ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחפשת המלצות לזוג...
מנהל: מפקחים
Re: מחפשת המלצות לזוג...
היי אלמוג
סוף סוף את מתחילה רציני אאה?? בהצלחה עם זה
אז ככה
בתקציב של עד 2000 ש"ח את יכולה להביא: קוניור- גרין צ'יק, דאבל ילוסייד, שמש, ג'נדיה
לורי- סוינסון, קשת
סנגל
את צריכה לבחור את מה שאת הכי מתחברת מבחינת: התנהגות, אופי, יכולת ריבוי, גיל, איכות מגדל, איכות תוכים
את צריכה לקחת בחשבון כמובן שהכסף צריך להספיק גם לתאי הטלה ומזון ביצים ואחריי זה כשיהיו גוזלים גם מזרקים ודייסה
המון המון המו ןבהצלחה ותעדכני אותנו
נ.ב.
יש חדש עם הקוקוטיילים?
סוף סוף את מתחילה רציני אאה?? בהצלחה עם זה
אז ככה
בתקציב של עד 2000 ש"ח את יכולה להביא: קוניור- גרין צ'יק, דאבל ילוסייד, שמש, ג'נדיה
לורי- סוינסון, קשת
סנגל
את צריכה לבחור את מה שאת הכי מתחברת מבחינת: התנהגות, אופי, יכולת ריבוי, גיל, איכות מגדל, איכות תוכים
את צריכה לקחת בחשבון כמובן שהכסף צריך להספיק גם לתאי הטלה ומזון ביצים ואחריי זה כשיהיו גוזלים גם מזרקים ודייסה
המון המון המו ןבהצלחה ותעדכני אותנו
נ.ב.
יש חדש עם הקוקוטיילים?
וואי נהיה פה קצת בלאגן, מצטערת שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך..
אני אכן מחפשת כרגע רק הצעות!
מרגע שאסגר על עצמי וההורים שלי יאשרו (מבחינת תקציב בעיקר) רק אז אתחיל בתהליכי חיפוש וקנייה (שזה יקרה יותר סמוך ליומולדת אני מניחה..
עידו, תודה על הרעיונות . אני מניחה שהתקציב יעמוד על 2000 או אפילו פחות =[ כי גם כלוב זה הוצאה לא קטנה.
אני לוקחת לתשומת ליבי את הגרין צ'יק.
אשמח לדעת ממישהו בערך מה המחיר לזוג (רגיל ו/או עובד) של סנגל ומה של קוניור שמש??
מה מחיר זוג דררות כחולות?
ואם יש מישהו שיודע על מחירים של זוגות קוניור כחול כתר, קאיק ראש שחור - אני יותר מאשמח לדעת!!
נ.ב - כשאני שואלת על מחירים אני מודעת לכך שהמחירים משתנים ממגדל למגדל אני רק רוצה לדעת בערך. תודה!
אני אכן מחפשת כרגע רק הצעות!
מרגע שאסגר על עצמי וההורים שלי יאשרו (מבחינת תקציב בעיקר) רק אז אתחיל בתהליכי חיפוש וקנייה (שזה יקרה יותר סמוך ליומולדת אני מניחה..
עידו, תודה על הרעיונות . אני מניחה שהתקציב יעמוד על 2000 או אפילו פחות =[ כי גם כלוב זה הוצאה לא קטנה.
אני לוקחת לתשומת ליבי את הגרין צ'יק.
אשמח לדעת ממישהו בערך מה המחיר לזוג (רגיל ו/או עובד) של סנגל ומה של קוניור שמש??
מה מחיר זוג דררות כחולות?
ואם יש מישהו שיודע על מחירים של זוגות קוניור כחול כתר, קאיק ראש שחור - אני יותר מאשמח לדעת!!

נ.ב - כשאני שואלת על מחירים אני מודעת לכך שהמחירים משתנים ממגדל למגדל אני רק רוצה לדעת בערך. תודה!

