ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניית חומרים לבניית כלוב
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: קניית חומרים לבניית כלוב
[quote="2306";p="44704"][quote="87";p="44702"]מי שקונה פלטה דקה ב- 120 שקל, סליחה על המילה אבל הוא פריאר.
יש בנילי בפ"ת, למי שונה מעל 20 פלטות הוא לוקח פלטה ב- 62 שקל + מע"מ.
אצל אברהם ודב לנדאו גם 70 שקל.
רשתות ב"ש 80 שקל.
אז חברים כדאי לברר לפני, בקשר לפרופילים.
מגולוון של 20*20 אורך 6 מטר עולה 50 שקל ברשתות ב"ש.
לא מגולוון צבע שחור 20*20 6 מטר עלה 35 שקל.[/quote]
וואלה אתה לא מעודכן כי יום שיש האיתי ברשתות באר שבע והמחרים עכשיו בשמים כי הרזל עולה פול כסף
הפרופיל ברשתות באר שבע יקר מעוד עכשיו אני תמיד לוכך ליד המוסכים בדרך חברון יש מחסן ענק של ברזל
ניב אולי לפני חצי שנה המחירים היו כעלה אבל עכשיו זה לא ככה
תאמין לי יום שישי האיתי בחצי עיר ובדקתי[/quote]
המחירים בהחלט המחירים שניב ציין.
דיברתי שבוע שעבר גם עם נילי וגם עם דוב ואלו המחירים.
יש בנילי בפ"ת, למי שונה מעל 20 פלטות הוא לוקח פלטה ב- 62 שקל + מע"מ.
אצל אברהם ודב לנדאו גם 70 שקל.
רשתות ב"ש 80 שקל.
אז חברים כדאי לברר לפני, בקשר לפרופילים.
מגולוון של 20*20 אורך 6 מטר עולה 50 שקל ברשתות ב"ש.
לא מגולוון צבע שחור 20*20 6 מטר עלה 35 שקל.[/quote]
וואלה אתה לא מעודכן כי יום שיש האיתי ברשתות באר שבע והמחרים עכשיו בשמים כי הרזל עולה פול כסף
הפרופיל ברשתות באר שבע יקר מעוד עכשיו אני תמיד לוכך ליד המוסכים בדרך חברון יש מחסן ענק של ברזל
ניב אולי לפני חצי שנה המחירים היו כעלה אבל עכשיו זה לא ככה
תאמין לי יום שישי האיתי בחצי עיר ובדקתי[/quote]
המחירים בהחלט המחירים שניב ציין.
דיברתי שבוע שעבר גם עם נילי וגם עם דוב ואלו המחירים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
chase קודם כל תחליט איזה תוכים אתה רוצה לגדל.זה מאוד חשוב לקביעת גודל הכלוב. ברגע שתחליט אם אתה רוצה לגדל להקה או זוג
לפי זה אתה צריך לתכנן את הבנייה שלך.
כיוון שאתה קרוב לנען, וליד הקיבוץ יש את המתחם של סמג'ה "תוכיה" או "[צנזור אוטומטי - התראה נשלחה למנהל]" (לא זוכרת למרות שלפני כשבועיים הייתי שם)
הייתי מציע לך לבקר אצלו ולהתייעץ איתו, אולי אפילו תוכל לקנות אצלו פלטות.
גם איזה עובי רשת אתה קונה תלוי איזה תוכים אתה רוצה לגדל.
דרך אגב פרופילים מחומר שחור שזה לא מגולוון עולה יותר זול, ואין שום בעיה לצבוע בצבע יסוד, שזה בהחלט מספיק.מה שצריך לבדוק שהצבע לא יכיל עופרת כי היא רעילה לתוכים.פשוט משווים את מחיר הפרופיל המגולוון עם מחיר מחומר השחור
+פחית צבע, ועושים את החשבון מה יותר כדאי.ברור שכאן גם נכנסת למשוואה העבודה של הצביע, שזה בעיניי ממש משחק ילדים.
את הפרופילים כמו שכתבו לפני אפשר לבקש בחנות לפי מידות, ושוב לעשות חשבון איך תשתמש הכי חסכוני בגודל המוט שהוא נתון קבוע= 6 מטר.
