שלום
המים של התוכי שלי מקבלים צבע עכור ומסריחים נורא מהר ועושים ריח לא נעים בחדר,
זה נורמלי שצריך להחליף ולשטוף את הכלי 3-4 פעמים ביום ?
יש פתרון אחר?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריח לא נעים
מנהל: מפקחים
Re: ריח לא נעים
הריח נובע בדרך כלל מעירבוב מזון,כופתיות ואו פירות וירקות מחמיצים במהרה.התוכים נוטים לטבול במים חלק מהמזון ובמיוחד כופתיות.
אין ברירה אלא להחליף את המים בתדירות גבוהה,המים הם הגורם היחיד לריח ולכן שמירה על מים נקיים וטריים בהחלט יכולים
למנוע ריחות מיותרים.אני ממליץ לא להחליף את המים אלא לסבן היטב את הכלי,גם בכלי נירוסטה ישנה הצטבות של שכבה שכמעט
ולא נראית וגורמת להלריח ולחומציות במהרה.מידי פעם אפשר לטבול באקונומיקה למספר דקות ולאחר לשטוף עם מים זורמים היטב.
אין ברירה אלא להחליף את המים בתדירות גבוהה,המים הם הגורם היחיד לריח ולכן שמירה על מים נקיים וטריים בהחלט יכולים
למנוע ריחות מיותרים.אני ממליץ לא להחליף את המים אלא לסבן היטב את הכלי,גם בכלי נירוסטה ישנה הצטבות של שכבה שכמעט
ולא נראית וגורמת להלריח ולחומציות במהרה.מידי פעם אפשר לטבול באקונומיקה למספר דקות ולאחר לשטוף עם מים זורמים היטב.
כנראה הכלים של האוכל והמים של התוכי באותו גובה ויש מקל ישר המוביל בינהם לכן התוכי משחק ומערבב בין האוכל והמים .
מה שאני ממליץ זה לשים את הכלי של המים גבוהה יותר ( שהתוכי לא יעשה את הצואה בטעות על המים) אך לא בהרבה שעדיין יהיה נוח לתוכי לשתות ועם מקל נפרד.
מה שאני ממליץ זה לשים את הכלי של המים גבוהה יותר ( שהתוכי לא יעשה את הצואה בטעות על המים) אך לא בהרבה שעדיין יהיה נוח לתוכי לשתות ועם מקל נפרד.
לתוכי גם יש ריח רע?
אם כן זה יכול לפעמים להעיד גם על מחלה.
אם כן זה יכול לפעמים להעיד גם על מחלה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
זה כנראה המים עם הכופתיות, לתוכי עצמו אין ריח רע ,אני אנסה להעביר את המים לצד השני של הכלוב
תודה לכולם
תודה לכולם