ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הגוזלים נגמלים!!!!!
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: הגוזלים נגמלים!!!!!
תודה רבה רבה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה כיף לקרוא את כל התגובות פה....
אגב למה חלק מהתמונות שלי נמחקו?
איזה כיף לקרוא את כל התגובות פה....
אגב למה חלק מהתמונות שלי נמחקו?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אם כבר העלית את הנושא, התבקשתם לא להפוך את פורום מגדלים לאלבום תמונות, זה כיף לראות תמונות אבל כשהתמונות אותו דבר רק כשהתוכי מזיז טיפה את הראש אז בטח שזה מיותר.
זה לא בגלל שזה מפריע אלא בגלל שלאתר יש נפח מסויים של מקום, פתחנו עבורכם את "בית הגידול " שם אפשר להציג תמונות, פתחנו גם גלריית תמונות בהשקעה רצינית שם אפשר להכניס כ-500 תמונות וסירטונים ואפשר גם לתת לינק ישירות לאלבום למי שרוצה למשל לתת לחברים שיכנסו רק לאלבום שלו בגלרייה.
פורום מגדלים צריך לשמור על אופיו ואם כל חבר יוריד תמונות בלי הגבלה גם הפורום הזה יהפוך לאלבום תמונות.
גרמת לי לחפור אבל זאת המציאות ואין מה לעשות, תאמין לי שאני האחרון שרוצה למחוק תמונות אבל אם תשמרו על פרופורציות נכונות לא נצטרך לעשות זאת.
זה לא בגלל שזה מפריע אלא בגלל שלאתר יש נפח מסויים של מקום, פתחנו עבורכם את "בית הגידול " שם אפשר להציג תמונות, פתחנו גם גלריית תמונות בהשקעה רצינית שם אפשר להכניס כ-500 תמונות וסירטונים ואפשר גם לתת לינק ישירות לאלבום למי שרוצה למשל לתת לחברים שיכנסו רק לאלבום שלו בגלרייה.
פורום מגדלים צריך לשמור על אופיו ואם כל חבר יוריד תמונות בלי הגבלה גם הפורום הזה יהפוך לאלבום תמונות.
גרמת לי לחפור אבל זאת המציאות ואין מה לעשות, תאמין לי שאני האחרון שרוצה למחוק תמונות אבל אם תשמרו על פרופורציות נכונות לא נצטרך לעשות זאת.
איזה מתוקים! 

נראים מעולה!!!!
כל הכבוד על ההשקעה ותמשיך להחתים
כל הכבוד על ההשקעה ותמשיך להחתים

- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

איזה כיף לקורא1!!!! חחח ברצינות!!!! תודה רבה רבה לכוווווווווווולם

שי, הייתי מוכר את השפן אבל הוא מת
בגלל שהוא שטה הרבה משקאות חריפים ראיתה איך הוא היה ניראה בתמונה......
חחחחח סתםםםםםםםםםםםםםם

איזה כיף לקורא1!!!! חחח ברצינות!!!! תודה רבה רבה לכוווווווווווולם

שי, הייתי מוכר את השפן אבל הוא מת

בגלל שהוא שטה הרבה משקאות חריפים ראיתה איך הוא היה ניראה בתמונה......חחחחח סתםםםםםםםםםםםםםם

_______ ~
להב (_______() ~ ~
~