ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה עיצוב פנים לכלוב
מנהל: מפקחים
עזרה עיצוב פנים לכלוב
שלום חברים מה המצב קניתי כלוב לגאקו ואני מנסה להעשים מישחקים והחבל קשיח ורציתי לדעת עם זה לא צפוף מדי לתוכי שבוע + אני מיתחדש בתוכי בע"ה קבלו קצת תמונות מהכלוב שתפו אותי ברעיונות שלכם
ועם יש לכם עיצובים באותו כלוב אני ישמח לקצת תמונות אניי חייב עזרה
סליחה על האיכות זה מהפלא
ועם יש לכם עיצובים באותו כלוב אני ישמח לקצת תמונות אניי חייב עזרה
סליחה על האיכות זה מהפלא
Re: עזרה עיצוב פנים לכלוב
אני אישית חושב שזה לא צפוף מידי לתוכי תן לו זמן ותלמד איזה צעצועים הוא אוהב ובהחלט לדעתי יש פה עוד מקום לצעצוע או שניים. שיהיה בהצלחה ותעדכן בתמונות של הג'אקו.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
הצעצוע עם הפעמונים לא ממש מתאים לג'אקו. הפעמונים מסוכנים הוא יפרק אותם בקלות ועלול להחנק.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עוזי תודה על העזרה נשמה מה אני יכול להעשים לו הוא יהיה בסביבות ה3-4 חודש
תוריד את הפעמונים ותשאיר את המשחק בלעדיהם.
בעיקרון לא חסרים משחקים העשויים מעץ וחבלים טבעיים.
בעיקרון לא חסרים משחקים העשויים מעץ וחבלים טבעיים.
אלי תודה אני ינסה לעשות את זה ויש לי עוד שאלה בעיקרון אני יכול להעשים מיתחת למקל יות מישחקים נכון?
המשחקים צריכים להיות תלויים ולא מתחת למקל העמידה, מן הסתם התוכי ילשלש עליהם והם יהיו מטונפים.
היי הצעה שלי שים לה מקל שיוף לציפורניים מראש .לי לקח עמון זמן עד שהיא יתרגלה 

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

את האמת לני המליצו לשים צעצועיים איזה שבועיים שלושה אחרי שגיוני מתרגל לכלוב כדי לא לפגוע בהחתמה שלו . בגלל שגיוני הוא תוכי הראשון כך עישנו .
צעצויים לדעתי כייף לעשות לבד -אני כבר בהכנות של כמה מעף וענפי אקוליפטוס .
צעצויים לדעתי כייף לעשות לבד -אני כבר בהכנות של כמה מעף וענפי אקוליפטוס .
בן אני לא יודע מי המליץ לך וקישר את הצעצועים להחתמה אבל כמובן אין כל קשר בין השניים.
הוספת צעצועים לפני מעבר התוכי יכול לגרום לו ללחץ מהסביבה הפשוטה שהתוכי אינו רגיל לכלוב לסביבה וחפצים נוספים
עלולים להיראות לו כמאיימים.
לגקבי הכנת הצעצועים אתה צודק בהחלט,ראשית כיף להכין לבד ושנית התוצאה לא פחות טובה עבור התוכי.
מומלץ בהחלט.
הוספת צעצועים לפני מעבר התוכי יכול לגרום לו ללחץ מהסביבה הפשוטה שהתוכי אינו רגיל לכלוב לסביבה וחפצים נוספים
עלולים להיראות לו כמאיימים.
לגקבי הכנת הצעצועים אתה צודק בהחלט,ראשית כיף להכין לבד ושנית התוצאה לא פחות טובה עבור התוכי.
מומלץ בהחלט.