ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה עם הרגלת תוכית לכלוב
מנהל: מפקחים
Re: בעיה עם הרגלת תוכית לכלוב
גיל...בקאסם יש כלוב פי 2 בגודל ב-200 ש"ח.
נכון, גם אני אפילו לא מעלה את הרעיון של קאסם ברכישת תוכי אבל אם אתה קונה כלוב ושוטף אותו פעמיים טוב טוב באקונומיקה ומייבש בשבש הכל בסדר...לאיזה תוכי אתה מחפש?
נכון, גם אני אפילו לא מעלה את הרעיון של קאסם ברכישת תוכי אבל אם אתה קונה כלוב ושוטף אותו פעמיים טוב טוב באקונומיקה ומייבש בשבש הכל בסדר...לאיזה תוכי אתה מחפש?
נטליקי שיהיה בהצלחה אבל לדעתי הכלובים שעוזי הציע יותר גדולים
ויותר זולים חבל ,
ויותר זולים חבל ,

ופה אני יושבת במתח וכוססת ציפורניים
ושואלת:
איך התקדם? הכלוב והתוכי התחברו?
ושואלת:
איך התקדם? הכלוב והתוכי התחברו?
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

נטלי הייתי מציע להעביר לה את הצעצוע ואם אפשר את כלי האוכל במקום הכלי מנירוסטה, לפחות בהתחלה
כדי שתרגיש שישנם דברים מוכרים בכלוב,אין ספק שהיא תתרגל לכלוב וזה עניין של זמן,בהצלחה.
כדי שתרגיש שישנם דברים מוכרים בכלוב,אין ספק שהיא תתרגל לכלוב וזה עניין של זמן,בהצלחה.
היי תודה לכולם..
אז ככה, היא עברה לכלוב ואני חושבת שבינתיים בסדר.. העברתי לה את הנדנדה והצעצוע.. העברתי לה גם את כלי המים,האוכל ואת אבן הסידן שלה. אני חושבת שבינתיים זה מתקדם בסדר..
תודה לכם
אז ככה, היא עברה לכלוב ואני חושבת שבינתיים בסדר.. העברתי לה את הנדנדה והצעצוע.. העברתי לה גם את כלי המים,האוכל ואת אבן הסידן שלה. אני חושבת שבינתיים זה מתקדם בסדר..
תודה לכם

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני קניתי כלוב בגודל של 1.5/1.2.0.5 ב 300 ש"ח אם מגשי ניקוי בקשר לגודל הכלוב יש לקחת בחשבון שהתוכי יוכל לנפנף בכנפיים בצורה חופשית שלו נומר לרחף קצת 

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

יפה נטליקיי..
מתי חנכות בית?!
מתי חנכות בית?!
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: בעיה עם הרגלת תוכית לכלוב
סמו יפה..
בכל זאת, אני לא מתחרטת שהוא קנה את הכלוב כל עוד יש לה יותר מרחב שווה את הכסף.
ותודה צוריאל.. חנוכת בית אולי בקרוב
הכל כבר בסדר עם הכלוב ואני חושבת שהיא מרגישה בנוח..
פעם ראשונה שהיא מתרגלת לכלוב חדש!! אבל עדיין לפעמים כשאני שמה אותה על הרצפה שתטייל אז היא הולכת לכלוב הישן ונעמדת עליו.. חח חמודה שלי זאת
בכל זאת, אני לא מתחרטת שהוא קנה את הכלוב כל עוד יש לה יותר מרחב שווה את הכסף.
ותודה צוריאל.. חנוכת בית אולי בקרוב
הכל כבר בסדר עם הכלוב ואני חושבת שהיא מרגישה בנוח..פעם ראשונה שהיא מתרגלת לכלוב חדש!! אבל עדיין לפעמים כשאני שמה אותה על הרצפה שתטייל אז היא הולכת לכלוב הישן ונעמדת עליו.. חח חמודה שלי זאת

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
צודקת שהיא הולכת לבית הישן והמוכר,כוחו של הרגל