ח באזור המרכז או קרוב למרכז או מישהו שיכול להגיע למרכז.
תודה מראש=]
פעם התעניינתי בקוקטייל, אך אבא שלי אומר לי שאם כבר הוא קונה הוא רוצה תוכי עם דיבור ברמה סבירה וחכם.. וראינו את הסנגל : )
נכון שסנגל קטן יותר מקוקטייל?
ומי כאן מוכר סנגלים בני 2-3 חודשים גמולים? אשמח אם תפנו אותי למגדל שיש לו כרגע / מחתים כרגע
סנגלים (רגילים) במחיר של 700-900 ש"ח באזור המרכז או קרוב למרכז או מישהו שיכול להגיע למרכז.
תודה מראש=]

Re: קניית סנגל ושאלה
זה סביר מאוד שאביך ירצה תוכי עם רמת דיבור סבירה,השאלה למה הוא מתכוון,אני בדרך כל לא פותח דיונים כלשהם
בקנייה מכירה אלא אם זה חשוב וכאן זה נראה חשוב,חשוב לדעת הסנגל הינו תוכי חכם בהחלט אך איני רוצה שאביך יתאכזב
מרמת הדיבור ה"סבירה".
בכל אופו בהצלחה,במידה והינך רוצה לשמוע פרטים או להתייעץ עם מגדלים אתה מוזמן לעשות זאת בפורום מגדלים
בבקשה לא כאן.
לינק לפורום מגדלים:
http://www.tukinfo.com/viewforum.php?f=15
בקנייה מכירה אלא אם זה חשוב וכאן זה נראה חשוב,חשוב לדעת הסנגל הינו תוכי חכם בהחלט אך איני רוצה שאביך יתאכזב
מרמת הדיבור ה"סבירה".
בכל אופו בהצלחה,במידה והינך רוצה לשמוע פרטים או להתייעץ עם מגדלים אתה מוזמן לעשות זאת בפורום מגדלים
בבקשה לא כאן.
לינק לפורום מגדלים:
http://www.tukinfo.com/viewforum.php?f=15
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="55";p="27386"]זה סביר מאוד שאביך ירצה תוכי עם רמת דיבור סבירה,השאלה למה הוא מתכוון,אני בדרך כל לא פותח דיונים כלשהם
מרמת הדיבור ה"סבירה".
בבקשה לא כאן.
לינק לפורום מגדלים:
http://www.tukinfo.com/viewforum.php?f=15[/quote]
אל תדאג כבר קראתי הכל, שאני מתכוון לרמת דיבור סבירה אני תמכוון לרמת דיבור של קווקאר וכאלה, לא כמו ג'אקו או משהו כזה..
וגם בYAD2 אני לא רואה סנגלים, וחיפשתי הרבה ולא מצאתי,, אין ביקוש רב בארץ?
מרמת הדיבור ה"סבירה".
בבקשה לא כאן.
לינק לפורום מגדלים:
http://www.tukinfo.com/viewforum.php?f=15[/quote]
אל תדאג כבר קראתי הכל, שאני מתכוון לרמת דיבור סבירה אני תמכוון לרמת דיבור של קווקאר וכאלה, לא כמו ג'אקו או משהו כזה..
וגם בYAD2 אני לא רואה סנגלים, וחיפשתי הרבה ולא מצאתי,, אין ביקוש רב בארץ?
נערך לאחרונה על ידי itsmadness ב 25 אוקטובר 2008 18:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

בהצלחה

-
itsmadness
- בקיעה

-
gil_zabari
- בקיעה

יש ביקוש זו פשוט לא העונה

[quote="1571";p="27461"]מתי העונה?[/quote]
בין ספטמבר לנובמבר.
אני ממליצה בחום רב על הסנגל,
אבל יכולת הדיבור שלם די נמוכה ומניסיוני האישי, פחות מסבירה.
בין ספטמבר לנובמבר.
אבל יכולת הדיבור שלם די נמוכה ומניסיוני האישי, פחות מסבירה.
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="141";p="27639"][quote="1571";p="27461"]מתי העונה?[/quote]
בין ספטמבר לנובמבר.
אבל יכולת הדיבור שלם די נמוכה ומניסיוני האישי, פחות מסבירה.[/quote]
יכולת הדיבור לא הכי חשובה, שמעתי שהם תוכים חכמים מאוד, ולדעתי הם גם ממש יפים..=]
בין ספטמבר לנובמבר.
אבל יכולת הדיבור שלם די נמוכה ומניסיוני האישי, פחות מסבירה.[/quote]
יכולת הדיבור לא הכי חשובה, שמעתי שהם תוכים חכמים מאוד, ולדעתי הם גם ממש יפים..=]