ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מין חור בבטן של התוכי עם דם!
מנהל: מפקחים
מין חור בבטן של התוכי עם דם!
היום התוכי שלי שיחק באמבטיה לבד (הוא תמיד משחק שמה..) ובאתי להרים אותו אז שמתי לב שהבטן שלו נראית קצת רטובה חשבתי זה יתייבש אבל עכשיו שמתי לב שיש לו מין חור כזה בבטן ויורד דם! הדם יבש והתוכי לא עושה קולות כאילו כואב לו..
מה אפשר לעשות?
מה אפשר לעשות?
Re: מין חור בבטן של התוכי עם דם!
חור? יכול להיות שהוא נפצע ממשהו שיש שם? האם הכנפיים שלו גזורות בצורה שהוא נופל על הרצפה ולא דואה?
אם יש חור לדעתי כדאי לקחת את התוכי לוטרינר מתמחה בתוכים.
אם יש חור לדעתי כדאי לקחת את התוכי לוטרינר מתמחה בתוכים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אפשר ורצוי לקחת לוטרינר שיבדוק.
אם הפגיעה באיזור החזה לא מן הנמנע שהתוכי נוחת על החזה ומשפשף אותו וכך נפצע.
אפשר לחטא את המקום עם פולידין אבל איני רואה את חומרת הפציעה ולכן אני לא רוצה שיגרם נזק נוסף לתוכי.
זה הזמן והמקום לפנות לוטרינר על מנת שלא יתפתח זיהום שיוביל למוות.
אם הפגיעה באיזור החזה לא מן הנמנע שהתוכי נוחת על החזה ומשפשף אותו וכך נפצע.
אפשר לחטא את המקום עם פולידין אבל איני רואה את חומרת הפציעה ולכן אני לא רוצה שיגרם נזק נוסף לתוכי.
זה הזמן והמקום לפנות לוטרינר על מנת שלא יתפתח זיהום שיוביל למוות.
וטרינר ודחוף
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
אני לא יודע למה אולי הוא נופל מגובה של מטר לא פחות שהוא על היד שלי אני מחזיק אותו גם מלמעלה בלי קשר לעצבעות שהוא עליהן.
אין לו שום דבר להפצע ממנו שמה לא שידוע לי.. הוא מתנהג רגיל דווקא בשביל פצע כזה..
ואין לי דרך לפנות לוטרינר לפני השעה חמש וחצי בערך
אין לו שום דבר להפצע ממנו שמה לא שידוע לי.. הוא מתנהג רגיל דווקא בשביל פצע כזה..
ואין לי דרך לפנות לוטרינר לפני השעה חמש וחצי בערך
גם התוכונית שלי התנהגה רגיל שהיתה לה פציעה כמו שאתה מתאר, ואחרי שהייתי אצל וטרינר,במשך חודש הייתי צריכה לתת לה אנטיביוטיקה ולמרוח לה משחות ופולידין עד שיעבור לה. ושמעתי גם על ג'אקו שהפציעה לא נראתה חמורה ובסוף הוא היה צריך תפרים.
על תסתמך על איך שהתוכי נראה.
אם אין לך אפשרות עכשיו אז תחכה ל-5 וחצי אבל רצוי שתבקר אצל וטרינר ככה תהיה יותר רגוע.
על תסתמך על איך שהתוכי נראה.
אם אין לך אפשרות עכשיו אז תחכה ל-5 וחצי אבל רצוי שתבקר אצל וטרינר ככה תהיה יותר רגוע.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
הפצע יבש, בנתיים אני לא רואה שהתוכי נוגע בו בכלל יש דרך שבה אוכל לחסום את התוכי במקרה שהוא ינסה לגעת בו?
לא ממש.. תנסה להעסיק אותו בדברים אחרים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני יתן לו קצת גרעינים, שמתי לב שהוא מנסה לפתוח את השקית עם המקור ולא מצליח חח
אה כן ויכול להיות שזה סתם פצע בגלל שהוא פגע בנוצה חשובה מסוימת או משהו?
אה כן ויכול להיות שזה סתם פצע בגלל שהוא פגע בנוצה חשובה מסוימת או משהו?
יכול להיות, יכול להיות שהוא תלש נוצה וירדה לו דם, יכול להיות שהוא נחת לא טוב על הבטן, יכול להיות שהוא נפצע מחפץ כלשהו. יכולים להיות הרבה דברים וסיבות

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~