ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עוזבים את האומנת, מתחיל הבלאגן! גוזלים גוזלים!
מנהל: מפקחים
- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
Re: עוזבים את האומנת, מתחיל הבלאגן! גוזלים גוזלים!
לוקחים מטלית טובלים במים חמים ומנקים בעדינות פעמיים שלוש
תבינו ממי באה העזרה. התוכית הבוגרת מפוררת לגוזל את הדייסה מעליו ברגעים אלה ממש. שמה אותי בכיס הקטן מבחינת יעילות. היא ממש התמסרה לעניין! אולי אני אשאיר אותה למטרות טיפוח עתידיות?!

היה איזשהו דיבור על הסכם מבוסס גרעיני חמנייה, לא ממש עבד 

עדכון נוסף!
חבר'ה, עדכון נוסף!
אז ככה, היום השלישייה האמצעית עברה לכלוב הגדול ביחד עם הזוג הנגמול. באופן מדהים לחלוטין עד אחה"צ לאף אחד מהגוזלים לא הייתה דייסה יבשה על הנוצות. הם פשוט פירקו אותם שם, עשו עבודה בלתי נתפסת בכלל.
בנוכחי רק שניים מכל השבעה מחפשים בית, אחד מהלבנים ואחד מהשלישייה.
מקווה שתאהבו את הסרטון!
http://www.youtube.com/watch?v=IKfXEafneeU
אז ככה, היום השלישייה האמצעית עברה לכלוב הגדול ביחד עם הזוג הנגמול. באופן מדהים לחלוטין עד אחה"צ לאף אחד מהגוזלים לא הייתה דייסה יבשה על הנוצות. הם פשוט פירקו אותם שם, עשו עבודה בלתי נתפסת בכלל.
בנוכחי רק שניים מכל השבעה מחפשים בית, אחד מהלבנים ואחד מהשלישייה.
מקווה שתאהבו את הסרטון!
http://www.youtube.com/watch?v=IKfXEafneeU

יווווו איזה חמודים בא לי לאכול אותםםם
איך הם גדלוווווו!
כל הכבוד על הטיפול המסור דיויד אתה אבא-אמא למופת
איך הם גדלוווווו!

כל הכבוד על הטיפול המסור דיויד אתה אבא-אמא למופת

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
יפים משהו משהו !!! רואים שמטפלים בהם טוב מאוד!
היי בוקר טוב לך
הרשה לי להתערב בנושא ניקיון הדייסה.
תשתמש במגבונים לחים של תינוקות. זה יכול לעזור המון.
יש עם אלהכוהול ויש עדינים יותר לבחירתך.
בהצלחה
הרשה לי להתערב בנושא ניקיון הדייסה.
תשתמש במגבונים לחים של תינוקות. זה יכול לעזור המון.
יש עם אלהכוהול ויש עדינים יותר לבחירתך.
בהצלחה
tofi,
אם כי סביר להניח שאת צודקת, ויש לי כאן כאלה, קצת בעייתי להשתמש במגבון לח כי בפועל יש כאן שבעה תוכים. דמייני לך כמה מגבונים לחים אני צריך בשביל ממוצע של שלוש האכלות ביום?
הטעות עם הדייסה הייתה שלי לחלוטין. בסה"כ אלה הסיבובים הראשונים שלי ובגלל חוסר המיומנות שלי הם התלכלכו נורא. עכשיו לא רק שאני מקפיד לנגב להם את הצורה כל פעם, אני גם מלכלך אותם ה-ר-ב-ה פחות כשאני מאכיל.
את הפתרון הסופי בעניין הדיסה הביאו דווקא הבוגרים ביניהם שניקו את החבר'ה הקטנים ביסודיות. זה היה מדהים איך תוך כמה שעות הם היו כמו חדשים.
תודה על העזרה בכל מקרה ובהצלחה עם הסאן קונייר
אם כי סביר להניח שאת צודקת, ויש לי כאן כאלה, קצת בעייתי להשתמש במגבון לח כי בפועל יש כאן שבעה תוכים. דמייני לך כמה מגבונים לחים אני צריך בשביל ממוצע של שלוש האכלות ביום?
הטעות עם הדייסה הייתה שלי לחלוטין. בסה"כ אלה הסיבובים הראשונים שלי ובגלל חוסר המיומנות שלי הם התלכלכו נורא. עכשיו לא רק שאני מקפיד לנגב להם את הצורה כל פעם, אני גם מלכלך אותם ה-ר-ב-ה פחות כשאני מאכיל.
את הפתרון הסופי בעניין הדיסה הביאו דווקא הבוגרים ביניהם שניקו את החבר'ה הקטנים ביסודיות. זה היה מדהים איך תוך כמה שעות הם היו כמו חדשים.
תודה על העזרה בכל מקרה ובהצלחה עם הסאן קונייר