ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ראיתם חדשות הבוקר? אין יותר החתמות לתוכים
מנהל: מפקחים
ראיתם חדשות הבוקר? אין יותר החתמות לתוכים
הבוקר בחדשות ערוץ 2 ,הביאו בנאדם שעונה לשם דודי,אין לי מושג מה הוא כי ראיתי את זה כמה דקות לאחר שהוא כבר התיישב
ודיבר,ראיתי תוכי לורי קשת והתעניינתי על מה הוא מדבר והאם הוא מפרסם איזה חווה,או את עצמו כמגדל .
ואני שומע את הדברים הבאים בסוף הראיון...
יוצא חוק בקרוב שחל איסור על החתמה של תוכים בארץ.
לפני כן הוא ציין כמה שתוכים אומללים תוכים שמחתימים אותם,וכמה כסף מגלגלים בארץ על החתמות של תוכים.
מה אתם חושבים על הצעד הזה?
האם מגדלים יתרגשו מזה או לא?
האם בקרוב תאכלו למצוא אנשים שיפטרו מזוגות התוכים שלהם שאותם הם מגדלים במטרה לעשות האכלות יד .
בתודה
ירון
ודיבר,ראיתי תוכי לורי קשת והתעניינתי על מה הוא מדבר והאם הוא מפרסם איזה חווה,או את עצמו כמגדל .
ואני שומע את הדברים הבאים בסוף הראיון...
יוצא חוק בקרוב שחל איסור על החתמה של תוכים בארץ.
לפני כן הוא ציין כמה שתוכים אומללים תוכים שמחתימים אותם,וכמה כסף מגלגלים בארץ על החתמות של תוכים.
מה אתם חושבים על הצעד הזה?
האם מגדלים יתרגשו מזה או לא?
האם בקרוב תאכלו למצוא אנשים שיפטרו מזוגות התוכים שלהם שאותם הם מגדלים במטרה לעשות האכלות יד .
בתודה
ירון
Re: ראיתם חדשות הבוקר? אין יותר החתמות לתוכים
מי אמר שיסכימו להוציא את החוק הזה?
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
אני חייב להודות שאם יהיה חוק כזה, אני אהיה מאד מרוצה.
כמובן שלא הייתי רוצה שיאסרו החתמה באופן גורף, אבל(!) אם יהיה פיקוח והענקת רשיונות, זה יהיה מצויין.
(לצערי בכל הנוגע לאכיפה המדינה שלנו כושלת, אבל שווה לנסות)
כמובן שלא הייתי רוצה שיאסרו החתמה באופן גורף, אבל(!) אם יהיה פיקוח והענקת רשיונות, זה יהיה מצויין.
(לצערי בכל הנוגע לאכיפה המדינה שלנו כושלת, אבל שווה לנסות)

אבל אם אני עושה החתמה כי דוד שלי רוצה שיהיה לו תוכי מה רע בזה תוכי פרא חיי פחות טוב כי הוא כל היום בתוך כלוב מה לא?
אני חושב שהחתמה זה דבר נהדר וגם למכור מוחתמים זה לא הורג את התוכי זה מביא לתוכי חבר חדש .
לפיי דעתי חוק לא טוב ומעציב.
אני חושב שהחתמה זה דבר נהדר וגם למכור מוחתמים זה לא הורג את התוכי זה מביא לתוכי חבר חדש .
לפיי דעתי חוק לא טוב ומעציב.
Totsli,
חוק כזה לא נועד כדי לעצור אנשים כמוך מלהחתים באופן חובבני. הוא נועד כדי להגן על תוכים שגידלו בתנאים מכוערים ללא השגחה כשהאינטרס היחידי הוא הכסף ואף אחד לא מתייחס לטובת התוכים. אני הייתי מתחיל לשפוך דוגמאות שנתקלתי בהן אבל תאמין לי כשאני אומר שאם בתור מגדל אני אמצא את עצמי בלי תחביב.. זה עדיף לי על כל התוכים שסובלים מטיפול אינטרסנטי ולא נכון.
חוק כזה לא נועד כדי לעצור אנשים כמוך מלהחתים באופן חובבני. הוא נועד כדי להגן על תוכים שגידלו בתנאים מכוערים ללא השגחה כשהאינטרס היחידי הוא הכסף ואף אחד לא מתייחס לטובת התוכים. אני הייתי מתחיל לשפוך דוגמאות שנתקלתי בהן אבל תאמין לי כשאני אומר שאם בתור מגדל אני אמצא את עצמי בלי תחביב.. זה עדיף לי על כל התוכים שסובלים מטיפול אינטרסנטי ולא נכון.

