ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נשמע לכם הגיוני?
מנהל: מפקחים
נשמע לכם הגיוני?
יש לי כלוב סיני לתוכים האכלת יד..הוא אצלי כחצי שנה, הוא הצבע כסף. הבעיה שהוא כבר מחליד!!! יש כל מיני פינות שיש שם קצת חלודה..למה??? מה לעשות בנידון??
Re: נשמע לכם הגיוני?
דניאל ריסוס לא יעזור לכלוב,החומר רעיל ולא אפקטיבי מאחר ושוב ישטפו את הכלוב,לדעתי
אתה צריך לגשת לחנות צבע ולקנות צבע לא רעיל,אני לא יודע אם יש צבע יסוד לא רעיל תבדוק את זה,
ישנו חומר שהינו ממיר חלודה אבל שוב צריך להיזהר ולבדוק היטב אם אינו רעיל,בכל מקרה לפני הצביעה נקה היטב
את האיזור עם מברשת פלדה עד שתראה ממש שהברזל נקי ומבריק,נקה עם מטלית יבשה ושים שיכבה צבע.
ולהיזהר עם נושא הרעילות.
אתה צריך לגשת לחנות צבע ולקנות צבע לא רעיל,אני לא יודע אם יש צבע יסוד לא רעיל תבדוק את זה,
ישנו חומר שהינו ממיר חלודה אבל שוב צריך להיזהר ולבדוק היטב אם אינו רעיל,בכל מקרה לפני הצביעה נקה היטב
את האיזור עם מברשת פלדה עד שתראה ממש שהברזל נקי ומבריק,נקה עם מטלית יבשה ושים שיכבה צבע.
ולהיזהר עם נושא הרעילות.
הכלובים הסינים הם כלובים זולים ולכן איכותם לא מי יודע מה בלשון המעטה.
כלוב לא איכותי בבואו במגע עם מים יחליד
איך אמר פעם חכם סיני?
בוקר טוב
שוני
כלוב לא איכותי בבואו במגע עם מים יחליד
איך אמר פעם חכם סיני?
הטעם המר של האיכות הירודה נשאר הרבה אחרי שנגמר טעמו המתוק של המחיר הזול
בוקר טוב
שוני
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
מה שכתבת נכון מאוד ואם מרטיבים את הכלוב ולא מיבשים כיאות צריך לקחת בחשבון חלודה
מכל מלמדי השכלתי
החומר הטוב ביותר שקיים בשוק לחלודה נקרא "ממיר חלודה"הוא משתך את החלודה ומונע התפשטות,אפשר למרוח ישירות על החלודה
והחומר מתקשה בתוך מספר דקות,לאחר מכן אתה מורח את שכבת הצבע העליון בגוון שאתה בוחר,מבחינת הצבע העליון אין בעייה להשיג
צבע נטול עופרת ולא רעיל,לגבי ה"ממיר חלודה" אני לא יודע אם הוא רעיל או לא וצריך לבדוק,אם מדובר בנקודות קטנות בפינות ולא
בשטח נרחב בכלוב אני לא חושב שישנה בעייה לתקן עימו את החלודה,דרך אגב הממיר חלודה דיי יקר אך שווה כל אגורה.
והחומר מתקשה בתוך מספר דקות,לאחר מכן אתה מורח את שכבת הצבע העליון בגוון שאתה בוחר,מבחינת הצבע העליון אין בעייה להשיג
צבע נטול עופרת ולא רעיל,לגבי ה"ממיר חלודה" אני לא יודע אם הוא רעיל או לא וצריך לבדוק,אם מדובר בנקודות קטנות בפינות ולא
בשטח נרחב בכלוב אני לא חושב שישנה בעייה לתקן עימו את החלודה,דרך אגב הממיר חלודה דיי יקר אך שווה כל אגורה.