ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה דחופה, פצעים בכנפיים
מנהל: מפקחים
Re: עזרה דחופה, פצעים בכנפיים
תשמע עודי , הבעיה שקוני וקוקטייל באו מאותה חווה , הסיכוי שהוא נושא כלומדיה הוא מאוד גדול , לצערי . לגבי מקור והנוצות אני לא יודע ולא יכול לדעת כי כל מי שאני מכיר ויצא מכפר הס הם נקיים לגמרה ממקור והנוצות אבל נושאים כלומדיה .
אחרי טיפול שקוני קיבל עשיתה לו בדיקה חוזרת ?
כי אצלי התוצאות היו לא חד משמעיות ואנו עוברים טיפול נוסף אצל דר' גבי שרביט עם זריקות שהרבה יותר יעילות וטיפול קצר פי 1.5 - רק 3.5 שבועות . את הזריקות אין לכולם , לגבי שרביט יש כרגע . אני קניתי את המנה של ג'וני לפני נסיעה לחו"ל רק כדי שישאר לו .
היתי שואל גם את דר' שרביט בנושא שלך , הוא תמיד מוכן לעזור וזה מעיקרות אישית כבר .
אחרי טיפול שקוני קיבל עשיתה לו בדיקה חוזרת ?
כי אצלי התוצאות היו לא חד משמעיות ואנו עוברים טיפול נוסף אצל דר' גבי שרביט עם זריקות שהרבה יותר יעילות וטיפול קצר פי 1.5 - רק 3.5 שבועות . את הזריקות אין לכולם , לגבי שרביט יש כרגע . אני קניתי את המנה של ג'וני לפני נסיעה לחו"ל רק כדי שישאר לו .
היתי שואל גם את דר' שרביט בנושא שלך , הוא תמיד מוכן לעזור וזה מעיקרות אישית כבר .
עידו יש חדש?
איך התוכים מרגישים?
הרבה בריאות והצלחה
איך התוכים מרגישים?
הרבה בריאות והצלחה

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

התוכים בסדר, מחר אני ידבר עם עדי לגבי מחירים של בדיקת צואה ל3 הקוקוטיילים ובדיקה רגילה לקוני.
בינתיים הם נראים טוב מאוד והלוטינו צמוד על ההפרדה בין הכלובים כדי להיות קרוב לאחרים חחמוד.
ותודה לאה.וכולם על העזרה והעידוד
מקווה שאני סתם חושש ושאין באמת מחלות
מבטיח לעדכן
בינתיים הם נראים טוב מאוד והלוטינו צמוד על ההפרדה בין הכלובים כדי להיות קרוב לאחרים חחמוד.
ותודה לאה.וכולם על העזרה והעידוד
מקווה שאני סתם חושש ושאין באמת מחלות
מבטיח לעדכן
יופי עידו.
שמחה לשמוע שהכל בסדר
שמחה לשמוע שהכל בסדר
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: עזרה דחופה, פצעים בכנפיים
תבדוק ישירות מול קרניאלי , אם שולכים 5 דגימות המחיר הוא זול יותר , הצלך יש כבר 4, לא ?
זה הלינק שלהם , תסתכל במחירון
http://www.karnieli.com/veterinary_heb/index.htm
לדעתי שווה שללם 90 ש"ח במקום 150 כמו שאני שלמתי
זה הלינק שלהם , תסתכל במחירון
http://www.karnieli.com/veterinary_heb/index.htm
לדעתי שווה שללם 90 ש"ח במקום 150 כמו שאני שלמתי
אני חושב שכל העניין הזה שטותי, ולא בגלל שאני חוסף כסף בטיפול בתוכים שלי- אלא להפך אני משקיע בהם ולכל אחד יש כלוב מרווח, (ווליר) ולכל אחד יש את האופציה להתעופף, אבל לעשות ל-3 קוקוטיילים בדיקה ב- 150 שקל? ואם הם שלושתם חולים אז לכל אחד תעשה את הטיפול שלו?
ומה עם זה שאמרת שאתה קונה עוד 3 קוקוטיילים? מה זה יעזור אם תעשה לקוקוטיילים שלך עכשיו בדיקות ותטפל בהם ואחרי זה תצרף עוד שלושה שידביקו לך את מה שטיפלת בכספך?
אני לא מכיר אנשים שעושים בדיקות לקוקוטילים, אלא אם כן זה האכלת יד שזה משהו אחר- יש קשר רגשי חזק.
