ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
חבר'ה, נפל האסימון..
היום בארוחת ערב הנשר הגדול יותר ממש הראה לי איך נפל לו האסימון.. פתאום התחיל לבכות ולעשות קולות ושאב דייסה כמו מטורף.. זה היה כל כך מספק לראות את זה, הרגשתי שירדה לי חצי אבן מהלב.. השנייה אני מקווה תרד בזמן הקרוב אצל הבחור השני שעמד וצפה והמשיך להיות סלב שצריך להסביר לו לאט
אני גם מקווה... המסקנות המתבקשות מאירועי היום הן שהן לא אכלו מספיק ביומיים האחרונים מאז באו. קל להבין את זה על פי הזפק המלא פתאום, הרעב שהתפרץ ברגע כשנפל האסימון. מכאן שבזמן שאח שלו עכשיו במסלול הנכון, הוא עדיין לא במצב של אכילה נכונה. נקווה שמחר בבוקר הוא יילמד יותר טוב.
מה שמדהים זה לראות את היחס ה-"אחי" ביניהם. בבוקר כשקמתי הם ניקו אחד את השני, הם כל הזמן מחפשים את החברה אחד של השני וכשהגדול התחיל לצייץ הקטן מייד הצטרף ובחן מהצד.. נקווה שזה יניב תוצאות..