ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי יכול למות מאהבה?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Michael12
ביצה
ביצה

תוכי יכול למות מאהבה?

שליחה על ידי Michael12 »

יש לי שאלה רמבו אצלי על הכתף הןא ותותי
והו מתכופף ותותי מתחילה לנקות אותו ואני מפחד שהם יאהבו אחד תשני ואז מישהו ימות חס וחלילה ואז תותי או רמבו ימותו מדיכאון זה יכול לקרות ?
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 15 דצמבר 2009 12:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת- כותרת לא אינפורמטיבית
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תוכי יכול למות מאהבה?

שליחה על ידי eli_lea »

היי מיכאל,

זה יפה שאתה חושב על בעיות שיכולות להיווצר מתוך דאגה לעתיד של תותי ורמבו , מאחר ואיננו יכולים לנבא את העתיד ולדעת
מה יקרה אנו מנסים לחשוב בצורה חיובית ומפתחים קשרים עם חברים ובני זוג, גם במשפחת התוכים בדיוק אותו דבר, התוכים מפתחים קשרים ובונים משפחות בתקווה שהכל יהיה בסדר , בדרך כלל כשבן זוג של תוכי מת התוכי השני מצטער מאוד (תלוי בקשר) אך לאחר מכן הוא מתגבר
ואפילו מקים משפחה חדשה עם בן / בת זוג חדש ,
כרגע תתמקד בכך ששני התוכים נהנים יחדיו וטוב להם, במקביל אני מבין שאתם דואגים לבריאותם ככל שניתן ולכן כדאי לצפות לימים טובים ומאושרים. תמונה
Michael12
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Michael12 »

תודה אבל אני מפחד גם שהקשר שלי ממנה התנתק כי אני קשור אלייה ואני לא רוצה שהיא תהיה קשורה אליו ותר כאילו אני אומר לחברה של אחותי שתביא את רמבו בשביל שתותי תשחק איתו לא בשביל זיווג  
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם אתה מרגיש שתותי פחות חברותית אליך אז תבקש מהחברה שתפסיק להביא את רמבו, כך תותי תהיה קשורה רק אליך ותרצה
בחברתך .
Michael12
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Michael12 »

אוקיי תודה האתר הזה עוזר לי המון
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”