ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סלט לתוכונים אוסטרלים
מנהל: מפקחים
סלט לתוכונים אוסטרלים
למי שיש תוכונים אוסטרלים יכול לתת לי מתכון לסלט?

Re: סלט לתוכונים אוסטרלים
לא צריך מתכון לסלט עבורם, שימי את כל הירקות שיש בבית מלבד: פטרוזיליה, עגבניה ואבוקדו!
תקצצי להם קטן קטן כי נרהא לי שכך יהיה להם נוח יותר,, שימי לב שיש ירקות שיש להם ערך תזונתי נמוך (למשל מלפפון וחסה) שאותם אפשר לשים אבל אין צורך יותר מידי (הצואה תהיה מימית אח"כ)
כדאי לתת: גזר, ברוקולי, כרוב, גמבה... שיהיה להם בתאבון!
תקצצי להם קטן קטן כי נרהא לי שכך יהיה להם נוח יותר,, שימי לב שיש ירקות שיש להם ערך תזונתי נמוך (למשל מלפפון וחסה) שאותם אפשר לשים אבל אין צורך יותר מידי (הצואה תהיה מימית אח"כ)
כדאי לתת: גזר, ברוקולי, כרוב, גמבה... שיהיה להם בתאבון!

למה לא לשים פטרוזליה?
אפשר פטרוזיליה אבל במינון מאווווד נמוך מכיוון שבפטרוזיליה יש רמת ברזל גבוהה ועודף ברזל מזיק לתוכים.

תודה הם אוכלים אצלי הרבה ירקות ובניהם פטרוזליה כבר בערך שנתיים ולא קרה כלום ב"ה
הכל תלוי בכמות הנאכלת, מומלץ שלא להגזים ולתת כל ירק ופרי במידה.
זה לא שהם מתים על זה אתם יודעים 
אני נותן לתוכונים נענע שלמה והם מורחים את הנענע על הנוצות והם מאוד אוהבים פיטרוזיליה .אני נותן להם מיכול הירקות ופירות לא חתוך ותולה על הענפים בכלוב זה נותן להם יותר תעסוקה
[quote="1183";p="74653"]אני נותן לתוכונים נענע שלמה והם מורחים את הנענע על הנוצות והם מאוד אוהבים פיטרוזיליה .אני נותן להם מיכול הירקות ופירות לא חתוך ותולה על הענפים בכלוב זה נותן להם יותר תעסוקה[/quote]
שיטה מעולה ואהובה עליי, תלית הרק תמיד גורמת לעיסוק מהנה וכייף להביט בהם, אני הייתי משחיל על חוטי ברזל את הירק ותולה במקומות שונים, גם לתוכונים וגם לציפורים.
שיטה מעולה ואהובה עליי, תלית הרק תמיד גורמת לעיסוק מהנה וכייף להביט בהם, אני הייתי משחיל על חוטי ברזל את הירק ותולה במקומות שונים, גם לתוכונים וגם לציפורים.