ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זקוק למדריך!!
מנהל: מפקחים
זקוק למדריך!!
eli_lea ראיתי אצלך מדגרה בהכנה עצמית יש מצב שאתה מעלה לפה מדריך לבניה עצמית של מדגרה?
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

Re: זקוק למדריך!!
מעבר למדריך לבניית אומנת אני לא מתכוון כרגע לפחות להיכנס לנושא של מדריך למדגרה.
מאחר ובהדגרה הנושא מורכב יותר ומדוייק יותר . הרגישות של החום והלחות משחקים תפקיד ניכר על התפתחות
הגוזלים בביצה ואני נמנע מלעשות זאת מאחר ובקלות תיתכן גרימת נזק .
ההבדלים בין האומנת למדגרה:
1.במדגרה הבקר צריך להיות רגיש יותר או מדוייק יותר, בדרך כלל מומלץ להשתמש בבקרי PID ש"לומדים"
את המדגרה ומכניסים ומוציאים את הגוף חימום בזמן הנכון למניעת עליה בטמפרטורה לאחר שהזרם אליו הופסק.
2.מערכת הינע לגילגול הביצים בזמנים קבועים במשך כל ההדגרה .
3.לחות מבוקרת- שמירה על רמת לחות מתאימה לסוג הביצים המודגרות .
מאחר ובהדגרה הנושא מורכב יותר ומדוייק יותר . הרגישות של החום והלחות משחקים תפקיד ניכר על התפתחות
הגוזלים בביצה ואני נמנע מלעשות זאת מאחר ובקלות תיתכן גרימת נזק .
ההבדלים בין האומנת למדגרה:
1.במדגרה הבקר צריך להיות רגיש יותר או מדוייק יותר, בדרך כלל מומלץ להשתמש בבקרי PID ש"לומדים"
את המדגרה ומכניסים ומוציאים את הגוף חימום בזמן הנכון למניעת עליה בטמפרטורה לאחר שהזרם אליו הופסק.
2.מערכת הינע לגילגול הביצים בזמנים קבועים במשך כל ההדגרה .
3.לחות מבוקרת- שמירה על רמת לחות מתאימה לסוג הביצים המודגרות .
הכוונה שלי היא שאני צריך את המדריך לבניה... המידות הרכיבים וכו'...
ללא הסבר על אופן השימוש..
ללא הסבר על אופן השימוש..
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

[quote="3412";p="73607"]הכוונה שלי היא שאני צריך את המדריך לבניה... המידות הרכיבים וכו'...
ללא הסבר על אופן השימוש..[/quote]
גרוע יותר מבחינתי, לתת מדריך לבנייה מבלי להתייחס לחלק העיקרי הנוגע לתפעול נכון.
ללא הסבר על אופן השימוש..[/quote]
גרוע יותר מבחינתי, לתת מדריך לבנייה מבלי להתייחס לחלק העיקרי הנוגע לתפעול נכון.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
הוא כתב שזה בעייתי לבצע מדריך וכתיבה של חלקים מידות וכו' הינו בסופו של יום "מדריך".
צריך להבין שכל רכיב וכל בניה ולו סטיה הכי קטנה יכולה לשנות את התוצאות מקצה לקצה.
כמו כן, לא נכתב כאן מאום על אופן השימוש אלא על הבדל בין אומנת ומדגרה בכדי לתת מושג
על הרכיבים הנדרש אל מול האומנת והחשיבות שלהם.
מדגרה איננה דבר פשוט, יש לחשב סיבוב המנוע לכל צד, משקל העגלה למניעת עומס על המנוע,
חישובי לחות, טמפ' וגם לאחר מכן אי אפשר "לקחת" אחריות כמו שאפילו היצרנים הגדולים אינם
לוקחים אחריות.
צריך להבין שכל רכיב וכל בניה ולו סטיה הכי קטנה יכולה לשנות את התוצאות מקצה לקצה.
כמו כן, לא נכתב כאן מאום על אופן השימוש אלא על הבדל בין אומנת ומדגרה בכדי לתת מושג
על הרכיבים הנדרש אל מול האומנת והחשיבות שלהם.
מדגרה איננה דבר פשוט, יש לחשב סיבוב המנוע לכל צד, משקל העגלה למניעת עומס על המנוע,
חישובי לחות, טמפ' וגם לאחר מכן אי אפשר "לקחת" אחריות כמו שאפילו היצרנים הגדולים אינם
לוקחים אחריות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
מה שניסיתי להסביר הוא שאני בסך הכל בונה את המדגרה.. אני אישים לא משתמש בה.. אני רק זה שבונה אותה והיא מיודעת לחבר !
הוא עצמו יודע לתפעל ולהשתמש בה.. יש לי פשוט המון חומרי גלם בעבודה שנזרקים וחבל עליהם.. אז אני מתכוון לבנות את המדגרה עצמה לגבי כל השאר הוא יודע להפעיל ולהשתמש בה...
הוא עצמו יודע לתפעל ולהשתמש בה.. יש לי פשוט המון חומרי גלם בעבודה שנזרקים וחבל עליהם.. אז אני מתכוון לבנות את המדגרה עצמה לגבי כל השאר הוא יודע להפעיל ולהשתמש בה...

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
להשתמש זו לא הבעיה. לבנות זו הבעיה גם אם יש לך מדריך אשר מפרט את אופן העבודה זה לא נגמר שם
ויש צורך בביצוע בדיקות ארוכות. כפי שציינו בעייתי לבצע מדריך ולכל כל רכיב יתאים ומשפיע רבות עבור המכלול כולו.
ויש צורך בביצוע בדיקות ארוכות. כפי שציינו בעייתי לבצע מדריך ולכל כל רכיב יתאים ומשפיע רבות עבור המכלול כולו.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign