וואלה אנשים זה מגניב לשמוע אני רואה שהטובים שבטובים התקהלו במקום אחד..
הגר אני נשמע קטן כאילו סגנון התגובות שלי? תסתכלי בפרופיל ועכשיו אין לך תרוצים כולכם מוזמנים!
לילה טוב אנשים!!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה עדיף לתוכי ג'אקו
מנהל: מפקחים
Re: מה עדיף לתוכי ג'אקו
מציע לחזור לנושא
איפה תוכי ג'אקו מרגיש בטוח יותר .בכלוב גדול שבוא הוא יכול להתרוצץ כל היום או בכלוב בינוני (לא קטן)
האם גודל הכלוב לא מפחיד אותו ?האם לא טוב יותר כלוב בינוני שהוא ירגיש הרגשת ביתיות ?
שוני
איפה תוכי ג'אקו מרגיש בטוח יותר .בכלוב גדול שבוא הוא יכול להתרוצץ כל היום או בכלוב בינוני (לא קטן)
האם גודל הכלוב לא מפחיד אותו ?האם לא טוב יותר כלוב בינוני שהוא ירגיש הרגשת ביתיות ?
שוני
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
לפי דעתי זה תלוי בתקציב שלך. אם אתה מוקבל אז עדיף לך כלוב בינוני עם צעצועים שתחליף מדי פעם..אם אין לך בעיות תקציב..אז תקנה כלוב גדול עם הרבה צעצועים. אצלי ניקה חלק מהיום בחוץ ככה שגודל הכלוב לא כזה מפריע לה..למרות שהוא לא בין הקטנים..אני עדין חושב שלג'קו פשוט לא יהיה מה לעשות עם כלוב ענקי. אבל אתה מכיר יותר טוב את התוכי שלך ממני.
Re:
אביe כתב:לפי דעתי זה תלוי בתקציב שלך. אם אתה מוקבל אז עדיף לך כלוב בינוני עם צעצועים שתחליף מדי פעם..אם אין לך בעיות תקציב..אז תקנה כלוב גדול עם הרבה צעצועים. אצלי ניקה חלק מהיום בחוץ ככה שגודל הכלוב לא כזה מפריע לה..למרות שהוא לא בין הקטנים..אני עדין חושב שלג'קו פשוט לא יהיה מה לעשות עם כלוב ענקי. אבל אתה מכיר יותר טוב את התוכי שלך ממני.
רווחת התוכי לא תלויה בתקציב .אני חושב שאדם שקונה תוכי ב3000....5000 שקל לא עושה חשבון להוסיף עוד 400 שקל להגדיל את הכלוב. אנחנו לא דנים בתוכי ספציפי שלי ,שלך,או של מוישלה
הדיון הוא על כלל התוכים הגדולים ומה האידאל בשבילם
שוני
מכל מלמדי השכלתי