רוני יש לי שתי הערות לתגובה שלך.
ראשית רגליי לא ידרכו בשוק כפר קאסם.אתה אף פעם לא יכול לדעת איזה מחלה תביא הבייתה ללהקה שלך, שזה ממש לא שווה את החסכון של כמה גרושים אפילו לא שקלים.
שנית כלובים לתוכים בונים עם מסגרת ברזל כי אחרת הם יכרסמו את העמודים ויברחו.מה לעשות צריך להכיר את הנפשות הפועלות, ואת האופי שלהם.זה בטיבעם שלועסים כל מה שאפשר.
ושלישית, למתוח גליל רשת שיהיה ממש מתוח בגודל כלוב כמו שמדובר זה לא כל כך פשוט.צריך כלי מיוחד שאפשר למתוח איתו את הרשת ורק אז לקשור. הקיר גם פחות יציב מאשר פלטה של 200*100 שהיא יכולה לעמוד לבד.
chase אשמח לשמוע איך אתה מתקדם, ומה החלטתה לגדל.
בהצלחה
לפי זה אתה צריך לתכנן את הבנייה שלך.
כיוון שאתה קרוב לנען, וליד הקיבוץ יש את המתחם של סמג'ה "תוכיה" או "[צנזור אוטומטי - התראה נשלחה למנהל]" (לא זוכרת למרות שלפני כשבועיים הייתי שם)
הייתי מציע לך לבקר אצלו ולהתייעץ איתו, אולי אפילו תוכל לקנות אצלו פלטות.
גם איזה עובי רשת אתה קונה תלוי איזה תוכים אתה רוצה לגדל.
דרך אגב פרופילים מחומר שחור שזה לא מגולוון עולה יותר זול, ואין שום בעיה לצבוע בצבע יסוד, שזה בהחלט מספיק.מה שצריך לבדוק שהצבע לא יכיל עופרת כי היא רעילה לתוכים.פשוט משווים את מחיר הפרופיל המגולוון עם מחיר מחומר השחור
+פחית צבע, ועושים את החשבון מה יותר כדאי.ברור שכאן גם נכנסת למשוואה העבודה של הצביע, שזה בעיניי ממש משחק ילדים.
את הפרופילים כמו שכתבו לפני אפשר לבקש בחנות לפי מידות, ושוב לעשות חשבון איך תשתמש הכי חסכוני בגודל המוט שהוא נתון קבוע= 6 מטר.
רוני יש לי שתי הערות לתגובה שלך.
ראשית רגליי לא ידרכו בשוק כפר קאסם.אתה אף פעם לא יכול לדעת איזה מחלה תביא הבייתה ללהקה שלך, שזה ממש לא שווה את החסכון של כמה גרושים אפילו לא שקלים.
שנית כלובים לתוכים בונים עם מסגרת ברזל כי אחרת הם יכרסמו את העמודים ויברחו.מה לעשות צריך להכיר את הנפשות הפועלות, ואת האופי שלהם.זה בטיבעם שלועסים כל מה שאפשר.
ושלישית, למתוח גליל רשת שיהיה ממש מתוח בגודל כלוב כמו שמדובר זה לא כל כך פשוט.צריך כלי מיוחד שאפשר למתוח איתו את הרשת ורק אז לקשור. הקיר גם פחות יציב מאשר פלטה של 200*100 שהיא יכולה לעמוד לבד.
chase אשמח לשמוע איך אתה מתקדם, ומה החלטתה לגדל.
בהצלחה

כמו שכתבתי, המטרה הסופית זה או קוניורים או קווקרים (אני נוטה יותר לקווקרים).
המטרה היא להכניס כמה זוגות וגם להנות מתוכים בחצר וגם לגדל גוזלים פראיים\מוחתמים.
כמו שאמרתי זאת המטרה הסופית שלי, כאשר לפניה יהיו תוכונים כדי לתפוס ניסיון לפני שאני הולך לכיוון של תוכים יקרים יותר ואולי גם קשים יותר לטיפול.
השטח שיש לי להקצות לכל העסק הזה הוא 3 על 2 מטר וגובה 2 מטר ולא בטוח שכל השטח ינוצל לכלוב, אני מאמין שזה מספיק ללפחות 3 זוגות של קווקרים בצורה מרווחת בהחלט.