לי בעצמי יש להקת תוכונים ופינקים לא בדוקה לשום מחלה, למשל היום בקעו לי 2 גוזלים, ואני לא מאכיל אותם במזון קסמים אלא אני בודק כל תוכי ותוכי לפני שאני קונה שהניצוי שלהם מלא,לא חסרה אץ ציפורן ואץ אצבע ושהם מתעופפים ולא יושבים ברצפת הכלוב.ואז עובד על שתי עקרונות בתוכים:
טיפול טוב.
סבלנות
ופלא...והם לא מתים- אם אתה לא מעוניין בתוכים בעלי מומים, תעשה דבר נורא פשוט,] תמסור את שלושת התוכים שלך לפרויקט הנחמחד שאלי ועוזי הקימו פה, ותקנה 6 קוקוטיילים בריאים ויפים, כי בתוכים- אין קיצורי דרך.
אז חפרתי וחפרתי....ורק נשאר לי לאחל בהצלחה!
ומה עם זה שאמרת שאתה קונה עוד 3 קוקוטיילים? מה זה יעזור אם תעשה לקוקוטיילים שלך עכשיו בדיקות ותטפל בהם ואחרי זה תצרף עוד שלושה שידביקו לך את מה שטיפלת בכספך?
אני לא מכיר אנשים שעושים בדיקות לקוקוטילים, אלא אם כן זה האכלת יד שזה משהו אחר- יש קשר רגשי חזק.
לי בעצמי יש להקת תוכונים ופינקים לא בדוקה לשום מחלה, למשל היום בקעו לי 2 גוזלים, ואני לא מאכיל אותם במזון קסמים אלא אני בודק כל תוכי ותוכי לפני שאני קונה שהניצוי שלהם מלא,לא חסרה אץ ציפורן ואץ אצבע ושהם מתעופפים ולא יושבים ברצפת הכלוב.ואז עובד על שתי עקרונות בתוכים:
טיפול טוב.
סבלנות
ופלא...והם לא מתים- אם אתה לא מעוניין בתוכים בעלי מומים, תעשה דבר נורא פשוט,] תמסור את שלושת התוכים שלך לפרויקט הנחמחד שאלי ועוזי הקימו פה, ותקנה 6 קוקוטיילים בריאים ויפים, כי בתוכים- אין קיצורי דרך.
אז חפרתי וחפרתי....ורק נשאר לי לאחל בהצלחה!
תודה ניר
דבר ראשון אני לא שבטוח שהם חולים ועכשיו אחריי שכולם הרגיעו אותי אז אני חושב שלא!! גם עם כן חס וחלילה אז הטיפול הוא במים כי הם פרא ולא כמו אצל מוחתמים.
כשאני יקנה נקבות זה רק אחריי בדיקה של הניצוי וכמו שאמרת רגליים ציפורניים מקור עיננים והכל1!!!
עכשיו לנושא.
היום אני ואבא שלי בדקנו את הקוקוטייל לוטינו והציפרון "ההפוכה" בעצם שבורה והתעקמה למעלה (מזל) אני ממש שמח שזה ככה בגלל שחשבתי שזה כבר קשור למחלות, אני בכל זאת ידבר עם עדי לגבי בדיקות ואני יביא 3 נקבות מדהימות ויתחיל לגדל בצורה רצינית.
שוב, תודה לכולכם על העידוד ואני שוב מבטיח לעדכן.
עידו
דבר ראשון אני לא שבטוח שהם חולים ועכשיו אחריי שכולם הרגיעו אותי אז אני חושב שלא!! גם עם כן חס וחלילה אז הטיפול הוא במים כי הם פרא ולא כמו אצל מוחתמים.
כשאני יקנה נקבות זה רק אחריי בדיקה של הניצוי וכמו שאמרת רגליים ציפורניים מקור עיננים והכל1!!!
עכשיו לנושא.
היום אני ואבא שלי בדקנו את הקוקוטייל לוטינו והציפרון "ההפוכה" בעצם שבורה והתעקמה למעלה (מזל) אני ממש שמח שזה ככה בגלל שחשבתי שזה כבר קשור למחלות, אני בכל זאת ידבר עם עדי לגבי בדיקות ואני יביא 3 נקבות מדהימות ויתחיל לגדל בצורה רצינית.
שוב, תודה לכולכם על העידוד ואני שוב מבטיח לעדכן.
עידו
ניר שים לב שאצל עידו השוני הוא בגידול תוכי שחולה במחלת המקור והנוצות ולכן כל דבר מקפיץ אותו וגורם לו לחשוב שמה התוכים האחרים נדבקו .
אלי אני חייב לתקן, הוא לא חולה הוא נשא וזה שונה לגמריי. חח אבל אתה צודק שבגל לזה אני קצת חושד יותר מאחרים, אבל אחריי הבדיקה היום נרגעתי לגמרי.