ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אלי ולאה - אני לא יכול לחכות :-)
מנהל: מפקחים
Re: אלי ולאה - אני לא יכול לחכות :-)
אממ.. אני גם חשבתי על זה שאם הוא יעשה את צרכיו מלמעלה זה ייפול ישירות על העיטון.. אבל אם במקרה הוא עומד מעל כלי האוכל או המים אז חבל שהוא יעשה לשם את צרכיו.. לא נעים.

אני מכיר כאלא שויתרו על המגירה, המגירה אמורה לקלוט את הליכלוך של התוכי כשהוא עומד למעלה אבל יוצא מצב שהוא נכנס למגירה
מכסח את העיתונים ויוצר בלאגן , בכל מקרה יש רשת מתחת למגירה ואני לא חושב שאם תתלה משחקים זה יפריע למגירה לצאת ולהיכנס, בכל זאת יש מרווח וזה לא כזה צמוד.
בהצלחה כלוב גדול ומרווח ואני בטוח שנפטון יהנה בו .
מכסח את העיתונים ויוצר בלאגן , בכל מקרה יש רשת מתחת למגירה ואני לא חושב שאם תתלה משחקים זה יפריע למגירה לצאת ולהיכנס, בכל זאת יש מרווח וזה לא כזה צמוד.

וווייי איזה כלוב גדול 

[quote="55";p="72702"]אני מכיר כאלא שויתרו על המגירה, המגירה אמורה לקלוט את הליכלוך של התוכי כשהוא עומד למעלה אבל יוצא מצב שהוא נכנס למגירה
[/quote]
אלי הקטע שנראה לי שזה קצת הפוך - הלוח החלק יושב למטה, הרשת יושבת מעליו. לרשת יש ידית אחיזה בקצה שלה והיא נועדה להמשך ולהדחף. בחלק העליון ממה שאני הבנתי את המתכננים - במקום למשוך את המשטח החלק עם העיתונים אתה מושך את הרשת, מוריד את העיתונים ומחליף.
נראה לי אני פשוט אהפוך אותם כמו שעשתה אביגיל וזהו.
קובי
[/quote]אלי הקטע שנראה לי שזה קצת הפוך - הלוח החלק יושב למטה, הרשת יושבת מעליו. לרשת יש ידית אחיזה בקצה שלה והיא נועדה להמשך ולהדחף. בחלק העליון ממה שאני הבנתי את המתכננים - במקום למשוך את המשטח החלק עם העיתונים אתה מושך את הרשת, מוריד את העיתונים ומחליף.
נראה לי אני פשוט אהפוך אותם כמו שעשתה אביגיל וזהו.
קובי
רוקד עם זאבים
ואגב תודה רבה רבה לכל המאחלים 
נעים לנו להצטרף למשפחה כל כך חמה של חובבים!
נעים לנו להצטרף למשפחה כל כך חמה של חובבים!
רוקד עם זאבים
הי קובי
ראיתי שגם את שני הגשרים למעלה שמת בכיוון שונה. זה בכוונה?
ראיתי שגם את שני הגשרים למעלה שמת בכיוון שונה. זה בכוונה?
סורי חוזרת בי, אשליה אופטית... 
אכן אשליה אופטית 
למרות שאחרי שראיתי את התמונות אצלך, קלטתי ששמתי את הכלים של האוכל בצד הלא נכון - אני צריך לפרק ולהפוך ...
בקטנה - את כל הכלוב פרקתי והרכבתי כבר שלוש פעמים בגלל כל מיני שטויות (מסילות כלפי חוץ וכל מיני דברים שיגרמו למגדל קצת יותר וותיק ממני להתפקע מצחוק - אבל עם קצת רצון ויכולת, אפשר לעשות הכל
)
למרות שאחרי שראיתי את התמונות אצלך, קלטתי ששמתי את הכלים של האוכל בצד הלא נכון - אני צריך לפרק ולהפוך ...
בקטנה - את כל הכלוב פרקתי והרכבתי כבר שלוש פעמים בגלל כל מיני שטויות (מסילות כלפי חוץ וכל מיני דברים שיגרמו למגדל קצת יותר וותיק ממני להתפקע מצחוק - אבל עם קצת רצון ויכולת, אפשר לעשות הכל
רוקד עם זאבים
תהיה רגוע, בוב הבנאי (AKA בעלי) ואני גם פירקנו והרכבנו ושוב פירקנו ושוב הרכבנו עד שקלטנו...