ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שריקות מוזרות
מנהל: מפקחים
שריקות מוזרות
בוקר טוב ושבת שלום
אז לעניין
התוכי הקוקטיילית שלי מתחילה לשרוק במנגינה וכל שריקה היא שורקת בשריקה אחרת זה בסדר ?
אז לעניין
התוכי הקוקטיילית שלי מתחילה לשרוק במנגינה וכל שריקה היא שורקת בשריקה אחרת זה בסדר ?
Re: שריקות מוזרות
היא שורקת שריקות עלות ויורדות?
אם כן יתכן מאוד שמדובר בשריקות חיזור של זכר.
מזאת אומרת חיזור הרי יש לי עוד תוכון בן 4 חודשים ואני לא יודע עם הוא בן או בת
וזה בכי הוא משהו כזה?
וזה בכי הוא משהו כזה?
אתה מדבר על קוקטיל , אם הוא שורק שריקות עולות ויורדות מדובר בקוקטיל זכר ולא נקבה .
לא הבנתה
יש לי קוקטייל זכר שבן שנה וחצי משהו כזה הוא שורק תשריקות
ויש לי גם תוכון שהוא בן 4 חודשים ואני לא יודע עם הוא זכר ונקבה
אבל מה זאת אומרת חיזור ??
אין להם בית הטלה וזאותי הכלאה עם הם יעשו
ויכול להיות שזה בכי או משהו
ועוד משהו
האם אפשר לדעת את מין התוכון כי אמרו לי רק משש חודשים אפשר לדעת
יש לי קוקטייל זכר שבן שנה וחצי משהו כזה הוא שורק תשריקות
ויש לי גם תוכון שהוא בן 4 חודשים ואני לא יודע עם הוא זכר ונקבה
אבל מה זאת אומרת חיזור ??
אין להם בית הטלה וזאותי הכלאה עם הם יעשו
ויכול להיות שזה בכי או משהו
ועוד משהו
האם אפשר לדעת את מין התוכון כי אמרו לי רק משש חודשים אפשר לדעת
[quote="3269";p="80229"]בוקר טוב ושבת שלום
אז לעניין
התוכי הקוקטיילית שלי מתחילה לשרוק במנגינה וכל שריקה היא שורקת בשריקה אחרת זה בסדר ?[/quote]
הבנתי טוב מאוד לפי מה שהסברת לי.
כתבתה שיש לך קוקטיילית ואמרתי לך שאם הוא שורק כך מדובר בקוקטייל. ואתה אומר לי שיש לך קוקטיל זכר אבל יש איתו תוכון.
אלו דברים שהוספת לאחר שעניתי.
אם תנסח את השאלה כנדרש אוכל לענות גם על מה שלא שאלת.
אין קשר בין השריקות של הקוקטיל לתוכון, בטוח שהם לא יזדווגו או יתרבו , הקוקטיל יכול לשרוק שריקות חיזור גם כשאין בסביבבה נקבת קוקטיל בתקווה שנקבה תשמע את שריקות החיזור ותבוא.גם ללא בית הטלה מתבצע חיזור .
לגבי התוכון, יש לך בלינק הבא מידע כיצד לזהות בין המינים, יתכן מאוד שהתוכון שלך צעיר ולכן לא תוכל לקבוע את מינו בוודאות.
תוכונים- זיהוי בין המינים
אז לעניין
התוכי הקוקטיילית שלי מתחילה לשרוק במנגינה וכל שריקה היא שורקת בשריקה אחרת זה בסדר ?[/quote]
הבנתי טוב מאוד לפי מה שהסברת לי.
כתבתה שיש לך קוקטיילית ואמרתי לך שאם הוא שורק כך מדובר בקוקטייל. ואתה אומר לי שיש לך קוקטיל זכר אבל יש איתו תוכון.
אלו דברים שהוספת לאחר שעניתי.
אם תנסח את השאלה כנדרש אוכל לענות גם על מה שלא שאלת.
אין קשר בין השריקות של הקוקטיל לתוכון, בטוח שהם לא יזדווגו או יתרבו , הקוקטיל יכול לשרוק שריקות חיזור גם כשאין בסביבבה נקבת קוקטיל בתקווה שנקבה תשמע את שריקות החיזור ותבוא.גם ללא בית הטלה מתבצע חיזור .
לגבי התוכון, יש לך בלינק הבא מידע כיצד לזהות בין המינים, יתכן מאוד שהתוכון שלך צעיר ולכן לא תוכל לקבוע את מינו בוודאות.
תוכונים- זיהוי בין המינים