אם גידול כמו שלך הם לא רק שידברו הם גם יזמרו
אלי אני לא מתווכח יש הוכחות וסטטיסטיקות אתה לא מאמין בזה אני כן תעשה כרצונך
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זאקו
מנהל: מפקחים
Re: זאקו
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
תן לי את המקור שלך להוכחות וסטטיסטיקות בבקשה, אני רוצה לראות מי נותן את הנתונים ועל סמך איזה סדר גודל של מחקר מדובר.
אין קשר לגידול שלי או לא שלי בכלל, אני משקיע בנושא הדיבור אומנם אך לכל ג'אקו יש את היכולת לחקות , ישנם שידברו בגיל צעיר ואחרים
ידברו גם לאחר שנה וחצי, ככלל אם הג'אקו חי בבית והמגדל מדבר אליו התוכי ידבר.
לא רק זה, ברשותי זוג תוכים מסוג ג'אקו פראיים לגמרי, אלי הם הגיעו כשהיו בגיל 7 שנים ורק צרחו, לאחר כחצי שנה שניהם כבר אמרו לי "שלום" ו"בוטן".
אין קשר לגידול שלי או לא שלי בכלל, אני משקיע בנושא הדיבור אומנם אך לכל ג'אקו יש את היכולת לחקות , ישנם שידברו בגיל צעיר ואחרים
ידברו גם לאחר שנה וחצי, ככלל אם הג'אקו חי בבית והמגדל מדבר אליו התוכי ידבר.
לא רק זה, ברשותי זוג תוכים מסוג ג'אקו פראיים לגמרי, אלי הם הגיעו כשהיו בגיל 7 שנים ורק צרחו, לאחר כחצי שנה שניהם כבר אמרו לי "שלום" ו"בוטן".
אוי נו באמת מאיפה אני יביא לך את זה קראתי את זה לפני הרבה זמן באיזה אתר אמריקאי
אלי תאמין לי שאם היתי שומר את זה אז עוד מהדף הראשון היתי נותן קישור
תראה אני לא שולל את הדעה שלך ויכול להיות שהמחקר הזה סתם אבל עדיין יש ג'אקוים שלא מדברים
אני יריץ חיפוש בגוגל אם המצא אני יביא לפה
אלי תאמין לי שאם היתי שומר את זה אז עוד מהדף הראשון היתי נותן קישור
תראה אני לא שולל את הדעה שלך ויכול להיות שהמחקר הזה סתם אבל עדיין יש ג'אקוים שלא מדברים
אני יריץ חיפוש בגוגל אם המצא אני יביא לפה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
כמובן שיש ג'אקואים שלא מדברים, ישנם גם אנשים שלא מדברים , אני אומר שהנתונים שהבאת שגויים, ואני אומר שרוב רובם של התוכים
כן מדברים ולא 33% מהתוכים כפי שציינת.
אני לא צריך מחקרים בנושא מאחר ויש לי אינדיקציה מבית הגידול שלי ואני לא קוסם ולא מהפנט .
אני לא צריך מחקרים בנושא מאחר ויש לי אינדיקציה מבית הגידול שלי ואני לא קוסם ולא מהפנט .
[quote="55";p="69447"]כמובן שיש ג'אקואים שלא מדברים, ישנם גם אנשים שלא מדברים , אני אומר שהנתונים שהבאת שגויים, ואני אומר שרוב רובם של התוכים
אני לא צריך מחקרים בנושא מאחר ויש לי אינדיקציה מבית הגידול שלי ואני לא קוסם ולא מהפנט .[/quote]
אז רוב רובם של התוכים מדברים מקובל אלי
אלי הקוסם אהבתי חחחחח
כמו שאמרתי יש מחקר כנראה התוכים שלקחו היו אילמים חחח
שלא תבין אותי לא נכון יש אחוז מהג'אקוים שלא מדברים
אני לא צריך מחקרים בנושא מאחר ויש לי אינדיקציה מבית הגידול שלי ואני לא קוסם ולא מהפנט .[/quote]
אז רוב רובם של התוכים מדברים מקובל אלי
אלי הקוסם אהבתי חחחחח

כמו שאמרתי יש מחקר כנראה התוכים שלקחו היו אילמים חחח
שלא תבין אותי לא נכון יש אחוז מהג'אקוים שלא מדברים
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...