ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לפיצ'פייס+הכרות
מנהל: מפקחים
Re: שאלה בקשר לפיצ'פייס+הכרות
יכול להיות שהמוכר עבד לי, או שהוא לא ברמה גבוהה.
יש המון סיבות לכך, אני הייתי מחכה שבוע ורואה מה קורה.
יש המון סיבות לכך, אני הייתי מחכה שבוע ורואה מה קורה.
סביר שהוא לא האכלת יד אולי הוא מורגל וזה רחוק מהאכלת יד

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

אתמול נתתי לו תפוח מהפה שלי והוא אכל ולא הייתה לו בעייה
אך היום שניסיתי להוציא אותו מהכלוב, אחרי שהוא יצא הוא הרגיש לא בנוח כזה והתחיל להתרוצץ בבית
לאמא שלי הוא מתרגל הרבה יותר מהר ממני
יש טיפים מכולם??
אך היום שניסיתי להוציא אותו מהכלוב, אחרי שהוא יצא הוא הרגיש לא בנוח כזה והתחיל להתרוצץ בבית
לאמא שלי הוא מתרגל הרבה יותר מהר ממני
יש טיפים מכולם??
קשה לומר לך בוודאות מכאן מבלי לראות את ההתנהגות של התוכי אך תנסה לראות ולהבין מדוע לאמא שלך הוא כן נקשר.
האם היא נותנת לו יותר יחס?האם היא פחות "מציקה" לו ונותנת לו מרווח?
אני מציע שתנסה לתת לו זמן איכות של 15 דקות ביום במקום שקט ,רק אתה והוא ללא הפרעות ודברים מסביב,קח לך שקית נישנושים
שאתה יודע שהוא אוהב ,שים על שולחן קטן ותן לו מידי פעם שיתקרב ויקח ממך,דבר איתו ושבח אותו בכל פעם.
נסה במשך מספר ימים מבלי להתייאש אם לא ילך כל כך בהתחלה ,אני בטוח שהוא יחכה לזה לאחר מכן והקשר יהיה חזק יותר ביניכם.
האם היא נותנת לו יותר יחס?האם היא פחות "מציקה" לו ונותנת לו מרווח?
אני מציע שתנסה לתת לו זמן איכות של 15 דקות ביום במקום שקט ,רק אתה והוא ללא הפרעות ודברים מסביב,קח לך שקית נישנושים
שאתה יודע שהוא אוהב ,שים על שולחן קטן ותן לו מידי פעם שיתקרב ויקח ממך,דבר איתו ושבח אותו בכל פעם.
נסה במשך מספר ימים מבלי להתייאש אם לא ילך כל כך בהתחלה ,אני בטוח שהוא יחכה לזה לאחר מכן והקשר יהיה חזק יותר ביניכם.
ייעשה את זה
תודה רבה
תודה רבה
- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
מדובר בתוכי פרא ולא מוחתם תחזיר אותו לחנות מימנה קניתה אותו ותידרוש החזר כספי או תוכי מוחתם
התוכי כן מוחתם או לפחות מורגל אם הוא נקשר לאמא שלו ומוכן לעלות עליו. .
פשוט עניין של קניית האמון שלו באוכל. קונה כל בע"ח ..
גם התוכי שלי בשבועיים הראשונים נשך את כל מי שניסה ללטף אותו ובגלל זה אני היחידה שהוא רגיל אליה את השאר הוא יכול לנשוך
כי שיחקתי איתו וניסיתי להרגיל אותו ולהאכיל אותו מהידיים שלי עד שהוא התרגל..די מהר.
יש תקווה חח
פשוט עניין של קניית האמון שלו באוכל. קונה כל בע"ח ..
גם התוכי שלי בשבועיים הראשונים נשך את כל מי שניסה ללטף אותו ובגלל זה אני היחידה שהוא רגיל אליה את השאר הוא יכול לנשוך
כי שיחקתי איתו וניסיתי להרגיל אותו ולהאכיל אותו מהידיים שלי עד שהוא התרגל..די מהר.
יש תקווה חח