כרגע מה שיש לי שם זה דשא ככה שיש צורך בהכנה של קרקע מבטון ואחרי זה להתחיל לבנות את הכלוב עצמו אבל אני כרגע בודק מחירים ומקומות שיספקו לי את מה שדרוש לבנית הכלוב כי זה רוב הבלגן.
לגבי המוטות, מה היתרון של המגולוון? יותר נכון למה הוא עדיף על פני ברזל רגיל ומה יתן לי ברזל רגיל עם צבע יסוד?
אני מעריך שרק הכלוב יעלה סביב 1400 ש"ח ולזה יש צורך להוסיף את הבטון הגג התאורה וכל התוספות הפנימיות שצריך לכלוב שכזה
המטרה היא להכניס כמה זוגות וגם להנות מתוכים בחצר וגם לגדל גוזלים פראיים\מוחתמים.
כמו שאמרתי זאת המטרה הסופית שלי, כאשר לפניה יהיו תוכונים כדי לתפוס ניסיון לפני שאני הולך לכיוון של תוכים יקרים יותר ואולי גם קשים יותר לטיפול.
השטח שיש לי להקצות לכל העסק הזה הוא 3 על 2 מטר וגובה 2 מטר ולא בטוח שכל השטח ינוצל לכלוב, אני מאמין שזה מספיק ללפחות 3 זוגות של קווקרים בצורה מרווחת בהחלט.
כרגע מה שיש לי שם זה דשא ככה שיש צורך בהכנה של קרקע מבטון ואחרי זה להתחיל לבנות את הכלוב עצמו אבל אני כרגע בודק מחירים ומקומות שיספקו לי את מה שדרוש לבנית הכלוב כי זה רוב הבלגן.
לגבי המוטות, מה היתרון של המגולוון? יותר נכון למה הוא עדיף על פני ברזל רגיל ומה יתן לי ברזל רגיל עם צבע יסוד?
אני מעריך שרק הכלוב יעלה סביב 1400 ש"ח ולזה יש צורך להוסיף את הבטון הגג התאורה וכל התוספות הפנימיות שצריך לכלוב שכזה
היי כמו שכבר ציינתי אפשר להסיג רשתות במחיר שנע בין 65 ש'ח ל-100 ש'ח תלוי העובי והצפיפות אם מדובר בכלוב עבור תוכונים או קוקטיילים רשת בצפיפות של 12 מ'מ עולה בסביבות ה-70 עד 75 ש'ח

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

לדעתי לתוכונים כדאי לתת את ה- 1*1 ( רשת) הם לא יצליחו לקרוע אותה.
אבל אם אתה רוצה משהו אסתטי קח את הפלטות.
אבל אם אתה רוצה משהו אסתטי קח את הפלטות.
ניב אני לא מכיר את הרשת עליה אתה מדבר, האם מדובר על רשת בגליל של לול תרנגולות?
לא לא אחי לא של תרנגולות.
זה בא בגליל של 25 מטר נראה לי וזה די זול 300 ומשהו שקל.
זה בא בגליל של 25 מטר נראה לי וזה די זול 300 ומשהו שקל.
ניב הרשת שאתה מיתקבן 1x1 בכפר כסם עולה 15ש'ח למטר אבל יש צורך במיסגרת די מסיבית .
את הפלתות אפשר רק לחבר בקליפסים וזה דאי חזק
את הפלתות אפשר רק לחבר בקליפסים וזה דאי חזק

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
אחי סים השקעה פעם אחת וזהו אם תיקנה עכשו פלטות רשת זה פעם אחת לתמיד
אם תנסה לחסוך תידפק תילך רק על פלטות
אם תנסה לחסוך תידפק תילך רק על פלטות
[quote="379";p="44806"]אחי סים השקעה פעם אחת וזהו אם תיקנה עכשו פלטות רשת זה פעם אחת לתמיד
אם תנסה לחסוך תידפק תילך רק על פלטות[/quote]
צודק במיליון אחוז לא במאה אחוז.
אם תנסה לחסוך תידפק תילך רק על פלטות[/quote]
צודק במיליון אחוז לא במאה אחוז.