ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הצעות לתוכי האכלת יד עד 1000 ש"ח
מנהל: מפקחים
Re: הצעות לתוכי האכלת יד עד 1000 ש"ח
אמנם החלטת על קוואקר אבל אומר את דעתי אם זה לא באיחור.
אם אתה גר בבניין קומות קוואקר לא מומלץ כי הוא רעשן, אם לשכנים אין בעיה ולך אין בעיה של רעש אז קוואקר מתאים לך והוא תוכי מצוין.
לגבי הקוקטייל, הוא תוכי פשוט מקסים!!!! הזכרים יכולים לדבר מילה או שתיים ולשרוק מנגינות באופן מדהים! לעומתם הנקבות לא שורקות ולא מדברות.
הוא תוכי חברותי, יפה מאוד בעיני וחמוד ברמות.
תישן על זה בלילה ותחשוב איזה תוכי אתה הכי רוצה והכי מתחבר אליו.
בהצלחה
אם אתה גר בבניין קומות קוואקר לא מומלץ כי הוא רעשן, אם לשכנים אין בעיה ולך אין בעיה של רעש אז קוואקר מתאים לך והוא תוכי מצוין.
לגבי הקוקטייל, הוא תוכי פשוט מקסים!!!! הזכרים יכולים לדבר מילה או שתיים ולשרוק מנגינות באופן מדהים! לעומתם הנקבות לא שורקות ולא מדברות.
הוא תוכי חברותי, יפה מאוד בעיני וחמוד ברמות.
תישן על זה בלילה ותחשוב איזה תוכי אתה הכי רוצה והכי מתחבר אליו.
בהצלחה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
מנסיון, קוואקר רעשן קשקשן וצרחן לא קטן!
ההורים שלי כמעט מסרו אותי ואותו לאימוץ כי היו לו שעות שהיה צורח כמו משוגע או שהוא לא הפסיק לדבר!
נאלצתי בסוף למסור אותו (או שהיו מוסרים אותי...).
הקוואקר שלי דיבר אבל רק אני הבנתי אותו
והמבין יבין.
ההורים שלי כמעט מסרו אותי ואותו לאימוץ כי היו לו שעות שהיה צורח כמו משוגע או שהוא לא הפסיק לדבר!
נאלצתי בסוף למסור אותו (או שהיו מוסרים אותי...).
הקוואקר שלי דיבר אבל רק אני הבנתי אותו
והמבין יבין.
[quote="2442";p="53558"]מה עם דררות?.
קראתי שהם מתאימים לנערים,למה?.[/quote]
מה הכוונה מתאימה לנערים ?
דררה הוא תוכי גרוע כהאכלת יד . אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת
על קוניור גרין צ'יק,תוכי קטן-בינוני,משעשע,חמוד,בעל יכולת דיבור והכי חשוב.. ש ק ט !
קראתי שהם מתאימים לנערים,למה?.[/quote]
מה הכוונה מתאימה לנערים ?
דררה הוא תוכי גרוע כהאכלת יד . אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת
על קוניור גרין צ'יק,תוכי קטן-בינוני,משעשע,חמוד,בעל יכולת דיבור והכי חשוב.. ש ק ט !
שוב, תחשוב טוב טוב לפני שאתה מקבל החלטה. אם תקנה ובסוף לא תהיה מרוצה ותרצה למסור את התוכי זה יגרום טראומה גדולה לתוכי. אז תחשוב על זה טוב ונשמח לשמוע את הבחירה שלך.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
בהצלחה,
אני מציע שתקרא הרבה ככל שניתן בנושא החתמה כדי שתקנה תוכי מוחתם כהלכה,דבר שיחסוך ממך הרבה עוגמת נפש בעתיד.
אני מציע שתקרא הרבה ככל שניתן בנושא החתמה כדי שתקנה תוכי מוחתם כהלכה,דבר שיחסוך ממך הרבה עוגמת נפש בעתיד.
יש לי נסיון עם תוכים מוחתמים. : ).
חשבתי אפילו על להחתים גוזל בעצמי.
חשבתי אפילו על להחתים גוזל בעצמי.