ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם טוב לקנות תוכי מחנות?
מנהל: מפקחים
האם טוב לקנות תוכי מחנות?
לא מצאתי מגדל בפ"ת,[איפה שאני גר].ואני רוצה קוקטייל האכלת יד אז זה טוב לקנות מחנות?קראתי על לדעת איך "עובדים עליי"...
חוץ מזה יש משו' שונה בין מגדל לחנות?ותוכון וקוקטייל אוכלים אותו אוכל
חוץ מזה יש משו' שונה בין מגדל לחנות?ותוכון וקוקטייל אוכלים אותו אוכל
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 24 ינואר 2010 22:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת - כותרת אינפורמטיבית חובה
סיבה: כותרת - כותרת אינפורמטיבית חובה
Re: האם טוב לקנות תוכי מחנות?
חנות לרוב קונה את התוכים ממגדלים, בחנות התוכים חשופים יותר לתוכים אחרים שמגיעים ממקורות שונים ולרוב לא נבדקים, כך יוצא שהסיכויים של התוכי לחלות ולהידבק במחלות גדול יותר.
כשאתה רוכש ממגדל אתה יכול להתרשם מאופן הגידול , תנאי הממשק, בריאות ההורים וכו' בחנות אתה לא יודע כלום על מוצאו של התוכי
, על ידי מי הוחתם ואיך גדל.
ישנו מזון המיועד לתוכונים ומזון לפארקיטים שזה כולל את ציפורי האהבה קוקטילים דררות וכו'.
כשאתה רוכש ממגדל אתה יכול להתרשם מאופן הגידול , תנאי הממשק, בריאות ההורים וכו' בחנות אתה לא יודע כלום על מוצאו של התוכי
, על ידי מי הוחתם ואיך גדל.
ישנו מזון המיועד לתוכונים ומזון לפארקיטים שזה כולל את ציפורי האהבה קוקטילים דררות וכו'.
כן בהחלט יש, כמובן לפי דעתי
החנות התוכי עומד בתוך הכלוב ללא יחס אישי וגם אם כן אז מידי פעם שבאים קונים לחנות ואצל מגדל הוא מקבל פי 2 יותר יחס, הוא יהיה יותר חברותי ונקי ובריא יותר
החנות התוכי עומד בתוך הכלוב ללא יחס אישי וגם אם כן אז מידי פעם שבאים קונים לחנות ואצל מגדל הוא מקבל פי 2 יותר יחס, הוא יהיה יותר חברותי ונקי ובריא יותר
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: האם טוב לקנות תוכי מחנות?
זה בפ"ת
לא להפוך את האשכול לאשכול מכירה.
נא לענות על שאלות ולא להציג חנויות וסוחרים.
לא להפוך את האשכול לאשכול מכירה.
נא לענות על שאלות ולא להציג חנויות וסוחרים.
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 25 ינואר 2010 09:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: לינקים יוצאים אסורים - קרא את חוקי האתר.
סיבה: לינקים יוצאים אסורים - קרא את חוקי האתר.

אחי הראשון זה *צונזר* זה חנות שאני משמה מתכוון לקנות את האכלת יד זה חנות אחי לכן שאלתי
ממליץ לקנות אצל מגדל. ולפני שאתה מחליט מאיזה מגדל לקנות, מומלץ לעבור בין כמה מגדלים כדי להתרשם מאופן הגידול , ההגיינה, רמת ההחתמה וגם טיבו של המגדל.
לגבי חנות - המחירים מן הסתם גבוהים יותר, התוכים מבוגרים יותר. ולי בכל אופן התוכים בחנויות נראים מסכנים יותר.
לגבי חנות - המחירים מן הסתם גבוהים יותר, התוכים מבוגרים יותר. ולי בכל אופן התוכים בחנויות נראים מסכנים יותר.
אני יודע שעדיף מגדל,אבל אני לא מכיר מגדל מפ"ת.. 
אז תקנה מחוץ לפ"ת מה הביג דיל?
שחיפשתי בפ"ת והסביבה ולא מצאתי אני לא יכול סתם ללכת לראש העין נגיד ולשאול אם מכירים מגדלים..
תברר פה אם מישהו מהחברה מוכר...אם לא התמזל מזלך תברר על אנשים שהם יודעים שמוכרים ואם לא...אינטרנט זה דבר שימושי...
שורה תחתונה אל תמהר כל כך.. הסבלנות משתלמת...מניסיון...
שורה תחתונה אל תמהר כל כך.. הסבלנות משתלמת...מניסיון...