ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דגים שאני מגדל
מנהל: מפקחים
Re: דגים שאני מגדל
מה 1500ש"ח? אתה רציני ? כמה זמן חי דג כזה? 20שנה?
הוא יודע לחקות כמו תוכי?
זה הרבה כסף בשביל דג...
כריש גמדי מילא.. אבל זה?!
טוב ,אני אברר כמה הם רוצים להשקיע ואצור איתך קשר. תודה
הוא יודע לחקות כמו תוכי?

זה הרבה כסף בשביל דג...כריש גמדי מילא.. אבל זה?!
טוב ,אני אברר כמה הם רוצים להשקיע ואצור איתך קשר. תודה

אין כזה דבר כריש גמדי,הכריש היחיד הנמכר בחנויות הוא כריש פרון,
הוא בהחלט לא דג קטן,הוא יכול להגיעה למימדים עצומים בסביבות השתי מטר אם אני לא טועה.
מחירם בשוק הוא 150-300 ש"ח,רבים בתמימותם קונים כביכול דג כריש קטן וחמוד בגודל של 10-30 ס"מ ובלי
שהם שמים לב הוא כבר בגודל של האקווריום,עוד בעיה איתם שהם נבהלים בקלות ויכולים לדפוק רייסים מצד לצד באקווריום.
לילה טוב כולם
הוא בהחלט לא דג קטן,הוא יכול להגיעה למימדים עצומים בסביבות השתי מטר אם אני לא טועה.
מחירם בשוק הוא 150-300 ש"ח,רבים בתמימותם קונים כביכול דג כריש קטן וחמוד בגודל של 10-30 ס"מ ובלי
שהם שמים לב הוא כבר בגודל של האקווריום,עוד בעיה איתם שהם נבהלים בקלות ויכולים לדפוק רייסים מצד לצד באקווריום.
לילה טוב כולם

בן, תרשה לי לתקן אותך.. אבל אם אני טועה בשם אז תקן אותי אתה
,
ראיתי בכניסה למלון בקפריסין, 3 אקווריומים של 2 מטר כל אחד ובכל אחד מהם כריש שנראה כמו הגדולים אבל נאמר לי שזה הגודל המקסימלי שלו משהו בסביבות ה50-60 ס"מ והם עולים 1200-1500$ (דולר) לאחד...
איפה יש את זה בארץ ב300שקל עכשיו אני קונה..
,ראיתי בכניסה למלון בקפריסין, 3 אקווריומים של 2 מטר כל אחד ובכל אחד מהם כריש שנראה כמו הגדולים אבל נאמר לי שזה הגודל המקסימלי שלו משהו בסביבות ה50-60 ס"מ והם עולים 1200-1500$ (דולר) לאחד...
איפה יש את זה בארץ ב300שקל עכשיו אני קונה..

מי מה שאני יודע לא קיים שום כריש כזה(
),
אני בטוח שאם תעביר חיפוש מהיר ביד2 תמצא מספר פריטים של כריש פרון.
יש דג בארץ שנקרא דולפין טורף (או שזה גם כריש פרון,זה ממש מסובך) שמגיע לגודל של 100+ ס"מ,
בכל מקרה ממה שאני יודע לא קיים כזה דבר.
לילה טוב
אני בטוח שאם תעביר חיפוש מהיר ביד2 תמצא מספר פריטים של כריש פרון.
יש דג בארץ שנקרא דולפין טורף (או שזה גם כריש פרון,זה ממש מסובך) שמגיע לגודל של 100+ ס"מ,
בכל מקרה ממה שאני יודע לא קיים כזה דבר.
לילה טוב
שלום חזי היקר!
כן נעלמתי בגלל העבודה אך כל זמן מועט ופנוי שיש לי אני
חייב להיכנס לאתר, ושוב אומר לך גבר דיסקוסים פצצות יש לך
כן נעלמתי בגלל העבודה אך כל זמן מועט ופנוי שיש לי אני
חייב להיכנס לאתר, ושוב אומר לך גבר דיסקוסים פצצות יש לך

השמים אינם הגבול