ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פרי פלייט רצפתי
מנהל: מפקחים
פרי פלייט רצפתי
יכול להיות שניקה עושה פרי פלייט מהרצפה???
נגיד כשהיא על 'סטנד' היא לא עפה לי ליד.. אבל אם היא על הרצפה היא ממש קופצת/עפה לי ליד.
יכול להיות או שזה סתם רצון לבוא אלי?
(יש צורך לצלם?)
נגיד כשהיא על 'סטנד' היא לא עפה לי ליד.. אבל אם היא על הרצפה היא ממש קופצת/עפה לי ליד.
יכול להיות או שזה סתם רצון לבוא אלי?
(יש צורך לצלם?)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
Re: פרי פלייט רצפתי
כל פרי פלייט מסתיים ברצון של התוכי לחזור לבעליו ,במקרה שלך ניקה עפה מהריצפה ליד ולא מהסטנד ליד מאחר והיא חשה
מאוד לא בטוחה למטה ולכן היא מחפשת ביטחון אצלך,על הסטנד יותר בטוח וטוב לה והיא מעדיפה להישאר שם,יתכן מאוד
שגם מהסטנד היא תחפוץ להגיע אל היד אם יהיה משהוא ממש טוב שעבורו היא תעשה זאת,לאחר מכן זה כבר יותר קל להמשיך.
צילומים תמיד מתקבלים בברכה וכיף לראות אותה
מאוד לא בטוחה למטה ולכן היא מחפשת ביטחון אצלך,על הסטנד יותר בטוח וטוב לה והיא מעדיפה להישאר שם,יתכן מאוד
שגם מהסטנד היא תחפוץ להגיע אל היד אם יהיה משהוא ממש טוב שעבורו היא תעשה זאת,לאחר מכן זה כבר יותר קל להמשיך.
צילומים תמיד מתקבלים בברכה וכיף לראות אותה

תודה על התשובה אלי.
מה זאת אומרת מרגישה חוסר בטחון? זה לא כל כך נשמע לי הגיוני בגלל שאם הדלת של החדר שלי הייתה פתוחה הטרוריסטית הקטנה הייתה מתחילה ללכת בכל הבית ולשחק איתי תופסת. זתומרת היא מסתובבת חופשי על הרצפה.
הינה צילום:
http://www.youtube.com/watch?v=jniTLcxu9KQ
בסרטון אני מתייחסת לזה כאל סוג של אילוף.. זה נחמד אם היא תדע לבוא אליי מהרצפה כשאני קוראת לה חח אבל אני אשתדל לעבוד על זה כשהיא על הסטנד.
שוב תודה
מה זאת אומרת מרגישה חוסר בטחון? זה לא כל כך נשמע לי הגיוני בגלל שאם הדלת של החדר שלי הייתה פתוחה הטרוריסטית הקטנה הייתה מתחילה ללכת בכל הבית ולשחק איתי תופסת. זתומרת היא מסתובבת חופשי על הרצפה.
הינה צילום:
http://www.youtube.com/watch?v=jniTLcxu9KQ
בסרטון אני מתייחסת לזה כאל סוג של אילוף.. זה נחמד אם היא תדע לבוא אליי מהרצפה כשאני קוראת לה חח אבל אני אשתדל לעבוד על זה כשהיא על הסטנד.
שוב תודה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
הכוונה היא שההעדפה שלה לחזור אלייך ליד ולא להישאר על הריצפה,תנסי לשים אותה במקומות בהם לא הכי נוח לה
ולבקש ממנה לחזור ליד ולא רק בריצפה,המעמד עבורה מקום טוב לשהות בו והיא לא ששה לעבור ממנו ליד.
היא יפיפייה וחמודה כל הכבוד,אפשר לראות כמה אפשר להנות מתוכון אוהב שמטופל נכון ובאהבה
ולבקש ממנה לחזור ליד ולא רק בריצפה,המעמד עבורה מקום טוב לשהות בו והיא לא ששה לעבור ממנו ליד.
היא יפיפייה וחמודה כל הכבוד,אפשר לראות כמה אפשר להנות מתוכון אוהב שמטופל נכון ובאהבה

הבנתי אין בעיה אני אנסה
תודה רבה.. ואתה צודק אני נהינת ממנה מכל שניה, היא כזאת מצחיקה וחמודה שלא יתואר.
שוב תודה רבה על המענה המהיר אין כמוך

תודה רבה.. ואתה צודק אני נהינת ממנה מכל שניה, היא כזאת מצחיקה וחמודה שלא יתואר.
שוב תודה רבה על המענה המהיר אין כמוך

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
יוו איזה מתוקה היא! היא לא גזורה??
דרך אגב, גם מיגל התחיל להיות בררן עם המקומות שמהם הוא רוצה להתעופף אליי...
אז אני משתדלת לתרגל איתו את העניין.
דרך אגב, גם מיגל התחיל להיות בררן עם המקומות שמהם הוא רוצה להתעופף אליי...
אז אני משתדלת לתרגל איתו את העניין.

היא גזורה ולא גזורה.
זתומרת היא הייתה גזורה יותר מידי ובגלל זה נהיה לה את הפצע בבטן.. אבל עכשיו גדלו לה 2 נוצות גדולות בהתחלה והיא עפה כלפי מטה אבל היא יכולה לעוף איזה 7 מטר רצוף..
אני פשוט לא יכולה לגזור לה עכשיו כי אם שוב אני אגזור את הנוצות הגדולות מצב הפצע יחמיר והיא שוב תתרסק על הבטן. לכן אני צריכה לחכות שכל הכנף תגדל מחדש ורק אז לגזור.
תודה אלמוגי
זתומרת היא הייתה גזורה יותר מידי ובגלל זה נהיה לה את הפצע בבטן.. אבל עכשיו גדלו לה 2 נוצות גדולות בהתחלה והיא עפה כלפי מטה אבל היא יכולה לעוף איזה 7 מטר רצוף..
אני פשוט לא יכולה לגזור לה עכשיו כי אם שוב אני אגזור את הנוצות הגדולות מצב הפצע יחמיר והיא שוב תתרסק על הבטן. לכן אני צריכה לחכות שכל הכנף תגדל מחדש ורק אז לגזור.
תודה אלמוגי

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
איזו חמודה כן זה לא נראה כאילו היא סתם מחליטה לעוף .. כי למשל אם מיקי או קוקו (הקודם ) היו על הרצפה היו מסתכלים לכל הצדדים ומנסים לעוף כלפי מעלה אפילו למיטה , שולחן וכו' אבל בגלל שהיא רוצה לבוא אלייך אז היא עפה ישירות אלייך . והם לא אוהבים להיות על הרצפה .
הן מסתובבות על הרצפה אי פעם ?
הן מסתובבות על הרצפה אי פעם ?
תודה יובל..
וכן הם מסתובבות הרבה על הרצפה
וכן הם מסתובבות הרבה על הרצפה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~