שלום לכולם,
יש לי ג'אקו בת 6 חודשים היא כבר כשבועיים עושה אפצ'י כ 3 פעמים ביום.
האם זה משהו מסוכן?מה לעשות?
בתודה,רביב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אפצ'י אצל ג'אקו
מנהל: מפקחים
Re: אפצ'י אצל ג'אקו
אולי היא מחקה אותכם עושים אפצ'י, מישהו התעתש לאחרונה בבית או היה מקורר?
בכל מקרה אם זה לא מלווה בשינוי התנהגות נזילות מהאף או מהעיניים וכו' לא נראה לי שיש סיבה לדאגה.
אם זה לא נראה לך חיקוי והעיטוש נמשך כדאי לקחת לבדיקה ,לפחות בדיקה ויזואלית ולוודא שאין בעייה בדרכי הנשימה.
בכל מקרה אם זה לא מלווה בשינוי התנהגות נזילות מהאף או מהעיניים וכו' לא נראה לי שיש סיבה לדאגה.
אם זה לא נראה לך חיקוי והעיטוש נמשך כדאי לקחת לבדיקה ,לפחות בדיקה ויזואלית ולוודא שאין בעייה בדרכי הנשימה.
Re: אפצ'י אצל ג'אקו
[quote="55";p="76740"]אולי היא מחקה אותכם עושים אפצ'י, מישהו התעטש לאחרונה בבית או היה מקורר?
אם זה לא נראה לך חיקוי והעיטוש נמשך כדאי לקחת לבדיקה ,לפחות בדיקה ויזואלית ולוודא שאין בעייה בדרכי הנשימה.[/quote]
כן היו 2 בני הבית חולים והתעטשו הרבה,יכול להיות אבל זה חלש מאוד ניראה לי ביחס לחיקויי.
אמשיך לעקוב אחר זה,תודה.
אם זה לא נראה לך חיקוי והעיטוש נמשך כדאי לקחת לבדיקה ,לפחות בדיקה ויזואלית ולוודא שאין בעייה בדרכי הנשימה.[/quote]
כן היו 2 בני הבית חולים והתעטשו הרבה,יכול להיות אבל זה חלש מאוד ניראה לי ביחס לחיקויי.
אמשיך לעקוב אחר זה,תודה.