ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הוצאתי להחתמה!! D:
מנהל: מפקחים
Re: הוצאתי להחתמה!! D:
כל הקוקטילים בוקעים במופע של נקבה.
רק בחילופי הנוצות הראשונה, הזכרים יקבלו מופע של זכר.
כך שכרגע לא ניתן לקבוע מין.
עופר
רק בחילופי הנוצות הראשונה, הזכרים יקבלו מופע של זכר.
כך שכרגע לא ניתן לקבוע מין.
עופר
באמת? לא ידעתי את זה.. תודה עופר! זה מזכיר לי שיש לי כמה שאלות..
1. מתי חילוף הנוצות הראשון?
2. הגוזל הבוגר ביותר כבר מתחיל לחקור דברים עם המקור, לנשוך לעצמו את כף הרגל וכו' - האם להתחיל לנסות להגיש לו תערובת ??
3. מתי אפשר לגזור נוצות תעופה?
1. מתי חילוף הנוצות הראשון?
2. הגוזל הבוגר ביותר כבר מתחיל לחקור דברים עם המקור, לנשוך לעצמו את כף הרגל וכו' - האם להתחיל לנסות להגיש לו תערובת ??
3. מתי אפשר לגזור נוצות תעופה?

חילוף נוצות ראשון אני חושב סביב גיל 6 חודשים- 8 חודשים, לא סגור.
תתחילי קודם להגיש לו קצת פירות וירקות, אם את רואה שהוא אוכל אותם, תתחילי להגיש לו כופתיות רטובות.
נוצות תעופה אפשר לגזור כאשר את רואה שהם מתחילים לקפוץ קפיצות מסוכנות והתחלת תעופה.
תתחילי קודם להגיש לו קצת פירות וירקות, אם את רואה שהוא אוכל אותם, תתחילי להגיש לו כופתיות רטובות.
נוצות תעופה אפשר לגזור כאשר את רואה שהם מתחילים לקפוץ קפיצות מסוכנות והתחלת תעופה.
אין לי כופתיות, ואני מתכוונת לגמול אותם על תערובת בגלל זה שאלתי דווקרא על תערובת (דוחן וכדומה..)?

- מתניה שניידר
- בקיעה

התחילים להציע מזון מוצק בגיל חודש.
גזירת נוצות ראשונה בגיל חודש וחצי (פלוס מינוס).
עופר
גזירת נוצות ראשונה בגיל חודש וחצי (פלוס מינוס).
עופר
כמעט ולא עידכנתי בסופ"ש, אני מודה, אבל איך אפשר בלי?!
אני אספר לכם שכבר גזרתי לשניים הגדולים יותר את נוצות התעופה כי הם התחילו להתעופף בכל מקום אפשרי, הם כבר התחילו לנשנש פה ושם תערובת, פירות וירקות ועברו לכלוב נורמלי עם רשת למטה ובעיקר עושים חיים!
אז ככה נראים הגוזלים בימים אלה:
ועוד תמונות בבית גידול שלי - http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f= ... 09&p=67684
נ.ב- בר כרגע דוגרת על סבב נוסף של ביצים!!
אני אספר לכם שכבר גזרתי לשניים הגדולים יותר את נוצות התעופה כי הם התחילו להתעופף בכל מקום אפשרי, הם כבר התחילו לנשנש פה ושם תערובת, פירות וירקות ועברו לכלוב נורמלי עם רשת למטה ובעיקר עושים חיים!
אז ככה נראים הגוזלים בימים אלה:
ועוד תמונות בבית גידול שלי - http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f= ... 09&p=67684
נ.ב- בר כרגע דוגרת על סבב נוסף של ביצים!!

- קבצים מצורפים
נערך לאחרונה על ידי אלמוגי ב 20 ספטמבר 2009 12:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.