קוניורים
זוג ילו סייד- 1100
רגילים-800
כחולים ושאר המוטציות- החל מ1400 ועד לאלפים רבים.
סנגל- אני מעריך שסביב1800
קוניור שמש- סביבות 1500
לזוגות עובדים המחיר משתנה.
דררות כחולות 800-1000
קאיק- הרבה מעל התקציב שלך והרבה מעל הרעש שאת יכולה ליסבול...=]
תיקחי בחשבון שכל הזוגות שאת מעוניינת חוץ מהגרינים זה זוגות שהבגרות המינים שלהם מאוחרת, ככה שאו שתקני בוגרים במחיר יותר יקר, או צעירים והרבה סבלנותת...
זוג ילו סייד- 1100
רגילים-800
כחולים ושאר המוטציות- החל מ1400 ועד לאלפים רבים.
סנגל- אני מעריך שסביב1800
קוניור שמש- סביבות 1500
לזוגות עובדים המחיר משתנה.
דררות כחולות 800-1000
קאיק- הרבה מעל התקציב שלך והרבה מעל הרעש שאת יכולה ליסבול...=]
תיקחי בחשבון שכל הזוגות שאת מעוניינת חוץ מהגרינים זה זוגות שהבגרות המינים שלהם מאוחרת, ככה שאו שתקני בוגרים במחיר יותר יקר, או צעירים והרבה סבלנותת...
תודה יובל! 
אז כרגע אני אתלבט לי (עם הוריי) בין קוניור (גרין צ'יק או שמש) לדררות (שאני מעדיפה כחולות לשם הגיוון). =]
אז הקאיק לצערי הרב מאוד ירד מהפרק וחבל, כי יצא לי לפגוש אחד מוחתם והתאהבתי בו!!
רעש זה לא בעיה כי מדובר בחצר, הילדים של השכנים עושים יותר רעש מחוות תוכים שלמה!! חחחח (ואני רצינית לגמרי!).
סנגל קשה לי להאמין (למרות שגם בו התאהבתי לא מזמן) כי זוג + כלוב + תאי הטלה וכל מה שנחוץ כבר יהיה יותר מידי נראה לי... =[
***עדיין אשמח לשמוע עוד הצעות...!!
אז כרגע אני אתלבט לי (עם הוריי) בין קוניור (גרין צ'יק או שמש) לדררות (שאני מעדיפה כחולות לשם הגיוון). =]
אז הקאיק לצערי הרב מאוד ירד מהפרק וחבל, כי יצא לי לפגוש אחד מוחתם והתאהבתי בו!!
רעש זה לא בעיה כי מדובר בחצר, הילדים של השכנים עושים יותר רעש מחוות תוכים שלמה!! חחחח (ואני רצינית לגמרי!).
סנגל קשה לי להאמין (למרות שגם בו התאהבתי לא מזמן) כי זוג + כלוב + תאי הטלה וכל מה שנחוץ כבר יהיה יותר מידי נראה לי... =[
***עדיין אשמח לשמוע עוד הצעות...!!

הרעש לא יפריע לשכנים אלא גם לך, גם הקאיק וגם השמש מרעישים- מה גם שלשניהם גיל ריבוי מבוגר יחסית.
לכי על זוג ב1400, נניח זוג גרינים, אבל לא רגיל, שיהיה למה לצפות.
לדוגמה נשאי כחול, נשאי קינמון שמוציאים אננס, משהו בסגנון...=]
לכי על זוג ב1400, נניח זוג גרינים, אבל לא רגיל, שיהיה למה לצפות.
לדוגמה נשאי כחול, נשאי קינמון שמוציאים אננס, משהו בסגנון...=]
[quote="994";p="63526"]לדוגמה נשאי כחול, נשאי קינמון שמוציאים אננס, משהו בסגנון...=][/quote]
חחח מהה??
יש אולי נשא מנגו שמוציא תות?
חחח בחיים לא שמעתי על זה, אבל אני מניחה שאם אלך עליהם בסוף, אברר כמה שיותר לפני קנייה.
וגם אם אלך על רגילים לגמרי, מי שבא- ברוך הבא!
חחח מהה??

יש אולי נשא מנגו שמוציא תות?

חחח בחיים לא שמעתי על זה, אבל אני מניחה שאם אלך עליהם בסוף, אברר כמה שיותר לפני קנייה.
וגם אם אלך על רגילים לגמרי, מי שבא- ברוך הבא!

חח לא מגדלים אותם שונה.
זה בדיוק כמו גרינים רגילים רק שהרבה יותר מעניינים, ויש למה לצפות בכל הטלה.
זה בדיוק כמו גרינים רגילים רק שהרבה יותר מעניינים, ויש למה לצפות בכל הטלה.
נגיד שמזוג גרינים ירוקים או מזוג ילו סידד את פתאום תראי אננסים, קינמונים....
קיצר מלא דברים זה מעניין רצח.
קיצר מלא דברים זה מעניין רצח.