ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סדק במקור
מנהל: מפקחים
Re: סדק במקור
אלי אתה מתכוון למקל העמידה בו או מייף את מקורו אני צודק?
כן, העצים המעובדים המגיעים עם הכלובים הינם חלקים ואינם מחוספסים, שיוף המקור עליהם זה משימה בלתי אפשרית כמעט, לעומת זאת ענף טבעי מחוספס והתוכי יכול לשייף את מקורו ממש כמו בטבע.
אבל ענפי האקליפטוס הם חלקים מאוד...לשייף עליהם זה משימה בלתי אפשרית 3 לא?
להיפך, לכל ענף טבעי ישנם סיבים, התוכי מגרד את המקור ומעלה סיבים מהענף שעוזרים לו לשייף את המקור.
אין כמו הטבע ובטבע אתה יכול לראות את התוכים והציפורים משייפים מקור על ענפים שיש להם חיספוס או בליטות.
אין כמו הטבע ובטבע אתה יכול לראות את התוכים והציפורים משייפים מקור על ענפים שיש להם חיספוס או בליטות.
עם בורג...אני שאלתי אותו את השאלה הזו בעבר =]
אפשר על ידי חיתוך הענף מעט רחב יותר מהכלוב ויצירת חיץ בקצה הענף על מנת שהרשת תיכנס לחריץ , אפשר גם ע"י בורג ושייבה רחבה.
Re: מקלות מעמד וחיזוקם.
Re: מקלות מעמד וחיזוקם.
אפשר דוגמא של הבורג עם השייבה
ואם אני רוצה לתפוס ענף עבה רק בקצה אחד, ולא מצד לצד חריץ לא יעזור .
ואם אני רוצה לתפוס ענף עבה רק בקצה אחד, ולא מצד לצד חריץ לא יעזור .

אם ברצונך לתפוס ענף עבה בצד אחד תצטרך בורג עץ רציני יותר , אפשר להשתמש בשייבה רחבה ואפשר לרכוש בורג מיוחד שאפשר להבריג לעץ ומחוץ לכלוב לסגור אום, בדרך כלל נגרים משתמשים ברגים כאלה ואני בטוח שאם יש לך נגר בסביבה הוא יתן לך בורג שניים בחינם .
אני לכלובים של התוכים הקטנים שהיו לי הכנתי פחיות עם חור במרכז להעברת הבורג כאשר הקצוות של הפחית היו מכופפים כמו שפיצים, כשסגרתי את הבורג השפיצים חדרו מעט לעץ ומנעו סיבוב וגם האחיזה הייתה טובה.
אם מחר אמצא דוגמה אצלם לך .
אני לכלובים של התוכים הקטנים שהיו לי הכנתי פחיות עם חור במרכז להעברת הבורג כאשר הקצוות של הפחית היו מכופפים כמו שפיצים, כשסגרתי את הבורג השפיצים חדרו מעט לעץ ומנעו סיבוב וגם האחיזה הייתה טובה.
אם מחר אמצא דוגמה אצלם לך .