היי לקראות הכנת הגוזל לביתי אני רוצה לדעת עם איזה חומרים אתם ממליצים לבנות את הכלוב להאכלת יד(אני לא מוצא כלובים באיזור שלי זולים)אני מוצא רק 400+ ואניי מעוניין ב200-
תודה רבה אסף.
בקשר לשאלה שלי אתמול, אלי האם זה נכון מה שציירית?
מצורפת ציור שעשיתי(זה אמור להיות אומנת היא יצאה לי קצת עקומה)וניסיתי לצייר את מה שהסברת אתמול בקשר לתעלה אשמח שתסביר לי על זה איך להרכיב את המנורה ומקדימה שיהיה המאוורר ובאיזה חומר להשתמש שיהיה המאוורר.
תודה תודה תודה!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המלצות לחומרים לכלוב
מנהל: מפקחים
המלצות לחומרים לכלוב
- קבצים מצורפים
-
- Photo0330.jpg (22.9 KiB) נצפה 2119 פעמים
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 07 יולי 2009 20:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת-חייב כותרת אינפורמטיבית
סיבה: כותרת-חייב כותרת אינפורמטיבית
Re: המלצות לחומרים לכלוב
תודה על ההצעה, מדובר בגרין צי'ק שאני עדיין מחפש לקנות גוזלים לעוד 18 יום,
אני אגיד לך מה הבעיה בגלל שאני רוצה להחתים ק' שני גוזלים שלושה אולי אולי אולי רוב הסיכוים שלו אני לא רוצה להוציא 150 שקל על מנורת חימום שלא יהיה לי שימוש בה לאחר מכן אבל אלי הציע רעיון שיחסוך לי את מנורת החימום ואז אני אוכל להשתמש במנורה רגילה,לפי מה שהבנתי לא משתמשים במנורה רגילה לחימום נכון?
מה העוצמה של האוורר בה אני צריך לאומת? האומנת 50 על 40 אם אני לא טועה לא יותר גדול מזה.
אם יש לך הצעות לעוד מיים של גוזלים שאני יכול להחתים אני אשמח לשמוע.
אני אגיד לך מה הבעיה בגלל שאני רוצה להחתים ק' שני גוזלים שלושה אולי אולי אולי רוב הסיכוים שלו אני לא רוצה להוציא 150 שקל על מנורת חימום שלא יהיה לי שימוש בה לאחר מכן אבל אלי הציע רעיון שיחסוך לי את מנורת החימום ואז אני אוכל להשתמש במנורה רגילה,לפי מה שהבנתי לא משתמשים במנורה רגילה לחימום נכון?
מה העוצמה של האוורר בה אני צריך לאומת? האומנת 50 על 40 אם אני לא טועה לא יותר גדול מזה.
אם יש לך הצעות לעוד מיים של גוזלים שאני יכול להחתים אני אשמח לשמוע.