אני חושב שהתעללות בתוכים ובעלי חיים זה דבר דוחה נגיד מישהוא היה מתעלל בציפור קטנה ואז היה בה אליו אריה אז האיש היה רוצה שהאריה יתעלל בו?
זה אותו דבר בידיוק תחשבו ותראו כמה אנשים רעיםם!
זה אותו דבר בידיוק תחשבו ותראו כמה אנשים רעיםם!
בילבולי שכל כל מה שרשום מי יכול להפסיק החתמות של אנשים שמגדלים בבית תוכים וחיות חחחח שטויות .shiponix אתה חושב יצא חוק אז מה לא יחתימו חובבני ומכוער? ואני ראיתי גם חובבני מחתימים יותר טוב משבחוות אז מי יחליט?ומה יעשו יסגרו את כל חוות הגידול שיש בארץ וישמידו את התוכים המוחתמים?וימכרו רק תוכים לא מוחתמים ?רשות שמורות הטבע לא אוכפים חוקים על חנויות של בעלי חיים כי אין להם אנשים אז הם יאכפו בבתים?אני היום מחתים גוזלים של לורים ושל ג'ארדין נניח שסור למכור מוחתמים אז אני לא אמכור אותם מוחתמים אני אמכור אותם "מורגלים" יענו בשם אחר חחח עזבו שטייות לא להתרגש גם אם זה נכון.תראו רק כמה ייבוא של תוכים הם מאשרים לסוחרים כל שנה ותבינו אני עבדתי בחווה עושים ייבוא של תוכים ומי נותן לאלפי התוכים האלא את הרישיונות וההיתירים ?משרד החקלאות ושמורות הטבע אז אולי שהם יתנו קנסות לעצמם
ומי אמר לך שחוקי זה משהוא טוב חוקי זה נייר ששילמת עליו כסף ונתנו לך אישורים שאתה יכולל לעשות יבוא או למכור ברישיון אבל מי אמר שארם יש לך את הרישיון הזה אתה טוב? הכל 

ומי אמר לך שחוקי זה משהוא טוב חוקי זה נייר ששילמת עליו כסף ונתנו לך אישורים שאתה יכולל לעשות יבוא או למכור ברישיון אבל מי אמר שארם יש לך את הרישיון הזה אתה טוב? הכל 

מצד אחד היה טוב אם באמת היתה השגחה אבל מכיוון שזה בלתי אפשרי אז זה שטויות שלא יוכלו לבצע כי זה לא משהו שאפשר נגיד
להגביל את המכירה כמו אלכוהול בחנויות זה משהושמגדלים בבית וכל אחד יכול בבית להחתים אז מה יוצא? שהמחתימים המקצועים שלא עושים נזק לתוכי לא יחתימו והילדים וכל מי שרוצה יחתים ובכלל סתם שטויות שאך אחד לא יכול לעשות את זה באמת .
כמו שאמר משה קודם שיאכפו בחנויות את החוק של איסור למכור ולסחור בדררות ואחר כך ילכו קדימה.
או שיגידו אסור בכלל לגדל תוכים ...נראה לכם
להגביל את המכירה כמו אלכוהול בחנויות זה משהושמגדלים בבית וכל אחד יכול בבית להחתים אז מה יוצא? שהמחתימים המקצועים שלא עושים נזק לתוכי לא יחתימו והילדים וכל מי שרוצה יחתים ובכלל סתם שטויות שאך אחד לא יכול לעשות את זה באמת .
כמו שאמר משה קודם שיאכפו בחנויות את החוק של איסור למכור ולסחור בדררות ואחר כך ילכו קדימה.
או שיגידו אסור בכלל לגדל תוכים ...נראה לכם
אני מחתים את הגוזלים שיהיהו לי!!