ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה לגבי גזיזת ציפורניים לקוקטייל האכלת יד
מנהל: מפקחים
שאלה לגבי גזיזת ציפורניים לקוקטייל האכלת יד
שבת שלום יש לי קוקטייל האכלת יד ושהוא מתפס עליי או יושב עליי הוא שורט את כולי וזה מציק עם הציפורניים הארוכות והחדות שלו רציתי לדעת אם יש איזה דרך לגזוז לו ציורניים תודה רבה לעוזרים
Re: שאלה לגבי גזיזת ציפורניים לקוקטייל האכלת יד
הדרך הבטוחה והטובה הינה שיוף עדין של קצה הציפורן עם פצירה של ציפורניים,אין צורך לשפשף הרבה ,קח לתשומת
הלב שבציפורניו של התוכי נמצאים נימי דם ,גזירה או קיטום עמוק מידי עלול להביא לדימום.
הלב שבציפורניו של התוכי נמצאים נימי דם ,גזירה או קיטום עמוק מידי עלול להביא לדימום.
את האמת שאני גוזרת מידי פעם רק את הקצה. ממש את הקצה. אבל עדיף שתיקח את התוכי לוטרינר מתמחה בתוכים שיגזור לו.
בנוסף ניתן לקנות בכל חנות חיות מקל שיוף (יש בגדלים שונים) לשים בכלוב של התוכי ובזמן תזוזה של התוכי על המקל זה בעצם 'עושה' פעולת שיוף על הציפורניים.
בנוסף ניתן לקנות בכל חנות חיות מקל שיוף (יש בגדלים שונים) לשים בכלוב של התוכי ובזמן תזוזה של התוכי על המקל זה בעצם 'עושה' פעולת שיוף על הציפורניים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני מבין תודה רבה ושבת שלום.
אני כבר העדכן אותכם איך אפעל
אני כבר העדכן אותכם איך אפעל
היי האמת שיש ליקנות מוטות שיוף בחנויות רק תיבחר את הגודל הנכון והמוט יבצע את העבודה 

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.