ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

דררות רבות.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
liran_92
ביצה
ביצה

דררות רבות.

שליחה על ידי liran_92 »

שלום לכולם,

לפניי כחודש קיבלתי זכר בוגר עם טבעת והכל, וכדי שהוא לא יהיה לבד קניתי לו לפניי שבוע נקבה בוגרת.
כל הזמן שיוצא לי לצפות בהם, הזכר תוקף את הנקבה,

מישו אולי יודע מה יכולה להיות הסיבה, אני רוצה שהם יעבדו לי בעונה הקרובה.

תודה,
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: דררות רבות.

שליחה על ידי eli_lea »

חיבור בן בני זוג אינו פשוט לעיתים, כימיה לא תמיד נוצרת מיד והתהליך יכול להמשך חודשים, אתה חייב להתאזר בסבלנות.
זה נחמד שאתה רוצה שהם יעבדו כבר בעונה הקרובה אבל התוכים אינם רובוטים, הם צריכים להיקשר , לאהוב, לקבל ביטחון
שהזכר אכן יאכיל ויטפל, הם צריכים להיות בטוחים שמקום הקינון מוגן ורק לאחר מכן הם יחלו במלאכת הריבוי.

אם אתה קונה תוכים ורק לריבוי היה כדאי שתקנה זוגות מחוברים .
אני אישית מציע לך לנסות ולהנות מהתוכים ללא קשר לריבוי שבוודאי יגיע בהמשך בשלב כלשהוא (שלא נחנו נחליט עליו).

בהצלחה.
liran_92
ביצה
ביצה

שליחה על ידי liran_92 »

זה ברור שאני נהנה מלגדל אותם אני גם משקיע בהם, פשוט קיבלתי זכר בוגר ממישו שנמאס לו ממנו וראיתי לנכון לקנות לו נקבה, אני יחכה בסבלנות,

תודה.
Bugi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Bugi »

ואם אתה רואה שהנקבה או הזכר ניפצעת תפריד אותם לשני כלובים קרובם אחד לשני ואחרי שבוע שתיים תנסה לחבר שוב...
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”