ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הנה לכם סיפור ממעללי זאזולינה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

הנה לכם סיפור ממעללי זאזולינה

שליחה על ידי אווה »

שלשום ישבתי בסלון לאכול צהריים, והתלבטתי האם לצאת למרפסת או להשאר מול הטלויזיה.זאזולינה עזרה לי להחליט להשאר בחדר.
קודם כל יש לה כלוב חדש, ממש מלכותי שהיא מאוד נהנית ממנו. הגג בגובה מטר שמונים, ואם היא רוצה לעלות על האברסט גם את זה היא יכולה לעשות, כי בגובה מעל שני מטר יש לה סטנד.
היא אוהבת לסחוב למעלה כל מיני צעצועים, או יותר נכון חלקים שנשארו מהם.השבוע לקחה לשם שרשרת והייתה עסוקה זמן רב.
ביום שמדובר, היא החליטה לקחת איתה למעלה גליל קרטון קטן של טישו.אני אוספת אותם, וכל פעם משחילה לה 3-4 על חבל וזה משחק מצויין ולא עולה כסף. תמונה
והנה אני רואה שהיא תופשת במקור את הגליל ומנסה לעלות, אבל הגליל מרחיק אותה מהרשת ולא יכולה להחזיק עם המקור.לקח לה שלוש ארבע נסיונות עד שהבינה שצריכים לטפל בבעיה.ברור שאז כבר הייתי מרותקת ועקבתי אחרי המתרחש. חברה מי שאומר שלתוכים אין שכל הוא לא יודע על מה הוא מדבר.
הגברת גלשה את השלב הראשון שעד לשם הצליחה להגיע, נעמדה על תחתית הכלוב, לקחה את הגליל ועשתה לה קבץ', שהוא נעשה שטוח.
עכשיו לקחה אותו במקור וניסתה שוב לטפס. אבל עדיין היו לה בעיות, צריך היה להזיז את הקרטון ימינה , ושמאלה, כך שהפתרון לא היה מושלם.והנה אני רואה את זאזולינה נועצת את המקור התחתון בקרטון, ממש משחילה אותו עליו, ועל ידי כך שחררה את המקור העליון כי כבר לא הייתה צריכה להחזיק את הקרטון בשני חלקי המקור, ויכלה להשתמש במקור העליון בזמן הטיפוס למעלה. פשוט פתרון מושלם.תמונה
כמעט תמונה לה כפיים, אבל ידעתי שבזה אני אבהיל אותה אז רק אמרתי לה שהיא מאוד חכמה, וצ'יפרתי אותה עם אגוז .
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הנה לכם סיפור ממעללי זאזולינה

שליחה על ידי eli_lea »

לזאזולינה יש ממי ללמוד,אני בטוח שהיא רואה איך את עושה ומאלתרת והיא פשוט לומדתתמונה
מי מעז לומר שלתוכים אין שכל?רק מי שלא היה בקרבתם ובא עימם במגע,הם מבינים ,מתקשרים וחשים היטב
במצבי הרוח שלנו,רובם אינטלגנטים ברמה כזו שהם הופכים מניפולטיביים.

אווה יש לי שאלה,איך לא צילמתתתתתתמונה
טוב, תמיד יש את הפעם הבאה,זאזולינה מדהימהתמונה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re: הנה לכם סיפור ממעללי זאזולינה

שליחה על ידי אווה »

אלי נכון אני אוהבת לצלם, אבל גם לאכולתמונהיש לי על זה קבלותתמונה
אז הפעם הארוחה נצחה, ובמו שאמרת יש פעם הבאהתמונה

תמונה
תמונה