ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מספר זוגות לכלוב
מנהל: מפקחים
מספר זוגות לכלוב
שלום ,
כמה זוגות תוכונים אנגליים נכון לשים בכלוב בגובה מטר ארבעים רוחב שמונים ועומק ארבעים ?
דורון
כמה זוגות תוכונים אנגליים נכון לשים בכלוב בגובה מטר ארבעים רוחב שמונים ועומק ארבעים ?
דורון
Re: מספר זוגות לכלוב
אתה יכול לסובב את הכלוב ל רוחב 1.4 גובה 80 ועומק 40
זה הרבה הרבה יותר טוב
זה הרבה הרבה יותר טוב
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
גובה הכלוב לא משחק תפקיד לכן במצב הכי טוב יש לך שטח של 40*80 ס"מ ולא הייתי שם יותר משני זוגות אנגלים.
לסובב את הכלוב אין לי אפשרות היות ואין מגש .
הכלוב משמש עבור תוכונים אנגליים צעירים , התפוסה בכלוב נעה בין 6 יחידות עד 20 יחידות לפירקי זמן של שבועיים שלושה .
כרגע נמצאים 2 זוגות בוגרים שהשארתי לפני כחצי שנה ועד שיתפנה לי כלוב הכנסתי להם 4 תאים .
בכלוב אין מריבות יש שפע של אוכל ומים .
הכלוב משמש עבור תוכונים אנגליים צעירים , התפוסה בכלוב נעה בין 6 יחידות עד 20 יחידות לפירקי זמן של שבועיים שלושה .
כרגע נמצאים 2 זוגות בוגרים שהשארתי לפני כחצי שנה ועד שיתפנה לי כלוב הכנסתי להם 4 תאים .
בכלוב אין מריבות יש שפע של אוכל ומים .
א.אף פעם לא טוב לשים שתי זוגות בכלוב.
ב. המטרה שלנו זה לאהוב בעלי חיים ולתת להם תנאים- ולדעתי 80*40 זה לעולם לא מתאים לשתי זוגות...
ב. המטרה שלנו זה לאהוב בעלי חיים ולתת להם תנאים- ולדעתי 80*40 זה לעולם לא מתאים לשתי זוגות...
למה לא לשים דווקא שני זוגות בכלוב? זה נכון לגבי כל התוכים מכל הסוגים?
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
כשיש רק 2 זוגות הם תמיד יריבו על שליטה ולכן יהיו פציעות. לכן מגדלים או זוג לבד או 2 זוגות ויותר.
הכלוב קטן מדי לשלושה זוגות ולכן נשארת האשרות של לגדל בו רק זוג אחד.
עופר
הכלוב קטן מדי לשלושה זוגות ולכן נשארת האשרות של לגדל בו רק זוג אחד.
עופר