כידוע לכם, אני מגדלת דררה מוחתמת בת קצת פחות משנה.
מה שקורה זה שחמישה ימים בשבוע אני בצבא ולעיתים אני נשארת שבועיים ואין מי שמקדיש לה תשומת לב. (מלבד אוכל, מים וזהו!)
ג'סי היא חמודה ברמות ולפעמים אני תוהה אם אולי מגיע לה מישהו שיטפל בה יותר טוב ממני.
כשאני באה להוציא אותה מהכלוב היא נכנסת להיסטריה וצורחת ולוקח המון זמן להרגיע אותה. אני משתדלת לבלות איתה כמה שיותר בסופ"ש אבל מה לעשות יש עוד דברים לעשות ,ולכן, מהרגע שאני מחזירה אותה לכלוב - כאילו לא יצרנו קשר.
גם כאשר היא רגועה ויושבת על היד או הכתף - ברגע שהיא תוכל היא תקפוץ למקום אחר ותנסה לברוח.
לא פעם אני מקבלת מאמא שלי טלפון "אלמוג תקחי כבר את התוכי שלך איתך לצבא" [והכוונה היא חד משמעית לדררה כי הקוקטיילית שלי לא מורגשת]. גם לקחת אותה איתי לצבא זה בעייתי. כי בדירה הצבאית שלי אסור להחזיק בעליי חיים וכשאני בכל זאת לוקחת אותה אני 'מסכנת' את 5 הבנות הנוספות שאיתי בכך ש'ייתפסו אותנו' ובלי קשר לאסור או מותר כשהיא אצלי בדירה הצבאית היא מוחזקת בכלוב ממש קטן ויוצרת המון בלאגן ולכלוך מסביב דבר ששוב יוצר מצב לא נעים מבחינת שאר הבנות.
וג'סי היא לא תוכי שאפשר להשאיר אותו רוב היום מחוץ לכלוב...
כאן אני פונה אליכם , ניסיתי עם כל הסבלנות שבעולם להתמודד עם בעיות ההתנהגות שלה, אבל בגלל הצבא פשוט אין לי את כל הזמן הדרוש כדי להקדיש לה. כשגידלתי את הקוקטיילית ביחד עם תוכונית (מוחתמת) אף פעם לא היו לי בעיות כאלה.
ועם כל הכאב... האם אתם חושבים שעליי למסור אותה??
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין...
תודה.