ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נחתו הנשרים בחדרי ...
מנהל: מפקחים
Re: נחתו הנשרים בחדרי ...
ירוק כהה מעיד על בעייה בתזונה שזה אומר ריקון המזון והישארות עם זפק ריק הרבה זמן.
חמם את האוכל כך שכשתשים אותו על פרק כף היד תרגיש שהוא חם אבל לא במצב שהוא גורם לך לכאב.
אני מצרף לך קישור ישן לסירטון בו אני נראה מאכיל גוזל אולי זה יעזור לך מעט.
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?p=2569#p2569
חמם את האוכל כך שכשתשים אותו על פרק כף היד תרגיש שהוא חם אבל לא במצב שהוא גורם לך לכאב.
אני מצרף לך קישור ישן לסירטון בו אני נראה מאכיל גוזל אולי זה יעזור לך מעט.
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?p=2569#p2569
כן.. הזפק ריק, אני אכין את העניינים ואגש להאכלה.
מקודם אחד מהם קרא בקול פעם ראשונה.. והם מתחילים להיכנס לעירנות.. אין ספק שהם מתרגלים..
*צופה בסרטון*
מקודם אחד מהם קרא בקול פעם ראשונה.. והם מתחילים להיכנס לעירנות.. אין ספק שהם מתרגלים..
*צופה בסרטון*

מזל טוב והרבה בהצלחה 
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: נחתו הנשרים בחדרי ...
כככל הכבוד דוד!!! שמחה בשבילך.
שיהיה לך המון בהצלחה ותן עידכונים מידי פעם
שיהיה לך המון בהצלחה ותן עידכונים מידי פעם

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אוקי..
היה שיפור די רציני עכשיו.. התחלתי עם הקטן, עם המזרק והדיסה החמה הפעם, הוא הגיב הרבה יותר טוב... אחר כך לקחתי את הגדול, הוא ממש התחיל בהתלהבות, באיזשהו שלב הלכתי על הכפית וגם ממנה הוא התלהב.. העניין הוא שבאיזשהו שלב שניהם מקבלים ת'סעיף ומפסיקים לרצות.. באופן די בולט.. השאלה אם כי מספיק להם ? כי אחרת איזה סיבה יש לזה? על הזפק אני עדיין מתקשה להעיד... והם לא אכלו הרבה במיוחד..

היה שיפור די רציני עכשיו.. התחלתי עם הקטן, עם המזרק והדיסה החמה הפעם, הוא הגיב הרבה יותר טוב... אחר כך לקחתי את הגדול, הוא ממש התחיל בהתלהבות, באיזשהו שלב הלכתי על הכפית וגם ממנה הוא התלהב.. העניין הוא שבאיזשהו שלב שניהם מקבלים ת'סעיף ומפסיקים לרצות.. באופן די בולט.. השאלה אם כי מספיק להם ? כי אחרת איזה סיבה יש לזה? על הזפק אני עדיין מתקשה להעיד... והם לא אכלו הרבה במיוחד..

אתה מתכוון בצדדים? או שכל הכפית תהיה מכופפת מהידית?
צריך לארגן אחת נורמלית.. נראה לי שאני אדבוק לשיטת הכפית איתם ספציפית.. הם מספיק גדולים..
צריך לארגן אחת נורמלית.. נראה לי שאני אדבוק לשיטת הכפית איתם ספציפית.. הם מספיק גדולים..

כמה פעמים ביום אתה מאכיל אותם?
אפשר לדעת מה המחיר שקניתה אותו?
תודה
אצל קוקטייל וויט פייס ניתן לדעת את המין לפני גיל 6 חודשים?
[r-info][/r-info]
אפשר לדעת מה המחיר שקניתה אותו?
תודה

אצל קוקטייל וויט פייס ניתן לדעת את המין לפני גיל 6 חודשים?
[r-info][/r-info]
בן, עוד לא נכנסתי איתם לשיגרה כדי לדעת, כעיקרון, הם אכלו אתמול בבוקר, אחה"צ ובלילה, היום הם אכלו בבוקר, בצהריים ויאכלו שוב בערב...
הם לא ווייט פייס, בשלב הזה ממש אי אפשר לדעת אלא אם כן בודקים גופנית וגם את זה לא עשיתי. אני עסוק כרגע בלא לפשל איתם. רק בריאות.
לגבי המחיר, הם לא עלו לי.. אחד מהם חוזר למגדל והשני יישאר אצלי..
הם לא ווייט פייס, בשלב הזה ממש אי אפשר לדעת אלא אם כן בודקים גופנית וגם את זה לא עשיתי. אני עסוק כרגע בלא לפשל איתם. רק בריאות.
לגבי המחיר, הם לא עלו לי.. אחד מהם חוזר למגדל והשני יישאר אצלי..